Originally Posted by
Bagit
Έχω δημοσιευσει αρκετες φορες σε παρομοια site και παντα το εκανα απλα για να τα βγαλω απο μέσα μου, όχι επειδη πιστεύω ότι θα βρω λύση εδω μέσα, αν είναι δυνατόν. Και η Ναταλία το επιβεβαίωσε με την τελευταια της προτασει, να βρεις μια να σου βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι, να στωσεις, ευχη και καταρα, μισος. τι να πω;
Δλδ δεν ειναι λογικο δυο ανθρωποι να μην ταιριαζουν απλα; πρεπει ο δευτερος που δεν νοιωθει να φαει τα μουτρα του επειδη ντε και καλα επρεπε να νιωσει; και επιπλεον ναταλια για να τελειωνω μαζι σου αν πιστευεις πως μια σχεση εξουδετερωνει τον προσωπικο σου χρονο και την προσωπικοτητα σου και τις αναγκες σου μαλλον δεν τα ξες καλα.. μπορει να μην τα ξερω κι εγω βεβαια ποτε δεν θα μαθουμε.
ΦΙλε μου, μην περιμενεις πολλα πραγματα, δεν ταιριαζεται, μπορει να νιωθεις ενα ειδος αγαπης για να ψαχνεις λυση εδω και να μην θες να την χωρισεις αλλα δεν ειαι αρκετο. Η ναταλια εχει δικαιο, ενας ανθρωπος οταν ειναι ερωτευμενος δεν νιωθει κουρασμενος οταν ειναι με την συντροφο του, κοιμαται αγκαλια της και νιωθει ευτυχισμενος, ακομα βρισκει την δυναμη να κανει μια βολτα (το εχω παθει και σου λεω).
ΠΕρασα παρομοια φαση, ημουν τρομερα ερωτευμενος με μια κοπελα και μεσα σε 2 μηνες παπαλα, με ενοχλουσαν τα τηλεφωνα, οτι επρεπε να την βαλω στο προγραμμα,, τα παντα. Δεν ηταν για εμενα, δεν ειχε δικη της ζωη κι επρεπει ολη της η ζωη να ειμαι εγω. Δεν ειναι ευχαριστο αυτο. Δν γινεται να πνιγεις τον αλλον και να μην τον καταλαβαινεις. Ενιωσα ασχημα, προσπαθησα να καταλαβω το γιατι ενω ημουν τρελος τωρα την εβλεπα σαν βαρος. Να μην στα πολυλογο χωρισα, απογοητευτικα (ακομα ειμαι απογοητευμενος) αλλα καταλαβα γιατι, δεν ηταν για εμενα, δεν αξιζε, δεν ηταν οτι παρουσιαζε, ηταν σημερα ο Γιωργος, αυριο ο Μπαμπης μεθαυριο ο Κωστας. Τα κενα μου να καλυπτω. Και καταλαβα πως το ειχα καταλαβει οτι ηταν ετσι υποσεινηδητα. Ηξερα πως ηταν τετοιος τυπος και πως αυτοι οι τυποι με απωθουν. Γι αυτο και ξε-ερωτευτηκα και οσο και αν πιεζομουν να νιωσω παλι με αποθουσε. Κατι δεν σου ταιριαζει στην κοπελα, δεν σ αρεσει και την αισθανεσαι βαρος. Δεν εισαι ερωτευμενος, δεν αγαπας, αισθανεσαι ως εναν βαθμο αλλα ισως και μονο για να καλυψεις δικα σου κενα.
Αποφαση μονο σου παρε. Κανε οτι νιωθεις για να μαθεις κιολας. Βρες μια κοπελα να εχει ζωη, να μην αλιωθει η προσωπικοτητα σου και να συνυπαρχεται ταυτοχρονα. ΑΥτο ειναι υγεια. Το να μην εχει κανενας απο τους δυο σας ζωες και να εχετε μονο μια κοινη σκεψου τι θα γινει αν σε λιγα χρονια χωρισεται και μεινεις μονος. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