Originally Posted by
Yoco Choco
Τελικά είτε αγαπώντας κάποιον,είτε μισώντας, οι άνθρωποι είμαστε καταδικασμένοι να υποφέρουμε.
Άλλοι υποφέρουν απ'την υπερβολική αγάπη που έχουν σε κάποιον ή και στους δυο γονείς τους,απ'τον φόβο ότι θα τους χάσουν ή όταν συμβαίνει αυτό, και άλλοι υποφέρουν γιατί δεν μπορούν να αγαπήσουν τους γονείς,και όχι μόνο αυτό αλλά μπορεί ακόμα και να τους απεχθάνονται και να εύχονται να μην τους είχαν γονείς και έτσι να υποφέρουν περισσότερο.
Εγώ είμαι κάπου προς το πρώτο...έχω και τους δυο μου γονείς και τους αγαπάω και με αγαπάνε,αλλά δεν μπορώ να το νοιώσω και να το εκτιμήσω όλο αυτό...Θα ήθελα να τους αγαπώ περισσότερο,είτε όντας κάποιος άλλος εγώ,είτε όντες κάποιοι άλλοι αυτοί...Μάλλον το πρώτο, γιατί εγώ με την τελειομανία μου και την υπερεξιδανίκευση έχω το πρόβλημα.
Ελπίζω broken,να μην αισθάνεσαι πως άφησες κάποια συναισθηματική εκκρεμότητα,και δεν σου έχει μείνει κάποιο απωθημένο όσον αφορά το αν εξέφρασες την αγάπη που είχεις στον πατέρα σου πριν φύγει...Ελπίζω να έφυγε πλήρης αγάπης από τους δικούς του...
Και η σπασμένη καρδιά μπορεί να μην ξανακολλάει όπως ήταν στην αρχή,αλλά και ραγισμένη και προχειροκολλημένη μια χαρά μπορεί να αγαπήσει και να εκτιμήσει...Μην σου πω και καλύτερα.