... οι καταθληπτικοι (ειτε ειματε καπως καλυτερα ειτε οχι) να γινουμε μια παρεα...
Printable View
... οι καταθληπτικοι (ειτε ειματε καπως καλυτερα ειτε οχι) να γινουμε μια παρεα...
εγω λεω σε 1η φαση να διωξουμε ολλη την σαβουρα απ τα μυαλα μας κ να δουμε που βρισκωμαστε
Εγώ εδώ είμαι, ξενυχτάω προς το παρόν... Κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι και τώρα θα προσπαθήσω ξανά...
Δεν θα έλεγα ότι διανύω καλή φάση αυτές τις μέρες...
Και γω χαλια ειμαι ρε παιδια...απο τν καταθλιψη
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Σιγα ρε παιδια , λες κι ειμαστε λεπροι ........
δεν υπαρχει καποιος λογος που σας μαζεψα απλα μαρεσει να μαζευωμαστε εμεις οι ομοιοπαθεις χαχαχα
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Πολλες φορες ειμαι αναμεσα σε κοσμο η μονη και στις 2 περιπτωσεις νοιωθω οτι βρισκομαι σε παραλληλες γραμμες που δεν τεμνονται δλδ αδυναμια συνεννοησης
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
δλδ κ στοις δυο περιπτωσεις δεν εχεις σημειο επαφης με τον κοσμο?
αυτο δεν ειναι κακο... θα σου πω κτ... τωρα το σιχτιριαζεις αλλα αν το αφησεις ολλο αυτο να εκδηλωθει θα σου δωσει ενα ειδος εσωτερικης ορημανσης κ στο τελος θα δεις οτι θα ειναι καλυτερες οι επαφες σου με τον κοσμο
Το χω αφησει μην ανησυχεις.με πιανει και ματαιοτητα
χαχαχα... μην φωβασαι τπτ... ΤΙΠΟΤΑ που να ειναι μεσα σου... ο λογος που ειμαστε στον κοσμο (γνωμη μου) ειαι γαννα δυναμωσουμε, να προοδευσουμε κ να ορημασουμε ψυχοπνευματικα
Ειμαι απο τους πιο καταθλιπτικους και σκεπτικους ανθρωπους του πλανητη κι αυτο εχει σχολιαστει αρνητικα.ολοι λενε πολλες φορες μην εισαι ετσι ενω ειναι ο εαυτος μου
οτι γινεται γινεται για καλο μας... απλα το βλεπουμε στο τελος
Χαχαχαχα.. Ειμαστε γαματοι ολοι με τα κουτσα μας και τα στραβά μας και τα καλα μας...τέλος..
μα αυτο ειναι πολυ ωραιοοο!!!.... μας κανει ιδετερους!!!
Μα είμαστε ιδιαίτεροι και μάθαμε πολλά από όλα αυτά.. Οποτε θα αισθάνεστε χαλια βάλτε Σια Λιαροπουλου '' Μια νεα αρχή ή τα μυστικά της αγάπης '' και ολα καλα παιδιά.. Μια χαρά είμαστε εμείς, υπάρχουν και χειρότερα :p το ότι βοηθάμε κ μιλαμε για αυτά που απασχολούν την ψυχη μας για μένα είναι ότι καλύτερο..
ναι βρε καρδια μουυυ... χερωμαι που το παιρνεις τοσο απλα κ ωραια... κ δειχνεις κ τοσο ευδιαθετη
Εγω παντως δν ξερω σε τ καλο θα με βγαλει ολο αυτο..μεχρι στιγμης το μονο που μ κανει ειναι να με τρωει τν ζωη...δεν ευχαριστιεμαι τπτ τα εχει παιξει το μυαλο μου ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι νοιωθω...
Χαχαχα εχω μια έκρηξη ευτυχίας, φαση είναι... Πιστεύω ότι με πολύ μεγαλη προσπάθεια θα αλλάξουμε εμεις τον τρόπο ζωης μας και θα είμαστε καλα.. After the rain comes sun. After the sun comes rain again. που λένε.... Δεν μπορουν να ναι κ ολα τέλεια παντα και σε κανέναν.. Οπότε ας κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε
Μπραβο σου που εισαι θετικη...εγω δεν τν παλευω αλλο σκεφτομαι μηπως παω σε καμια ιδιοτικη κλινικη...εχεις κανεις εμπειρια βοηθανε? Η θα με κανουν σαν ζομπι..ανχωδη διαταραχη και καταθλιψη εχω
Απο κλινικές δεν εχω ιδεα. Εμενα με βοηθησε τον τελευταίο χρόνο μια ψυχολογος του νοσοκομείου... Τα λέει στα ίσα και δεν χαϊδεύει αφτιά.. Μερικές φορές φευγω με κλαματα κ λεω τι φαση αλλα τα βλέπω μετα με αλλο ματι και παιρνω τα πανω μου.. Παλαιότερα πήγαινα μια φορα το μηνα λόγω οικονομικών αλλα τωρα με το νοσοκομείο ψυχοθεραπεια κ παλι ψυχοθεραπεια.. Παιρνω κ σεροτονινη αλλα η κουβέντα με βοηθάει να ανακαλύψω τον εαυτο μου κ προσπαθώ να τον αγαπησω.. Μην απελπίζεσαι, κ μενα μου ειπαν οτι εχω οριακη διαταραχή.. Δεν ξερω.. Δοκιμασες με ψυχοθεραπεια εσυ;
Ναι κανω ψυχοθεραπεια εδω και ενα χρονο...εχω δοκιμασει και πολλα χαπια αλλα τπτ..τ χαπια παιρνεις?
