Originally Posted by
Εξουθενωμένος
Το κακο με το διαδικτυακο φλερτ ειναι οτι 2-3 πολυ ομορφες καταληξεις (απο γνωριμιες)
που καποιος, καπου, καποτε ακουσε η διαβασε, λειτουργουν ως κανονας για τους αδαεις !
Ε ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ! ... Ειναι η εξαιρεση.
Οπως και στο δια ζωσης φλερτ σε μπαρ η παρεα, οι πιθανοτητες να στραβωσει το πραγμα
ειναι παραπανω απο 51%. Ετσι ηταν παντα. Απλα ειμαστε (οι αφελεις) επιρρεπεις σε μαγικες
καταστασεις. Ανοιγω το PC και ολοι(-ολες) που βλεπω ... ενδεχεται να ειναι ο ερωτας της
ζωης μου. Πως θα γινει αυτο ? ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?
Δεν υπαρχουν διαφορες σε χαρακτηρες και αναγκες και γουστα ? Το ιδιο θελουμε ολοι ?
Αϊντε ετσι, επειδη βρεθηκαμε σε ενα site ? Ολα προθυμα και ονειρικα και παραδεισενια ?
Επειδη κανεις δεν γεννηθηκε καθηγητης .... πριν απο 15 χρονια την πατησα με μια "κοπελα"
που την επνιξα στα λουλουδια και στα γλυκολογα (ιντερνετικα) χωρις να σκεφτω μια στιγμη
οτι μπορει να μην μου αρεσει εμφανισιακα ! Για τρεις μερες πετουσα στα συνεφα .....
η ιδια μου ελεγε "συγκρατησου, μην λες πολλα, συγκρατησου". Την τεταρτη μερα, μου λεει
να βαλω καμερα (MSN το λεγαν τοτε) να δουμε ο ενας τον αλλον !!!! Σε μισο δευτερολεπτο
κατερρευσε το συμπαν μου ολο .... το ΚΑΤΑΛΑΒΕ αμεσως ! Βουρκωσε απο δακρυα και
μετα απο ουτε 10 δευτερολεπτα εφυγε απο την καμερα. Το ιδιο και εγω !
Την αλλη μερα μου στελνει μυνημα ....
"Καταλαβες ρε ΜΑΛΑΚΑ γιατι δεν μπουκωνουμε τον αλλον με αηδιες ? Φωναξα φιλη μου
να ρθει το βραδυ εδω, για να μην πηδηξω απο το παραθυρο .... ακους ?.... ΑΚΟΥΣ ? ....."
Και ενιωσα τοσο ελεεινος, αστειος, ακαταλληλος, επικινδυνος, ασυγχωρητος ... καπλαμας !
Μπορει να σκοτωσει η ερωτικη παρορμηση ? ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ !!! Αυτη και αν μπορει !
Τι θα γινοταν αν η τυπισσα που πληγωσα εκεινη την μερα ... πηδουσε απο το μπαλκονι ?
Ουτε καν το σκεφτηκα. Εγω το βιολι μου .... "πυροβολουσα" με ανθη και ερωτολογα !
Τι σημασια ειχε αν ειχα ολες τις καλες προθεσεις του κοσμου ? Θα την σκοτωνα ? .... !!!!
Γιατι τα λεω ολα αυτα ?
Εαν δεις μια τυπισσα απο κοντα, ΧΩΡΙΣ να ανοιξεις το βλακοστομα σου, πληγωνεται κανεις ?
ΟΧΙ ... τα βλεμματα κανουν ολο το ξεκαθαρισμα προθεσεων σε δεκατα του δευτερολεπτου !
Και γυρναει πισω στο σπιτι του ο καθενας. Μπορει να επιστρεφει απογοητευμενος/η ... ΝΑΙ.
Ομως ειναι κατι που μπορει να διαχειριστει συναισθηματικα. Κουτσα στραβα ... ΜΠΟΡΕΙ !