Μεγάλο πρόβλημα με γονείς!SOS!
Καλησπέρα είμαι 16 χρονών και μενω πλεον με τη μητέρα μου, 55 χρονων.Η μάνα μου έχει πρόβλημα πιστεύω.Κάνει πως είναι 20 χρονών κοριτσάκι, μουγκριζει και αναστενάζει μέσα στο σπίτι στο άκυρο για να ακουστεί, γκομενιζει με διακόσια άτομα και απαταει(είχε απατήσει και τον πατέρα μου, και τον είχε βγάλει ψεύτη και τρελό με αποτέλεσμα ο πατέρας μου να ξεσπάει στον αδερφό μου για να μη σκοτώσει την ίδια.Αλλά θα φτάσουμε και εκεί σε λίγο).Λέει ψέματα, με βρίζει, με μειώνει και όταν της είχα πει για την κατάθλιψη που είχα - και έχω - μου είπε ότι είμαι χαζή και ότι είμαι μόνο 16 και δεν έχω ζήσει τίποτα άρα λέω μαλακιες για να ακουστώ δραματική.Στην πραγματικότητα πονουσα ψυχικά και σωματικά από τη στεναχώρια και είχα θέμα με το self harm, όπου προσπάθησα να το κόψω διότι ήξερα πως δε θα έλυνε καμία κατάσταση, όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι έτσι θα μπορούσα να τιμωρήσω τον εαυτό μου.Λες και έφταιγα εγώ για τη συμπεριφορά όλων.Η μάνα μου, είχε φέρει το 2016 έναν άντρα μέσα στο σπίτι χωρίς την άδεια μας λέγοντας ότι θα πρέπει να το σεβαστούμε και αν την αγαπάμε να την αφήσει να προχωρήσει στη ζωή της.Αλλά ο κύριος ήταν ένας άγνωστος για εμάς, όπως και για εκείνη επί της ουσιας.Εκτός από αυτά, είναι συνέχεια στο Facebook μιλώντας με διαφορα άγνωστα άτομα από Πακιστάν, Ελλάδα, Αμερική, από παντού.Στέλνει φωτογραφίες και πρόστυχα μηνύματα και κάνει βιντεοκλησεις με όλους αυτούς και παίρνει πράγματα να τρώει εν ώρα αυτού,όπως μπανάνες κτλ.Εκτός από αυτό, με μειώνει και μου είχε πει αντε ψοφα και να πάω στο διαολο, 1-2 μέρες μετά από την "εξομολόγηση" που της είχα κάνει.Εγώ με τον αδερφό μου σε μια τυχαία συζήτηση καταλάβαμε ότι τα ξέραμε όλα αυτά αλλά δε μιλάγαμε.Ώσπου τα είπαμε ένα απόγευμα και ο ένας κατάλαβε τον άλλον.Όμως ο αδερφός μου έφυγε τον Οκτώβρη του 2017 για τη σχολή του που επιτυχώς πέρασε και από τότε νιώθω λίγο μόνη, διότι με καταλάβαινε και η μάνα μου δεν ήταν τόσο "ανεξάρτητη" μέσα στο σπίτι.Τώρα η μάνα μου έχει χειροτερεψει.Το μόνο που τη νοιάζει είναι το σεξ, το κρασί, τα τσιγάρα της και τα λεφτά.Έχω φτάσει σε σημείο να την παρακαλάω να μαγειρέψει κάτι να φάω,οτιδήποτε.Υπήρξαν αρκετές φορές που δεν μαγείρευε και έβαζα λεφτά από το χαρτζιλίκι μου για να φάω απ'έξω!Συνέχεια παραπονιέται ότι δεν έχει λεφτά,αλλά αγοράζει πάντα το κρασί της,τα τσιγάρα μέχρι και ρούχα και παπούτσια,αδιαφορώντας για το φαγητό!Κάθε άντρα που είχε τον διάλεγε για τα λεφτά του.Να προσθέσω ότι μας έλεγε με λεπτομέρειες κάποια πράγματα που δε χρειαζόταν να τα μαθουμε(για το σεξ και τι της αρέσει).Εμένα με είχε ρωτήσει αν έχω αυνανιστει ποτέ μου και αν έχω κάνει ποτέ σεξ.