Παιδιά σας πιάνει ποτέ δυσκολία αναπνοής ; Εχω 3-4 μήνες με αυτο το πράγμα κ τωτα Τις τελευταίες μερες εχω ανχωθει κ γίνεται ολο και χειρότερο .. βάζω στο νου μου τα χειρότερα
Printable View
Παιδιά σας πιάνει ποτέ δυσκολία αναπνοής ; Εχω 3-4 μήνες με αυτο το πράγμα κ τωτα Τις τελευταίες μερες εχω ανχωθει κ γίνεται ολο και χειρότερο .. βάζω στο νου μου τα χειρότερα
Με έχει πιάσει δυσκολία αναπνοής και είχα φοβηθεί !
Αλλά δεν του έδινα σημασία και πέρασε !
Έχεις ανχος γενικά αυτόν τον καιρό ;
Γενικά εχω πολυ ανχος τον τελευταίο καιρό .. ολο αυτο με πιάνει 3-4 μήνες αλλα όταν δν του έδινα πολυ σημασία περναγε , αλλα τωρα έχουν μαζευτεί κ αλλα κ με εχει πιάσει καλα κ με τρομάζει . Πηγα σε γιατρό πριν έναν μήνα αλλα δν με εξέτασε . Εχω κ πρόβλημα με το διάφραγμα στην μύτη κ μπερδεύομαι με την αναπνοή τελείως, σαν να χάνω τον ρυθμό της
Λογικά είναι από το ανχος !
Προσπάθησε να μην φοβάσαι !
Εύκολο να το λες αλλά τόσο δύσκολο να το κανείς !
Αφού πηγές και στον γιατρό όλα μια χαρά !
Σημερα πηγα να κανω κατι δουλειές στο σπιτι κ λαχάνιασα τωρα επιδει ειμαι ανχωμενος, επιδει δν ανασαίνω καλα δεν ξερω .. αλλα δεν ταιριάζει στο προφιλ μ τι να πω , 25 χρόνων ειμαι , ούτε καπνίζω , πάντα έκανα άσκηση , το βάρος μου ειναι καλο .. Απλα το σκευτομαι πολυ η δεν ξερω τι .. την Μια μερα μπορει να παω πορεία 5 χιλιόμετρα χώρις κανένα πρόβλημα κ
Την άλλη να νιώθω ότι δν μπορω να παω μεχρι την τουαλετα
Θα περάσει αυτό πιστεύω !
Τα έχω περάσει και εγώ αυτά γιαυτο το λέω !
Μάλλον είναι της ηλικίας τι να πω και εγώ είμαι 23 και έχω διάφορες περίεργες σκέψεις :p
Ολο φρικες φιλε , το μυαλό τα κανει ολα
Άσε φίλε δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι το μυαλό μπορεί να πάθει κάτι !
Φιλαράκι μου κ εγω το ίδιο .. μερικές φορές αισθάνομαι χαζός . Απλα πραγματα δεν τα κατανοεί το κεφαλι μ . Δίνω σημασία σε ολα , νιώθω ευάλωτος με ολο αυτο . Το κακό ειναι ότι δν ξερω αμα ξεπερνιούνται ολα αυτά
Ξεπερνιούνται όλα αδερφέ !
Και να ξέρεις μετά από όλα αυτά θα βγεις ποιο δυνατός !
Έχω ξεπεράσει κ χειρότερα , ας ελπίσω θα περάσει κ αυτο .. ευχαριστώ παντως πασακο μου .. εσυ εισαι καλα ; Στο να συμβουλεύω άλλους ειμαι ο καλύτερος με εμενα δν παω καλα Χαχα .. αμα χρειαστείς τπτ εδω ειμαι
Έχω φόβο με την καρδιά μου !
Νομίζω όταν νιοθο κάποιο σφίξιμο στο μέρος της καρδιάς νομιζο ότι θα πάθω κάτι .....
Ακόμα και άμα πονέσω στην πλάτη το συνδέο με την καρδιά ότι να νε !
Φιλαράκι μου αμα θες άκουσε με .. ούτε μια στο εκατομυριο δν ειναι κατι αυτά .. ειναι καθαρά ψυχολογίκα , όλοι τα περνάνε αυτά ..
Το γνωρίζω αλλά ξέρεις είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις :p
Με κατάλαβενης νομίζω !
Πιστεύω ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις λόγω του άγχους σου. Προσπάθησε να χαλαρώνεις όσο περισσότερο μπορείς!
Ο γιατρός Γιατί δεν σε εξέτασε?
Δεν ξερω δεν το θεώρησε αναγκαίο , τι να πω ..με κοίταξε λιγο Στα πνευμονία πήρα μερικές βαθιές , πίεση και μου είπε φυγε .. Με το που έφυγα , σαν να πάτησες κουμπί μ πέρασε κατευθείαν το έβγαλα απο το μυαλό μ .. αλλα τωρα με αυτά κ με αυτά με εχει ξαναπιάσει . Δεν ξερω εχω παρατηρήσει ότι Σε κλίμα με υψηλή υγρασία με πιάνει . Μηπως ειναι κάνα άσθμα θελω να κοιτάξω
Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Αλλά αν ήταν άστμα δεν θα το είχε καταλάβει ο γιατρός? Σε εξέτασε μάλλον βιαστικά βέβαια, αλλά ξέρω γω... Κοίταξε το εσυ Ωστόσο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Μου έχει συμβεί μια εβδομάδα και... Δεν μπορούσα να πάρω βαθειά ανάσα, νόμιζα ότι αν δεν εχω το νου μου να ανασαίνω δεν θα ανασαίνω, ακούσια δεν γινόταν - έτσι πίστευα -
Ξύπναγα στον ύπνο μου γτ φοβόμουν ότι δεν αναπνεω
Πηγσ στο γιατρό την τρίτη μέρα, δεν μου βρήκε τίποτα.... Άγχος άγχος άγχος... Μάλλον βαρέθηκε το σώμα μου να το ακολουθεί και πέρασε μια εβδομάδα μετά.
Το ξαναεπαθα για άλλο τόσο, πάλι όλες αυτές οι κακές σκέψεις πάλι πανικός πάλι πέρασε...
Τα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μη το σκέφτεσαι σε εμένα δεν λειτούργησαν γιατί δεν έβρισα τον τρόπο να το κάνω οπότε δε θα τα μεταφέρω.
Μονο ένα, μην αλλάξεις την καθημερινότητα σου εξ αιτίας της δυονοιας, μη φοβηθείς να περπατήσεις μη φοβηθείς να κάνεις ότι έκανες. Κ αν φοβηθείς, κάνε τα, ακόμα και με φοβο
Υπομονή, κουράγιο, μοιάζει με πρέπει να μεγαλώσω και δε ξέρω πως και γιατί και δε το λέω επικριτικα, ακριβώς το ίδιο βιωνω.
Προσπαθώ να σκεφτομαι:το μόνο που φοβάται κάνεις είναι ο φόβος. Συνεχώς, όσο μέσα μου τον έχω τόσο πιο πολύ το σκέφτομαι.