Καλησπέρα σας,
Πρόσφατα πριν κατι μηνες περασα ψυχωσικο επεισοδιο το οποιο μ εχει σημαδεψει.
Νοσηλεύτηκα μια βδομαδα στο Δρομοκαιτειο οπου οι συνθήκες ηταν απαραδεκτες. δεν ξερω τι αλλο να γραψω παρα ν ακουσω και δικες σας εμπειρίες
Printable View
Καλησπέρα σας,
Πρόσφατα πριν κατι μηνες περασα ψυχωσικο επεισοδιο το οποιο μ εχει σημαδεψει.
Νοσηλεύτηκα μια βδομαδα στο Δρομοκαιτειο οπου οι συνθήκες ηταν απαραδεκτες. δεν ξερω τι αλλο να γραψω παρα ν ακουσω και δικες σας εμπειρίες
Να μαθεισ να εκτιμασ οτι εχεισ να λεσ ενα ευχαριστω στο θεο που εισαι ζωντανοσ και σπιτι σου πηρεσ μια γευση απο ανθρωπινη φυση
Σε ολουσ λεω μαγνησιο κ βιταμινη ντε μαζι με τα φαρμακα ρωτησαμε και μποντι μπιλντερ και προσθεσε bcaa η διατροφη αυτα
Πραγματικά elis ηταν οτι χειροτερο εχω ζησει. ξεφυγα τελειως. Ήμουνα μέσα στα παραληρηματα, τις παραισθησεις και οτι αλλο συνεπαγεται. Παιρνω zyprexa των 20, lamictal και abilify. και πριν λιγο καιρο μου εβαλε και το Ladose γιατι περασα καταθλιπτικο επεισοδιο με οτι εζησα
Εγώ πέρασα ψυχωτικο επεισόδιο πριν σχεδόν 5 χρόνια παίρνω 600μγ σολιαν και ακινετον
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Εμένα με βάλανε σε νοσοκομείο δύο βδομάδες οι γονείς μου, είχα και ξεφύγει με της παραισθησης
κι εγω απο τους γονεις μου με εισαγγελική.
το εχω ξεπερασει και νομιζω δεν μου εχει αφησει κουσουρι. εργαζομαι κανονικα και προσπαθω να ζω μια φυσιολογικη ζωη.
Aν πέρασες και καταθλιπτικό επεισόδιο υπάρχει πιθανότητα να έχεις διπολική ή σχιζοσυναισθηματική.
Μου φαίνεται πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα ανάρρωσης για σχιζοφρένεια πχ.
Συνήθως όταν διαβάζω για καλύτερη λειτουργικότητα κ ένταξη στην αγορά εργασίας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εκεί πάει το μυαλό μου.
Εμένα η διάγνωση μου είναι αποδιοργανωμένη σχιζοφρένεια. Είμαι στον 6ο χρόνο ανάρρωσης και είχα την 2η υποτροπή το 12'.
Δεν εργάζομαι κ μέχρι στιγμής δεν το επιδιώκω λόγω της λειτουργικότητας κ των συνεπειών. Πηγαίνω σε Ιεκ κ με αυτό ασχολούμαι καθώς και με διάφορα ενδιαφέροντα. Προσπαθώ να προσφέρω στο σπίτι και να είμαι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικός.
εχω μπει 2 φορες για νοσηλεια μια αιγινιτειο μια σστο σωτηρια.στο 1ο 7 μερες καμια επαφη με αλλους μετα για 1 μηνα επισκεπτηριο 2 ωρες και μετα το 2ο μηνα μπορουσα να βγω εξω με συνοδεια την ωρα του επισκεπτηριου.ηταν κλειστο προγραμμα.
