Θελω να φυγω απο την μοναδα που είμαι, προτιμω να παω στην παλιά που δεν ειχαμε να φάμε παρα εδω που δεν μπορω να συνεννοηθώ με κανέναν.. πλιζ καποιος να το συζητήσουμε λίγο
Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Θελω να φυγω απο την μοναδα που είμαι, προτιμω να παω στην παλιά που δεν ειχαμε να φάμε παρα εδω που δεν μπορω να συνεννοηθώ με κανέναν.. πλιζ καποιος να το συζητήσουμε λίγο
Ετσι ειναι ο στρατοσ η καλο φαι και ******α η χαλια φαι κ χαλαρα υπομονη
Τι υπομονή ρε φίλε βγηκα 4 μέρες άδεια και απο εχθές που γύρισα μονο την μανα τους που δεν εχω σκοτώσει τις 3 προηγούμενες βδομάδες
Επειδη πηρεσ αδεια
Επειδή κάποιοι ειναι μπασταρδοι και νομίζουν οτι είναι ακόμα σπίτι τους κια τα θέλουν ολα στα πόδια τους
Μπορει να ειναι κι αυτο
Ασε ρε φίλε.. δεν γίνεται να ναι ολα οκ οσο λείπει και με το που ηρθε ολα να τα εχω κάνει λάθος
Η ειναι ο μονοσ που ξερει τη δουλεια πραγματικα η δεν εχει καλεσ προθεσεισ διαλεγεισ τι ισχυει
Ασε μίλησα με.τπν προϊστάμενο.. δεν εχει βρει κατι λάθος σε εμένα
Ε τοτε ενταξει στουσ αλλουσ τι κανει δε σου πεφτει λογοσ
Εννοείται αυτό το θέμα ειναι οτι πρόβλημα εχουν να το λένε σε ανωτέρους, εγω δεν εχω ευθύνες
Εσενα το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεισ ευθυνεσ για τουσ αλλουσ χεστηκεσ ποσο απλα να στο πω ασ πανε να πνιγουν
Εε ναι Τώρα που.μιλησα με.τον ανώτερο δεν με ενδιαφέρει αλλα εχθές στρεσαριστηκα πολύ με ολο αυτό
Υπομονή φίλε..από ότι κατάλαβα είσαι νεοσύλλεκτος.. σε ποια μονάδα είσαι???
Εστάλη από Samsung S9
Κλείνω 4μηνο σε λίγες μέρες, στα ραντάρ είμαι
Αμα θεσ το λεσ στον ανωτερο αμα θεσ δεν το λεσ εμεισ στην αλανα τοτε το 90 τουσ λεγαμε ρουφιανουσ αλλα απο τοτε πολλα εχουν αλλαξει κι ολοι η νεολαια ειστε ρουφιανακια γι αυτο λεμε ο παπανδρεου καθαριζε κι ολα εσεισ ευτυχωσ ειστε φλωροι τοτε επεφτε ξυλο με το παραμικρο τωρα ειστε ολοι ετσι μονο εγω εμεινα με το παλιο συστημα
Κάνε υπομονή 2 μήνες είναι ακόμα νομίζω εγώ προσωπικά έχω άσχημη εμπειρία στο στρατό αφού φεύγοντας έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου... μας έριξαν τόσο την ψυχολογία που είχαμε περιστατικό με αυτοκτονία..
Ο διοικητής μας έφαγε στέρηση βαθμού επειδή χάθηκε από την μονάδα μας ένα πολυβόλο 50ρι και αυτό τον έκανε τοξικό και ξεσπούσε σε εμάς.. είχαμε εμπλοκές στην καλύτερη μας πήγαινε 4 μία ... Ο άνθρωπος ήταν ψυχακιας κάθε μέρα ήθελα αναφερόμενους να τους ρίχνει φυλακές. . μας έβγαζε έξω στον ήλιο να τρέχουμε με τα τζακετ κ φουλ εξοπλισμό..για τρελά πράγματα σου λέω τώρα...
Εστάλη από Samsung S9
Ποιοσ εχει ακουσει για τον χαιλαντερ στο στρατο;
Οχι και ρουφιανιά ρε ελις.. οταν σε κατηγορούν μεσα στην μούρη σου για πράγματα που δεν έχεις ευθύνη.και έχεις ανωτέρους συζητας καποια θεματα με αυτούς.. οπως πρεπει και οι αλλοι να το συζξτανρ μαζί του γιατι ο ανώτερος είναι υπεύθυνος οχι εγώ
12μηνο εχω φίλε μου, οχι ενταξει τετοια δεν έχουμε αλλα οταν στα εχιγν ολα εδω στο χερι και ετυχε να λείπει ενα δυο πράγματα και γκρινιάζεις εσυ εχεις θέμα γιατι εχω περασει απο πολύ χειρότερο στρατόπεδο
Δεν ξέρεις τι έχω περάσει φίλε οπότε δεν μπορείς να με λες γρινιαρι έχει γίνει σάλος τότε..πάτα στο google 616 μτπ Νεοχώρι Ορεστιάδα κ Αδαμόπουλος Φώτης διοίκητης...ότι κ να περνάς μπροστά σε αυτά που πέρασα είναι παιδική χαρά ναχαμε να λέγαμε διλαδη.. οπότε άστο μην το ψάχνεις...
