Quote:
Originally posted by christmar
Για αυτό δεν θέλω να φύγω και να κάτσω να το προσπαθήσω. Ο άντρας μου είναι ήρεμος λέει ότι θα γίνουν όλα όπως πριν, που στο καλό το βρίσκει τόσο κουράγιο?
Δεν είναι θέμα κουράγιου, αλλά απλής λογικής ενός
ανθρώπου που δεν θέλει να διαλύσει την οικογένεια του.
Δεν είναι εύκολο να μην πάω στο δικαστήριο, γιατί η μάνα μου δεν το κουνάει από εδώ αν δεν τον κάνει λέει ρεζίλι στο δικαστήριο.
Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να σε κάνει \"ντα\" σε περίπτωση που δεν θες να ρεζιλευτείτε πάνω απ\' όλα οικογενειακώς και μετά να κάνετε ρεζίλι τον άντρα σου;
Που δεν εκτίμησε ποτέ τόσα λεφτά που μας έδωσαν.
Δεν \"σας\" έδωσαν. Βοηθούσαν το παιδί τους πρώτα απ\' όλα και μετά τον ξένο άνθρωπο που μπήκε στην οικογένεια.
Έχει βρει τα τηλέφωνα των φίλων μου και τους έχει πάρει τηλέφωνο όσο εγώ λείπω στην δουλειά και τους έχει πείσει ότι είναι ένας \"αλήτης\"
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, με τι δικαίωμα κάνει κάτι τέτοιο και ποιος της το έδωσε;
άσε που τώρα μερικοί δεν μου μιλάνε κιόλας. Τους παίρνω τηλ. και νιώθω μια παγωμάρα.
Σου πέρασε ποτέ απ\' το μυαλό πως οι φίλοι σου απομακρύνονται γιατί δεν θέλουν να ασχολούνται με ένα άτομο που στα 32 ανεχεται από τη μητέρα του να εκθέτει έναν άνθρωπο και πιθανότατα να έχουν διαφορετική άποψη από εκείνη;
Έρχεται στην δουλειά μου και κάνει σκηνές μπροστά στον κόσμο και ο μ... ο διευθυντής την στηρίζει λέει. Γιατί όπως μου είπε και ο ίδιος \"οφείλουμε στους γονείς μας τα πάντα ακόμη και την ψυχή μας\".
Είσαι σίγουρη πως η μητερα σου δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα; Μήπως ο διευθυντής σου δεν είναι μλκ, αλλά βλέπει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνενοηθεί και προκειμένου να γίνουν χειρότερα σε ένα χώρο που συνήθως οι άνθρωποι δουλεύουν προσπαθεί να ηρεμήσει τη μητέρα σου; Θύμησε της ότι υπάρχουν και τα Παρατράγουδα, μήπως και σταματήσει να έρχεται στη δουλειά σου....
Τι στο καλό κουβαλάνε όλοι στο κεφάλι τους και ασχολούνται με την ζωή μου?
Εδώ το έχεις μπερδέψει εντελώς. Αν ήσουν 5 χρονών θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση, τώρα όχι. Είναι καθαρά δική σου επιλογή.
Και εγώ σκέφτομαι να πάω (να τους κοροιδέψω δηλαδή) για να σηκωθεί να φύγει και μετά θα τα βρω με τον σύζυγο. Φτάνει να μην είναι εδώ να ξεκουμπηστεί. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαζύγιο...
Νο κόμεντς......