με κατεγραψα την ωρα που κοιμαμαι
καταρχας καλησπερα σας
γενικα δεν εχω καποιο θεμα υγειας, ειτε ψυχικης ειτε φυσικης (ελπιζω δλδ). πριν καιρο πηγα διακοπες με κατι φιλες. οι οποιες βγηκαν εξω και οταν γυρισαν εγω κοιμομουν. και μου ειπαν πως τρομαξαν γιατι σηκωθηκα ορθια στο κρεβατι..ανοιξα τα ματια μου..τις κοιταξα αγριεμενη..και ξανα επεσα για υπνο. εγω θυμομουν τπτ. οταν βεβαια το σκεφτομαι μου φαινετε ξεκαρδιστικο..τη δευτερη μερα των διακοπων βγηκαν παλι εξω και εγω φυσικα..επεσα για υπνο, γιατι ειμαι και τερμα παρτι ανιμαλ. οταν γυρισαν παλι τα ιδια. αυτη τη φορα απλα σηκωσα το κεφαλι μου και τις κοιταξα...εγω δεν θυμαμαι τπτ απαυτα..
μου ειπαν πως γενικα στριφογυριζα, κλωτσαγα, ανοιγα τα ματια μου..πανε μηνες απο τοτε, και τωρα τελευταια πεταγομαι μεστη νυχτα και πνιγομαι. κυριολεκτικα. εχει κολλησει το σαγονι μου και δεν μπορω να παρω ανασες για καποιο διαστημα. και αν δεν ανοιξει καποια μερα απλα θα πεθανω. εχω επισης πολυ εντονα ονειρα. συνεχεια ονειρευομαι ζωντανα πραματα...πχ οτι παθαινω κρισεις και τρεμει το σωμα μου η οτι ειμαι σε αλλο σπιτι και ξυπναω και νομιζω ειμαι αλλου για λιγο.
πριν χρονια επειδη ειχα μεγαλες αμυγδαλες μου ειχαν κανει ελεγχο για απνυα, αλλα δεν εχω, ουτε σλιπ γουοκιν ουτε κατι.
εχεις κανεις εμπειρια απο ιδια συμπτωματα περχαπς?