Ο σύντροφος μου νομίζω πάσχει από φοβία δέσμευσης....
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και είναι πρώτη φορά που γράφω σε σαιτ.... Όμως πραγματικά νιώθω σε απόγνωση.... Έχω σχέση με ένα παλικάρι 2 χρόνια τώρα 30 ετών εκείνος 25 εγώ.... Γενικά από την αρχή της σχέσης μας είχε δόσει σημάδια π.χ όταν τον ρωτούσα για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ μας όλο έλεγε θα δείξει ο καιρός κ η πορεία... Ενώ όλα έδειχναν ότι είχαμε σχέση δεν ήθελε να το πει.. Μετά από 3 μήνες που όλα δείχνουν ότι ήμαστε ζευγάρι εγώ είχα φρικάρει που δν ήξερα τι συμβαίνει γτ γενικά είμαι άνθρωπος που θέλω ξεκάθαρα πράγματα... Τέλος πάντων μετά από 3 μήνες μετά από έναν μικρό καβγά μ είπε πως ναι ήμαστε μαζί αλλά δεν θέλει να βάλει την ταμπέλα σχέση γτ όπως ισχυρίστηκε δεν του αρέσει αυτή η λέξη... Τέλος πάντων το προσπέρασα κ γενικά από την αρχή έκανα πλ υπομονή καθώς οι συναντήσεις μας ήταν πλ περιορισμένες 1 φορά την εβδομαδα για λίγες ώρες για έναν καφέ ή ένα ποτό... Είχαμε μια απόσταση τον 40 Χιλ οπότε το δικαιολογούσα εν μέρη... Όμως όταν φτάσαμε να ήμαστε 6-7 μήνες μαζί και να είναι μόνο κάθε Σάββατο σαν να είμαι σε πρόγραμμα είχα φρικάρει κ είχα φτάσει σε σημείο να τον παρακαλαω να βρεθούμε μεσοβδόμαδα κ εκείνος να νιώθει πίεση δεν το έλεγε αλλά το καταλάβαινα... Τέλος πάντων με παααααρα πολύ υπομονή κ αγάπη π νιώθω τα ξεπεράσαμε όλα αυτά κ πλέον ήμαστε σε ένα στάδιο που έχουμε γνωρίσει τους γονείς μ συζητάει να το πάμε ποιο σοβαρά... Βέβαια αυτές τις συζητήσεις τις ξεκινάω πάντα πρώτη εγώ κ κάπου νιώθω κ άσχημα για να μην πω τίποτα άλλο... Πάνω σε μια κουβέντα μ είχε πει να κάνουμε αρραβώνα φθινοπώρο μετά το πήγε Χριστούγεννα... Συμφώνησα σε πρόσφατη συζήτηση που είπαμε θα το συζητήσουμε μετά το καλοκαίρι κ φυσικά την ξεκίνησα πάλι εγώ μου τα άλλαζε πάλι ότι δεν θέλει αρραβώνα αλλά έναν λόγο τυπικό να καλύψουμε τους γονείς κ πως δεν θέλει να την ξανά πατήσει (ήταν αρραβωνισσμενος στο παρελθόν!) κ πως θέλει να είναι σίγουρος κ μπλα μπλα... Στην ουσία μ είπε ότι δν είναι σίγουρος για εμένα κ. Ας μην το είπε ξεκάθαρα... Με πλήγωσε πάρα πολύ ένιωσα πολύ άσχημα... Κάθε φορά μ λέει ότι νιώθει πίεση κ τέτοια... Δεν μπορώ άλλο είναι πολύ ψυχοφθωρο όλο αυτό π περνάω μια κρύο μια ζεστή μια είσαι η γυναίκα της ζωής μου θέλω να ήμαστε για πάντα μαζί κ μια πιέζομαι φοβάμαι μην την ξανά πατήσω... 1.5 χρόνο έκανα υπομονή για να νιώσω ποιο πολύ τα συναισθήματα του καθώς δεν εκδηλώνεται είναι πολύ κλειστός κ ντροπαλός... Στην σχέση μας είναι σωστός δν μ έχει δόσει το παραμικρό δικαίωμα ποτέ. Και πλέον έχουμε μια κανονική σχέση εδώ κ 1 χρόνο καθώς έχουμε ξεπεράσει το κάθε Σάββατο.... Και πλέον η μένω εγώ σε αυτόν κάποιες μέρες η αυτός σε εμένα.... Συνήθως πσκ... πάμε διακοπές μαζί εκδρομές κτλ αλλά κάτι που δεν κάναμε τον πρώτο χρόνο ήταν μόνο το κάθε Σάββατο...!! Αλλά προβλήματα δν έχουμε στην σχέση μας αλλά αυτό που πάντα νιώθει άγχος κ πίεση όταν η κουβέντα πάει στο κάτι ποιο σοβαρό αν δν θέλει καλύτερα να το πει κ όχι να προσπαθεί να το αναβάλει γενικός..!! Σας παρακαλώ τα φώτα σας!!