Αυτό που βγάζετε γενικά συμπεράσματα για τις ελληνιδες( ή κάποια αλλη ομάδα φυλετικη ή μη) ενω εχετε ελαχιστες εμπειρίες (σε σχέση με τις στατιστικες βασεις ) με ξεπερνα.
Δειχνετε μεγάλη ανωριμοτητα εκ μερους σας κ κριμα γιατί είστε μεγάλοι άνδρες οι περισσότεροι.
Κι αλλοι έχουν αρνητικες εμπειρίες απο αλλοδαπες ,εκει πάλι δλδ θα το γενικευσουμε κ θα πούμε οι αγγλιδες είναι κρυες πχ; παλι λάθος αυτό
Είναι λογικό να έχετε γνωρίσει περισσότερες ελληνίδες απ ο,τι αλλοδαπες κ δεν έχετε τα ίδια μετά σύγκρισης.
Και επίσης είναι πολύ διαφορετικο όταν έρχονται αλλοδαποι στην Ελλάδα που θέλουν να έχουν κ τν εύνοια των ντοπιων(ειδικά όταν πρόκειται να δουλέψουν εδω ή όταν έστω κάνουν ένα ταξίδι αναψυχης).
Το ότι το ακουτε από πολλούς δε σημαίνει κάτι, πολλοί είναι προκατειλημμένοι(έχω ακουσει πιτσιρικαδες να το λένε χωρίς εμπειρίες).Επίσης όσοι αποτυγχάνουν να βρουν ελληνίδα τους πιανει ο μισογυνισμος τους, τις περισσότερες φορες κ βρισκουν κάποια ξένη που τους καθισε συνήθως για καποιο αλλο συμφέρον.Ας μη μιλήσουμε για αντρες που έχουν στραφει σε γυναίκες από χώρες του ανατολικου μπλοκ που αναζητούν το σωτήρα τους για μια καλύτερη ζωή.
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικος κ έχει τη δική του προσωπικότητα.
Εσείς θεωρείτε ότι μπαίνετε στην ιδια κατηγορία με τους Έλληνες και τα στερεοτυπα που κυριαρχούν εδω ή στο εξωτερικό; δε νομίζω..
Επισης κάτι άλλο που γίνεται εδώ στη Ελλάδα.
Λέτε ότι έξω είναι πιο προχωρημένες οι ξενες.
Έχετε αναλογιστεί γιατί καποιες ελληνίδες (οπως λετε κι εσείς πάνω) είναι πιο σνομπ;;
Οταν υπάρχει γενικά το στερεοτυπο ότι αν φανείς προσχαρη ή πιο φιλικη , θα σε θεωρήσει εύκολη , αν κοιμηθείς μαζί του από το πρώτο ραντεβού , θα σε πει ******* κτλ. Αυτα τα λέει μια μερίδα ανδρων κ δυστυχώς υπάρχει αλληλεπίδραση στο πως φέρονται οι γυναίκες τελικά στο φλερτ.
Ενώ έξω ίσως αυτά τα στερεοτυπα να μην παίζουν τόσο ρόλο, να είναι πιο κουλ στο φλερτ και τα δύο φίλα.
Καλο είναι γενικά να μην γίνονται αυτες οι γενικευσεις για καμία κοινωνικη ομάδα γιατί δειχνουν αγνοια κ ανωριμότητα.
Όταν μου δείξετε ερευνα με βάση τη στατιστική το συζητάμε κι ας αφήσουμε τις γενικολογίες κ τα αυθαίρετα συμπεράσματα.
Καποιες εμπειρίες δε βγάζουν πορισμα κιολας,σοβαρευτειτε!
Εστάλη από SM-G930F στο
E-Psychology.gr Mobile App