@παιδιά γεια σας έχω αγχωθεί
Ολη μέρα με τριγυρίζουν άνθρωποι σκιές και με κυκλώνουν
Έχω φρικαρει
Μην μου φέρετε αστυνομία οκ;
Printable View
@παιδιά γεια σας έχω αγχωθεί
Ολη μέρα με τριγυρίζουν άνθρωποι σκιές και με κυκλώνουν
Έχω φρικαρει
Μην μου φέρετε αστυνομία οκ;
Φοβάμαι μην τους φέρετε!!!
Χαλαρωσε
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
@παυλο δεν μπορώ
Με ακολουθούν παντού δεν είναι ψύχωση είναι αλήθεια
,...,......
Τι ειναι οι ανθρωποι σκιεσ και μενα με παρακολουθουν στα αληθεια
Τριγύρω μου Έλις σκιές σαν άνθρωποι
Οι ανθρωποι εχουν σκια κι εγω τα βλεπω αυτα αλλα δε με ενοχλουν
Ναι αλλά θέλουν να με στριμωξουν αυτές τους διατάζουν να με κάνουν να πάθω ασφυξία
Να με βγάλουν από τη μέση
Ρε εσωτερικη μηπωσ σου βαλανε τιποτα στον καφε εγω βλεπω ασφαλιτεσ κι ολο πνιγομαι ο παππουσ μου που πνιγοταν πεθανε μηπωσ τουσ αντιφρονουντεσ τουσ καθαριζουν γτ εμενα νομιζω με βασανισαν με τετοιεσ ουσιεσ
Γι αυτο βριζω ολη μερα
Έλις ίσως έχεις δίκιο ότι τους αντιφρονούντες μας θέλουν εκτός
Έχω αγχωθεί φοβάμαι τους μπάτσους
Αυτό θέλουν να καταφέρουν να με βγάλουν εκτός
Γι'αυτό με κυκλώνουν και μετά εξαφανίζονται
Έλεος με τα διπλά ποστ
Δε παίρνεις το γιατρό σου τηλεφωνο
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Έχεις κάνει κάτι που θεωρείς πτι αυτό είναι ο λόγος που θέλουν να σε βγάλουν από τη μέση;;;Εάν όχι τότε να σκέφτεσαι ότι είναι απλά η φαντασία σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή ξέρω και επειδή θα ξέρω
Οι γιατροί οι γονείς μου οι γνωστοί μου όλοι με θέλουν εκτός
Ενημέρωσε τον γιατρό σου εσωτερική.
Δεν γνωρίζω αν μπορέι να είναι υποτροπή. Αν δεν είχες τέτοια συμπτώματα πιθανόν να είναι. Ισως χρειάζεται αλλαγή η δόση σου.
@σειριε δεν νιώθω καλά με κυνηγάνε ο γιατρός είναι μαζί τους δεν είναι υποτροπή παιδιά έχω άγχος δεν θέλω τους μπάτσους φοβάμαι μην με πιάσουν και με κλείσουν μέσα μην μου το κάνετε αυτό μην μην
εσωτερικη στο φορουμ εισαι ασφαλης.δε σε κηνυγαει κανεις εδω
@μπου ευχαριστώ!