Κανεις συχνα ψυχοθεραπεια ; εγω παιρνω τα ζολοφτ.. Και κατι ηρεμιστικά μου διναν αλλα δεν τα πηρα ποτε γιατί αυτα με καναν σαν ζόμπι που λες.. Καλα και γω δεν είμαι πάντα έτσι καλα οπως μιλαω τωρα.. Της προηγούμενες μέρες έκλαιγα σαν καμια τρελη.. Απλως σκέφτομαι μετα οτι δεν μου αξίζει αυτο και παιρνω τα πανω μου.. Μετα πάλι τα ίδια κ τα ίδια..
Καλα κανεις...δινεις κουραγιο στν ευατο σου..κανω μια φορα τν βδομαδα ψυχοθεραπεια...και περνω και χαπια αλλα δεν βοηθανε..τωρα τελευταια περνω το βαλντοξαν και σεροκουελ 200 mg...
Δεν τα ξερω καθόλου αυτα τα χάπια.. Παντα ζολοφτ επαιρνα.. Δεν βλέπεις βελτίωση με την ψυχοθεραπεια;Παρε τα πανω σου. Πρέπει και τα καλα κ τα κακα που μας συμβαίνουν να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και να μην μας τρωνε την ψυχή.. Θελει τεράστια προσπάθεια να τα βαλεις με το μυαλο αλλα οτι μπορούμε πρέπει να το κάνουμε..
Χαχαχα βέβαια... Καταλαβαίνεις κατάντια :D
Χαχαχα καλα να περάσεις, καλη πώρωση :D
Καλα ότι υπάρχει σκουπιδι υπάρχει.. Δεν βλέπω τιβι αλλά σε τέτοιες φάσεις βαζω κάτι τέτοια για κάποιον παράξενο λόγο και τα χαζευω YouTube .. Αλλα δικαιολογειται γτ έχουμε ψυχολογικά Χαχαχα ας γελάμε καλύτερα για να μην κλαίμε..
δεν ξερετε ποσο ζηλευω αυτους που μπορουσαν να εχουν μια πιο νοιρμαλ ζωη... με τις παρεες τους, τις σχεσεις τους, του;ς φιλους τους, κ ολλη η νεανικη τους ζωη να ειναι ενα συνολο διαφορετικων ιστοριων που θα θυμουνται κ θα λενε... εγω εζησα...
παντος εγω ξερω πως η δικη μου ζωη ηταν πολυ ηδιετερη... το καλο ειναι πως κ γω εγινα ιδιετερος ανθρωπος... μπορει να μην ειχα την σχεδον κοινη πορεια στην ζωη μου οπως εχουν οι περισωτεροι κοινες πορειες στην ζωη τους... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειχα κτ... ειχα απλα κτ διαφορετικο... κ εχω μαμθεοι πραγματα μεσα απο αυτο που οι περισωτεροι δεν θα τα μαθουν ουτε σε ολλη τους την ζωη... δεν μαρεσει να την ψωμιζω αλλ πιστευω οτι εχω γινει κτ ισως λιγο καλυτερο απο τους αλλους
το κακο ειναι πως ειχαμε μια ιδιετερη ζωη... το καλο ειναι πως γιναμε ιδιετεροι ανθρωποι
Πάντως εγω δεν ζηλεύω τίποτα... Ναι μεν περασα δύσκολα.. Αλλα ποσα έμαθα, ποσο εκτιμω απλα και όμορφα πράγματα... Καποιος προσφατα μου λεει''ποσο μ αρεσει που βρίσκεις ευτυχία σε πολυ απλα πράγματα '' βλεποντας πχ τον γατο μου να κοιμαται, να με αγαπαει, να βλέπω τα λουλούδια μου να ανθιζουν, να έρχεται ο ανιψιός σου να σε αγκαλιάσει στα καλα καθούμενα, να ζωγραφισεις κατι και για σενα να ναι τοσο όμορφο, ενα τραγογδι ενα ποιημα να ακουσεις, ποσο ομορφο.. Ε ναι μπορεί να κουραστηκα αλλα μετα απο όλο αυτό τον πόνο τι όμορφα που σου φαίνονται καποια πραγματα κ ποσο τα εκτιμας.. Απομακρυνουμε πρωτα απ ολα τοξικους ανθρώπους... Τέλος... Μεγαλη δουλειά κάνουν... Σημερα γιορταζα.. Ολοι μεχρι και η κουτσι Μαρία μου ειπε χρόνια πολλα.. Αυτος που έπρεπε να ηταν πρωτος δεν μου ειπε ποτε.. Λες γιατί αλλα αυτοι είναι.. Αυτοι που δεν έχουν καταλαβει τι ανθρώπο εχουν διπλα τους.. Στεναχωριομαστε και σκαμε για ποιον; κανενας δεν νοιάζεται και μεις εκει.. Για ολους... Θέλουμε κ τα παθαίνουμε εν τελει.. Μην με παρεξηγείτε εχω στεναχωρηθει πολυ σήμερα...
χρονια σου πολλα κ απο μενααα!!! παντος με συγκηνησε το αρθρο σου... ειδικα πιο πολυ στο τελος... που λες οτι σε ευχηθηκαν ολλοι εκτος απο αυτον που επρεπε... χαχα, ξερω, ξερω... αστα να πανε...κλαπς
Ευχαριστώ πολύ.. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τους τοξικους ανθρώπους απο την ζωή μας.. Έκλαψα, υποτίμησα τον εαυτό μου παλι,πέρασε ξύπνησα.. Χαχαχαχα.. Στο καλο τους δεν μας φτάνουν τα βασανα τς ψυχης μας.. :/ :/