Γενικά προσπαθούσε να με πάει προς εκείνο το θέμα, διότι το μυαλό της είναι πάντοτε στο σεξ.Δεν υπάρχει τίποτα για εκείνη πάρα μόνο το σεξ και πως να το δείξει δυναμική καλή μάνα στον έξω κόσμο και ο κόσμος στη δουλειά της τη λατρεύουν και τη δικαιολογούν.Δίνει τα τηλέφωνα σε γκομενους (σταθερό) και παίρνουν οι γκόμενές τους 4 το πρωί.Όσο για τον πατέρα μου, είχα δεχθεί (και ο αδερφός μου) σεξουαλικη παρενόχληση από τη μάνα του πατέρα μου αλλά και τα αδέρφια της μητέρας του, όπως πρόστυχα λόγια και χάδια που δεν ήταν τόσο αθώα.Όταν του το χα πει, δεν το πίστεψε, και μου είπε θα το συζητήσω μαζί της για να μην το ξανακάνει.Όμως το έκανε.Και με ξαναπήγε εκεί που μένει η μάνα του γιατί τον συμφέρει,αφού του μαγειρεύει και του πλένει τα ρούχα.Το τραύμα αυτό δεν έφυγε ποτέ, και ούτε πρόκειται να φύγει.Παλιά εγώ και ο αδερφός μου δεχόμασταν ξύλο από τον πατέρα μου, με τη ζώνη, και πολλά χρόνια αργότερα το αρνήθηκε λέγοντας με ψεύτρα και ότι ποτέ δε θα χτύπαγε τα παιδιά του με ζώνη.Ο πατέρας μου γενικά είναι καλός άνθρωπος, δεν μπορώ να πω όταν τον χρειάστηκα σχετικά με τη μαμά ήταν όντως εκεί και με πήρε να μιλήσουμε και ζήτησε συγγνώμη αν είχε συμπεριφορά αλλόκοτη για ένα θέμα που του είχα πει για μένα.Όμως κι αυτός είναι για τα μάτια του κόσμου.Καυχιέται και νευριάζει πάντοτε χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να μη θέλω να τον βλέπω συχνά.Δεν είναι καλύτερος ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.Η μάνα μου έχει κυριολεκτικά πρόβλημα, νομίζει ότι είμαστε φιλενάδες και τα λέμε όλα, νομίζει ότι είναι κουκλαρα στα 55 της, λέει ψέματα πως παλεύει μόνη της ενώ τόσο καιρό της έδινε λεφτά ο γκομενος και πούλαγε μούρη (με έγραψε και σε φροντιστήριο λέγοντας πάλεψα πολύ για να σε γράψω.Αλλά έμαθα πως δεν ήταν έτσι αφού της ξέφυγε ότι θα της στέλνει ο γκομενος λεφτά.).Εν τέλη, κατάλαβα πως ζω ένα ψέμα και όταν το αναλύω στο μυαλό μου, τρελαίνομαι.Θέλω και εγώ να ζήσω όμορφα την εφηβεία μου..Στα 18 η ελευθερία μου τελειώνει και πρέπει να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου. Προσπαθώ όταν βγαίνω να περνάω καλά αλλά πίσω στο μυαλό μου έχω όλα αυτά, και άλλα διάφορα.Έχω βαρεθεί να ζω εδώ.Θα μου πείτε κάνε υπομονή δύο χρόνια έμειναν..Έλα που δε γίνεται να κάνεις υπομονή με έναν τέτοιο σιχαμένο άνθρωπο.Να προσθέσω ότι μόλις περάσω στη σχολή που θέλω, θα τους γράψω και τους δύο όπως έκανε ο αδερφός μου.Εγώ και ο αδερφός μου είμαστε οι μόνοι, πραγματικά οι μόνοι νορμάλ σε αυτή την "οικογένεια".Έχουμε την πιο σιχαμένη οικογένεια και σόι.Δεν είναι μόνο αυτά, είναι και άλλα.Έχω επιχειρησει να πάω σε ψυχολόγο αλλά δεν έκανε πολλά.Ίσα ίσα δε βοήθησε και κάπου.Αν του μίλαγα για τη μητερα μου θα είχε φρικάρει.Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ πολύ!