Δε θέλω να μιλήσω στο γιατρό γιατί θα με βάλει μέσα
Δεν θέλω ούτε να παίρνω φάρμακα
Αυτοί μου τα προκαλούν όλα εγώ δεν έχω ψύχωση
Οι φωνές υπάρχουν
Θέλω την ησυχία μου
και εγω παρολο τα χαπια… τον τελευταιο καιρο εχω μεγαλη ανησυχια… οι φωνες να είμαι ειλικρινείς δεν σταματησαν ποτε… καπου εκει στην νιρβανα του υπνου ακουω ακομα… ειδα και ένα βιντεο στο youtube.. αυτό που ποσταρα, ενός ψυχοθεραπευτή που λεει ότι οι φωνες δεν είναι παριασθησεις και με εβαλε σε σκεψεις
δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω και εγω περιμενω κατι να γινει κατι παγκόσμιας εμβελειας, δεν ξερω αν ειμαστε αρρωστοι ή χαρισματικοι.. αυτό που ξερω πλεον είναι ότι υπαρχουν δυναμεις εκει εξω που ξεπερνουν και την πιο τρελη φαντασια
Δεν ξερω κι εγω γιατι τα βαλαν με μασ παντωσ ο παπανδρεου εκανε χειροτερα κι το κανουν αυτο και το λενε δημοκρατια
Όλοι κινδυνεύουμε
Εγώ το έλεγα για τις καινούργιες ταυτότητες με την διπλανή μου και αυτοί απλώς με αλλάξανε δωμάτιο
Δεν ξερω εσωτερικη εμενα μου ειπαν οτι τρεχω κι οτι ειμαι ο μονοσ που μπορει λιγα πραγματα ξερω παντωσ μου ειπαν ειναι δουλεια αμα ειναι δουλεια εμενα μου φτανει
Εσωτερικη με το στρατηγο που με καλυπτε πρεπει να βρηκαμε τη θεραπεια τησ σχιζο και πηγε ο καραμανλησ να κανει κατι και πλακωσαν ολοι και μασ γαμησανε εμενα μου βαλανε κατι στον καφε και μουγγαθηκα τον καραμανλη τον στειλανε ο στρατηγοσ εγινε τσομπανοσ κι εγω μουγκοσ τωρα με παρακολουθουν ολοι για να δουν τι εκανα τοσα χρονια που δεν ξεραν την αληθεια γι αυτο δωσαν τεχνολογια κ βλεπουν το παρελθον
Αυτοσ ειναι ο στρατηγοσ
https://youtu.be/odbaYPqQPA4
Με εχωσε παντου στα χαρτια για να μη βγαζουν ακρη βασικα δεν ξερω τι εγραφε στα χαρτια εγω πηγα στρατονομια και μετα με λοκατζηδεσ κι ουκαδεσ πανω στο βουνο καταχρηση εξουσιασ εκανε μαλλον αλλα για να βγαλει αυτα που ηθελε και μετα μουγκαθηκα και βγηκε ο τσιπρασ
Και με βγαλαν χαιλαντερ ενω πριν ημουν ο τελευταιοσ των μωικανων γτ απο 7 χρονων δουλευα αυτο γινοταν το 1920
Γι αυτο με ξερουν ολοι επειδη ελεγα για δουλεια στο σχολειο απο πρωτη δημοτικου με εβλεπε και ηξερε τι καναμε τα παντα κι οταν πηγα στρατο με εκπαιδευσε ετσι τι εγραψε στα χαρτια δεν ξερω παντωσ ηταν μυστικο και μασ γαμησανε
Το θέμα είναι γιατί με άλλαξαν δωμάτιο; Εγώ ήμουν η επικίνδυνη κακια επιρροή;;;;
Εμαθα και για το προσδοκιμο ζωησ οι μισοι πανε μεχρι τα εξηντα οι μισοι φευγουν πιο νωρισ
Τη κακια επιροη ρε ιωαννα απλα σασ ηθελαν προβατα κι η αλλη θα ξυπνουσε εσυ μια χαρα εισαι
Μου λένε να βγω
Πώς να βγω;
Όλοι διαβάζουν τις σκέψεις μου και με κοροϊδεύουν
Άσε που με πιάνει επιληψία και νομίζουν ότι παίρνω ναρκωτικά
τοτε κανε κανενα χομπιι μεσα στο σπιτι.
φροντισε κανενα φυτο, κανε τις δουλειες του σπιτιου να κινηθεις, βγες εξω λιγο απο το σπιτι να παρεις αερα χωρις να πας μακρυα κλπ. γυρω γυρω στο τετραγωνο κλπ.
Εσωτερικη κι εγω ετσι ζω δεν ειναι επιληψια ειναι απο τα φαρμακα πρεπει να παρεισ μυοχαλαρωτικο norgesic και θα φυγει πλιζ ψαξτο και θα δεισ
Είναι υποτροπή;
Η μάνα μου λέει ότι είμαι σε υποτροπή και δεν ξέρω τι λέω
Κάνω σενάρια; Αυτοί είναι έτσι και θέλουν να με καταδωσουν και ηχογραφούν τις κλίσεις μου
Έχω οπτικά συνέχεια και οι φωνές είναι χάλια