Ίσως να υπάρχει κάποιος μηχανισμός που δεν τον έχω αντιληφθεί ακόμη εγώ, εν τούτοις πολλές φορές συνομιλώντας με κάποιους / κάποιες, αν και ρίχνω μια ματιά στο προφίλ , υπάρχουν στοιχεία βασικά που παίζουν ρόλο στην αντιμετώπιση / συζήτηση ενός θέματος, όπως π.χ το φύλο και η ηλικία, που άλλοτε φαίνονται κι άλλοτε δεν φαίνονται...Βέβαια όσον αφορά το φύλο, κάποια nik είναι πασιφανώς δηλωτικά (π.χ. Μαρία δεν μπορεί να είναι άντρας, εκτός αν πρόκειται για Γερμανικής καταγωγής που χρησιμοποιείται ευρέως το Μαρία, ή Σοφία ή Θεοφανία κλπ-- το δικό μου Σάμπ είναι από το Σάββας στα λατινικά συγκοπτόμενο, αλλά αυτό το ξέρω μόνον εγώ, άρα σε κάποιους ίσως δεν υποδηλώνει καθαρά το φύλο μου)...Πιστεύω πως δεν θάταν κακό να κατέθετε ο καθένας / καθεμία το φύλο και την ηλικία του, μια κι απ' το προφίλ δεν φαίνονται πάντα αυτά τα στοιχεία, που σ' ένα δημόσιο διάλογο - κατά την ταπεινή μου άποψη - παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση αυτού του διαλόγου. Η ανωνυμία του καθένα προστατεύεται επίσης από την στιγμή που δεν χρησιμοποιεί το κατά κόσμο ονοματεπώνυμο του, αλλά ένα απρόσωπο nik... Ο υποφαινόμενος sabb είμαι 48 ετών - άνδρας, όσοι δεν έχουν πρόβλημα ας καταθέσουν αυτά τα δύο στοιχεία...