Δουλεύει κανείς νοσηλευτής σε δημόσιο νοσοκομείο ή δουλεύει κανείς γνωστό του σε δημόσιο νοσοκομείο ???? Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα !!!
Printable View
Δουλεύει κανείς νοσηλευτής σε δημόσιο νοσοκομείο ή δουλεύει κανείς γνωστό του σε δημόσιο νοσοκομείο ???? Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα !!!
Κανείς νοσηλευτής ????
Που'σαι συ βρε Δελφίνι? Που'σαι συ βρε Μορφή?
Με πήραν σαν νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου
Γτ οι αλλοι ξερουν
Είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως
Λιγο να στροφαρεισ θελει να μπεισ στο σκεπτικο και μετα παει μονο του σαν τουσ αντρεσ μεχρι να βρεισ εναν μετα παει μονο του
σε διώχνουν από το δημόσιο αν δεν είσαι καλός ????
Αμα κανεισ μαλακιεσ νομιζω γινεται
Να ζητησεισ να σε βαλουν σε γραφειο οπωσ κανουν ολοι
Ο καιροσ γαρ εγγυσ μετανοειται απιστοι μετανοια και αγρυπνια σε ολουσ
Η πρωτη μου γκομενα το 1821 ελεγε οτι λεει η ναταλια τωρα αυτη η γκομενα παιζει στην εθνικη μπασκετ πετυχε δηλαδη αναρωτιεμαι για το αν προχωραει ο κοσμοσ εγω παντωσ απετυχα αγροτησ βεβαια ειναι ειδικη κατηγορια ανθρωπου αλλα τελοσ παντων
Ημουν ποδοσφαιριστησ κι ειχα μαυρη ζωνη μην απορειτε πωσ τα φτιαξαμε τοτε ειμασταν ισοι
17 χρονων ειμασταν
Επειδη παιζει στον ολυμπιακο ο παοκ χωριο ειναι και εχει εχθρα με τον ολυμπιακο μουφα ο παοκ μεχρι το 2004 δεν ειχε προγραμμα γυμναστικησ καθε παικτησ μονοσ του παλευε τι συγκρινουμε το ενα ειναι ομαδα και το αλλο χωριο ντεμεκ η αθηνα μασ πειραξε
Τωρα κατι κανουν δηλαδη οργανωση αλλα υποδεεστερη αλλα οργανωση οχι χωριο γι αυτο εγινα τωρα παοκ πριν δε δουλευανε
Και μην πει κανενασ φταιει η αθηνα μουφα ειναι γτ μπορουσαν να δουλεψουν δε θελανε εγω πωσ δουλευα τωρα ξυπνησαν ολοι κ ψαχνουν δουλεια οταν δουλευα εγω ημουν ο μικροτεροσ τωρα επρεπε να εχω συνταξη εικοσι χρονια δουλευω ποσο θα παει
Και τωρα βρηκανε το παοκ γενιεσαι δε γινεσαι κι εγω λεω αχρηστοσ δε γενιεσαι γινεσαι για τοτε που δε δουλευανε