Εστάλη από Samsung S9
Σορρυ φίλε μου δεν εννοουσα εσένα... ηθελα να πω για τα παιδιά εδω μέσα πο υ τα έχουν όλα και γκρινιάζουν για βλακειςς.. εσενα δεν σε ξέρω δεμ εχω να πω κατι για εσενα
Θέλω να φύγω Αλήθεια...
Εμαθεσ για τον χαιλαντερ ;
Συμφορμητες , δεν οφελει να δυαγονιζεστε στ ποιος περασε χειρωτερα!! κι αν ειναι να το κανετε καλητερα να δυαγωνιζεστε στο ποιος περασε πιο λουφα! !! χαχαχα
Προσωπικα εκαμα 19 μηνες, οπου τον 1 χρονο και 2 μηνες των εκανα στιςς ειδηκες δυναμεις!!, εμεις δλδη οπου ανεβεναμε το βουνο στο ωρος Εγαλαιο, 50χιλ αναβαση με μπερκερ γεματο κι οπλο!!??
Οι ανθρωποι ειμαστε φτιαγμενοι να αντεχουμε πολλες κακουχιες !πολυ περισσοτερες απο αυτε που φανταζομαστε!!ποσο μαλον στα νιατα μας!!
Τι να πουμε εμεις που υπηρετησαμε στην Τριπολη , 24 μηνες , κι επαθα κρυοπαγημα στο ποδι , δυο χρονια ηταν μουδιασμενο το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου , δεν ειχε τοτε θερμανση , κρυυυυο , ψοφο ........ μαλθακη ειναι η σημερινη νεολαια ........με 4 κουβετρτες κουκουλωνωμουνα , φοραγα 3 πιτζαμες , 3 τ-σερτ , και 3 ζευγη καλτσες .... οι ασκησεις ηπιες παντως , και εχω και καλες αναμνησεις , εκανα φιλους ....
Μπαλλα στην αλανα με χιονια και λασπονερα αποτελεσμα χιονιστρα στα παπαρια μασ ο στρατοσ ηταν ευκολοσ οι λοκατζηδεσ για κλαματα εγω στρατονομοσ ημουν
Κατασκηνωση ενα μηνα πανω στο βουνο
================================================== ==========================
Με τα υπόλοιπα άτομα πως είσασταν ομως;
Οι στρατονομοι λεγονται καρακολια
Σκατα πωσ να ειμασταν στρατοσ ειναι δεν ειναι παιδικη χαρα
Εε Εκεί ειναι το θέμα μου.. Είμαστε 4ατομα εδω και ειναι οτι να ναι όλοι.. νομίζουν οτι είναι σπιτι τους
ελις μας αδικεις φιλεμου!! Τα ελληνικα κομαντος ειναι απο τα καλητερα του ΝΑΤΟ! αυτο που λεω δεν ειναι δικη μου κριση! θυμαμαι οτι σαν καναμε ασκησεις με τους συμμαχους, στο βολο και Λαμια, θυμαμαι οτι ειχαμε βγει η καλητερη ομαδα αλεξιπτοτηστων!! καλητεροι κι απο τους αμερικανους!!
και να φανταστεις οτι ο δικος μας εξοπλησμος ηταν ισως απο τους πιο φτηνιαρικους σε ολη την συμμαχια! ειχα παρει και αναμνησικες πλακες !! αλλα ο ελληνικος στρατος αντι να το ναγνορησει με ειωξε, κι με εστειλε τους τελευταιους μηνες στα συνορα!! αντι να με εχουν καπου Αθηνα, με εστειλαν στην Θρακη στα συνορα!!
Εγω που βρεθηκα με λοκατζηδεσ πανω στο βουνο για κλαματα ηταν οι ουκαδεσ κατι λεγανε
αλλο ειναι οι "ουκαδες" , αυτοι ειναι του ναυτικου!!. οταν λες για "κλαματα" .δλδη τι περημενες να δεις , δεν ειναι ραμπο, ουτε μπρατσαραδες , απεναντιας εμεις ειμασταν ευλιγηστοι , αδυνατοι ωστε να μπορουμε να χονομαστε παντου, για να μπορουμε να μεταφερουμε κι αλλα πραματα με το αλεξιπτωτο, εξαλου οι αλεξιπτωτηστες,δεν ειματε μπραβοι της νυχτας! ουτε ασοι των πολεμικων τεχνων , αυτο που πρεπει να ειναι καλος ενας κομαντο ειναι στα οπλα, στα εκρικτικα και στην αντοχη! τλευταια πρεπει να γνωριζουν κι απο πληροφορικη
Εγω ειμαι το αλλο ακρο δυο μετρα εκατο κιλα και με βαλαν με λοκατζηδεσ κι ουκαδεσ πανω στο βουνο κλαμα που ριξαν οι λοκατζηδεσ ηθελαν κοντρα κλαμα ριχνανε οι ουκαδεσ κατι κανανε οι λοκατζηδεσ ανυπαρκτοι