στο σωτηρια ημασταν πιο ελευθεροι ειχε ενα προαυλιο με δεντρα αλλα καποιες φορες μπερδευαν τα φαρμακα μας και επρεπε να εχουμε εμεις το νου μας
Έχω μπει 6 φορές κάποιες από αυτές ήταν αρκετά δύσκολες χωρίς να μπορώ να βγω να δω κανένα χωρίς ρεύμα χωρίς πράγματα γενικά πολύς χαμένος χρόνος
βλεπω εισαι απο το 2008 μελος οταν μπηκες στο φορουμ δεν ειχες ψυχωση και την εμφανισες τωρα για πρωτη φορα?η ηταν υποτροπη?στο δρομοκαιτειο εχω παει σαν επισκεπτης μιας αλλης συγγενης μου που επισης πασχει απο ψυχωση.εγω εχω νοσηλευτει στο ψυχιατρικο του αττικου νοσοκομειου την ημερα που ειχα κριση εφημερευε το αττικο και το δρομοκαιτειο προτιμησαν οι γονεις μου το αττικο.Ηταν καλες οι συνθηκες νοσηλειας μονο μια νοσηλευτρια ηταν στριμμενη και τα εχωνε στους ασθενεις.θυμαμαι ενα βραδυ πηγα να παιξω καρτες με εναν αλλον 16χρονο ασθενη που ηταν και στο δωματιο μου και ηρθε ενας νοσηλευτης και με ευγενικο τροπο μου ειπε να παμε στο δωματιο γιατι ειναι αργα και να μην ξυπνησουμε τους αλλους ασθενεις.γενικα καλες συνθηκες νοσηλειας δεν ειχε δεσιματα και ξυλοδαρμους που υπαρχουν σε αλλα ψυχιατρεια αλλα αν δεν υπακους σου χορηγουν μεγαλυτερη δοση ηρεμιστικου
βλεπω εισαι απο το 2008 μελος οταν μπηκες στο φορουμ δεν ειχες ψυχωση και την εμφανισες τωρα για πρωτη φορα?η ηταν υποτροπη?στο δρομοκαιτειο εχω παει σαν επισκεπτης μιας αλλης συγγενης μου που επισης πασχει απο ψυχωση.εχω νοσηλευτει στο ψυχιατρικο του αττικου νοσοκομειου την ημερα που ειχα κριση εφημερευε το αττικο και το δρομοκαιτειο προτιμησαν οι γονεις μου το αττικο.Ηταν καλες οι συνθηκες νοσηλειας μονο μια νοσηλευτρια ηταν στριμμενη και τα εχωνε στους ασθενεις.θυμαμαι ενα βραδυ πηγα να παιξω καρτες με εναν αλλον 16χρονο ασθενη που ηταν και στο δωματιο μου και ηρθε ενας νοσηλευτης και με ευγενικο τροπο μου ειπε να παμε στο δωματιο γιατι ειναι αργα και να μην ξυπνησουμε τους αλλους ασθενεις.γενικα καλες συνθηκες νοσηλειας δεν ειχε δεσιματα και ξυλοδαρμους που υπαρχουν σε αλλα ψυχιατρεια αλλα αν δεν υπακους σου χορηγουν μεγαλυτερη δοση ηρεμιστικου
Κι εγώ έχω νοσηλευτεί αλλά για άλλο λόγο και σε άλλο νοσοκομείο όπου ήταν επίσης απαράδεκτα... Γι' αυτό κι έκατσα μόνο μιάμιση μέρα και την έκανα μ' ελαφρά πηδηματάκια... Ευτυχώς που δεν είχα εισαγγελική εντολή γιατί θα τρελαινόμουν, μπήκα χειρότερα απ' ότι βγήκα κι όποτε το θυμάμαι ταράζομαι...
Δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει αυτό...
στα 30 ακριβως
Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες αυτορύθμισης του σώματος, είναι φοβερό το πόση εκμετάλλευση γίνεται με τα χημικά, αλλά προσωρινά ανακουφίζεται και μετά γίνεται εθισμός. Το θέμα είναι ότι ο εθισμός στα χημικά βλάπτει, ο εθισμός σε καλές συνήθεις, πχ 4 ώρες περπάτημα το πρωί, σώζει ζωές και δεν έχει παρενέργειες , και λύεται η περίσσεια της ντοπαμίνης με φυσικό τρόπο, όπως δηλαδή γυρνάνε τα κλειδιά στον εγκέφαλο από μόνα τους δημιουργώντας την μετάβαση στο στάδιο του ύπνου .
