Καλησπέρα! Ειμαι 22 χρονών και απο πολυ μικρή ειχα μια μεγάλη σχεση η οποία διακόπηκε για κάποιο χρονικό διάστημα της ζωής μου και ετσι γνώρισα κάποιον άλλον, με τον οποίον ειχαμε μια ελεύθερη σεξουαλική επαφή που όμως κράτησε για ΜΟΝΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, χωρις να τελειώσει φυσικά ( ποσα προσπερματικά να βγήκαν σε 10 δεύτερα; ) και δυστιχώς είχαμε και μια στοματική επαφή που τα υγρά του ακούμπηκαν στο στόμα μου. ( δεν ειχα απο οτι θυμαμαι καποια μεγαλη πληγή που να με ενοχλεί..αλλα ποτε δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρη. ) Τέλειωσε όλο αυτό το πραγμα που συνεβή πριν 2 μηνες και πριν λίγες μέρες πέρασα ενα μικρό κρυολόγημα ( πονοκέφαλος, μπούκωμα, και φταρνίσματα) τα οποία με τις μερες περασαν εκτός απο τον πονοκεφαλο ο οποιος υπάρχει καθημερινα πανω απο τα ματια και στο μέτωπο...απο τοτε μου μπηκε στο μυαλο ( μιας και ειμαι παρα πολυ αρρωστοβοφικη με όλα ) οτι εχω κολλήσει aids. Τα κλασσικα, ιντερνετ συμπτώματα, σοκ εγω, να νιωθω οτι τα εχω ολα, να κοιτιεμαι απο εδω και απο εκει ολη μερα...να μην μπορω να φαω να πιω να εχω αγχος να ποναει το στομαχι μου...Ενα βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι διαβαζα το ιντρενετ και ειχα ριγος και αναγουλες με ολα αυτα. Δεν μπορώ να παω βόλτα, αγχωνομαι με το παραμικρό και τιμωρω τον εαυτό μου στην σκεψη οτι εχω κολλησει αυτον τον ιο!! το αγορι μου δεν ξερει τιποτα και τα κραταω ολα μεσα μου! η ψυχολογια μου ειναι χαλιαα. Ναι θα κανω εξετασεις αιματος, και aids, και στον γυναικολογο θα παω απλα αυτες τις μερες θα φυγω εκτος της πολής μου( προγραμματισμενες διακοπες αναθεμα πως θα περασω) οποτε πρεπει να περιμενω και αλλο καιρο...ΑΠΟ ΤΗν αλλη μενω με τους γονεις μου αυτην την περιοδο και πως θα τους πω παω να κανω εξετασεις aids; εχω χασει την γη κατωαπο τα ποδια μου και φοβαμαι μην κολλησα..σασ παρακαλω βοηθηστε με και πειτε μου ποσο ευκολο ειναι να κολλησει καποιος ειδικα με αυτα που κανα εγω ;
Για οσους δεν καταλαβαν ηταν ο δευτερος στην ζωη μου με μολις 10 δευτερολεπτα..τι να πω πια..ευχαριστω για τις απαντησεις που θα μου δωσετε .