Περπατώντας 4 ώρες κάθε πρωί κερδίζεις χρόνο ζωής χωρίς αρρώστιες γυμνάζεις τον εγκέφαλο να δουλεύει όπως είναι προορισμενος να λειτουργεί αφ' εαυτού γυρίζει το πρόγραμμα καίγεται η υπερισχύει της ντοπαμίνης κοιμάσαι φυσικά μειώνεις την δόση και σώσεις τη ζωή σου.
jim η ψυχωση μονο με φαρμακα αντιμετωπιζεται δεν ειναι αγχος η καταθλιψη, αμα παθεις ψυχωση τη πατησες, οσο ποιο γρηγορα αποδεκτεις οτι πρεπει να παιρνεις φαρμακα τοσο το καλυτερο
Ο jim7 εχει δικιο. και μενα ακριβως αυτο μου λεει ο γιατρος. η θεραπεια ειναι τα φαρμακα με συνδυασμο αερόβια γυμναστική. ίσως η ασκηση ειναι πιο σημαντικη και απο τα φαρμακα. δεν το συζητω ομως, οπως μου λεει και τα φαρμακα ειναι απαραιτητα
Τα φαρμμακα ειναι ξεπερασμενα δεν κανουν τιποτα περα απο το να σε κρατανε ηρεμο τιποτα αλλο συνεχιστε τη ζωη σασ κανονικα
Για ένα διάστημα έπαιρνα zoxil Kai solian τώρα παίρνω μόνο σολιαν
Εγω παιρνω 3 αντιψυχωτικα.μην το ψαχνεις.ειναι σε τι φαση εισαι.αν εχεις προβλημα χοντρο τα φαρνακα αυξανονται..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
το ξαναφερνω πανω το θεμα για να σας πω οτι υποτροπη δεν εχω κανει. παιρνω πλεον μονο abilify 30mg και zyprexa 5mg. Μου εκοψε το ladose, lamictal και τα ηρεμιστικα. Συνεχιζω να εργαζομαι και οσο περναει ο χρονος αφηνω πισω την κακη εμπειρια απο το νοσοκομειο. Παιδες ειχα ξεφυγει τελειως. Νομιζα οτι μου μιλουσαν απο την τηλεοραση, οτι με κυνηγανε, οτι θα κατακτησω τον κοσμο. Μιλαμε για παρανοια
ασχημη εως πολυ οδυνηρη ειναι η εμπειρια απο ψυχωτικο επεισοδιο το εχω βιωσει και ξερω ποσο εφιαλτικο ειναι αλλα και στη μετεπειτα ζωη οταν σου στερει ευκαιριες για απασχοληση,συντροφο,μια καλη λειτουργικοτητα στην καθημερινοτητα.μακαρι να εισαι καλα τωρα και να τα βγαζεις περα απο τη ζωη σου εγω απο τα 18 βασανιζομαι δεν εχει γελασει το χειλακι μου λες και ειμαι ο χειροτερος εγληματιας για να τα περναω αυτα.μακαρι να μην ξαναυποτροπιασεις ξανα να τηρεις πιστα την αγωγη σου και μακρια απο κανναβη.καλη συνεχεια στην εργασια σου και να γραφεις καμια φορα να μας ενημερωνεις με νεα σου
Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή πολλά με βασανίζουν αποφάσισα να γράψω σ αυτο το thread που είχα ανοίξει πριν δυο χρόνια περίπου.
Σήμερα κλείνω τρια χρόνια απο την εισαγγελική παρέμβαση των γονιών μου για εγκλεισμό σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και τους ευχαριστώ πλέον.
Όλα ξεκίνησαν απο την αλόγιστη χρήση χασίς. Κάτι χρήματα που μου ήρθαν, κάτι γυναίκες που πέρασαν απο το κρεβάτι μου ένιωθα θεός. Όλη μέρα έστριβα και έπινα.
Το αποτέλεσμα;
Ψυχωσικό επεισόδιο αποδιοργανωτικού τύπου. Φίλοι μου για δεκαπέντε μέρες έκανα τα αίσχη. Είχα παραισθήσεις, θρησκευτικά παραληρήματα, νόμιζα οτι με καταδίωκαν, οτι ειμαι ο πρωθυπουργός, οτι μου μιλάνε στην τηλεόραση και πόσα άλλα που πραγματικά γράφω βιβλίο.
Νοσηλεύτικα για δέκα μέρες και βγαίνω από το νοσοκομείο ρακος. Η θεραπευτική αγωγή πολύ δυνατή.
Abilify, zyprexa, lamictal, xanax, ladose.
Kαι πάω στο σήμερα.
Εργάζομαι κανονικά πλέον κάνω μια ενέσιμη abilify το μήνα και τα υπόλοιπα τα έχω κοψει. Αγωνίζομαι καθημερινα και φαίνεται να τα καταφέρνω. Πολλά τα πάθη μου αλλα προσπαθω με ψυχοθεραπεία και τα κοντρολάρω