ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥΣ Π.Χ ΤΟ REMERON H KAΠOIA ΑΛΛΑ
Printable View
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥΣ Π.Χ ΤΟ REMERON H KAΠOIA ΑΛΛΑ
Εγω τα αντικαταθλιπτικα που επαιρνα (σεροπραμ+σεροξατ) δεν με βοηθησαν στο ελαχιστο.
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΑ
Τωρα παιρνω ladose+Zyprexa+Lyrica. Ειναι καλυτερα για τους πανικους και με βοηθησαν αρκετα στις δοσεις που τα παιρνω. Τωρα βεβαια περιπτωση απο περιπτωση διαφερει.
AΓΧΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥΣ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
παιρνω και ηρεμηστικα αλλα οταν τα εχω αναγκη οχι επι καθημερινης βασης.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
Δεν δουλεύω αυτο τον καιρό.Quote:
Originally posted by ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ 35
Πρωτοαρχισαν πριν 10 χρονια και τωρα ειμαι 26
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ,ΠΕΡΝΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Εντελως καλα οχι δεν το πιστευω. Τουλαχιστον να βελτιωθω θέλω ωστε να μπορω να κανω καποια πραγματα που δεν μπορω τωρα. Δεν εχω σχεση αυτο το καιρο και εχουν αλλα πραγματα προτεραιοτητα τωρα για μενα.
MπΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ? ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ?ΠΗΡΕΣ ΚΙΛΑ? ΟΔΗΓΕΙΣ?ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΣΑΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΣ
Δεν εχω προβλημα να βγαινω εξω οποτε θελω. Το προβλημα το εχω στις διαπροσωπικες μου σχεσεις. Θελω πολυ δουλεια πανω σε αυτό. Πηγαινα ταξιδια παλαιοτερα που ημουν φοιτητης. Ανεβοκατεβαινα Θεσσαλονικη τωρα οχι εχω τελειωσει. Δεν πηρα κιλά και δυστυχως δεν οδηγω. Θελω να βγαλω διπλωμα για μηχανη αλλα λογω του προβληματος μου δεν μπορω ουτε στη σχολη να πατησω. Ελπιζω να αλλαξει αυτο στο μελλον θελω πολυ διπλωμα για μηχανη. Για αμαξι λιγο με νοιαζει. Μενω Αθηνα.
AN MΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΟΜΑ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ.
εσυ χαβιαροπουλε πως τα καταφερνεις γενικα?
δουλευεις,οδηγεις,εχεις καποια σχεση?
Εγω παλι ενω παιδια ειχα μεχρι 10 απανοτες κρισεις που κρατουσαν μεχρι 48 ωρες.και οδηγαω και δουλευω και ολα μια χαρα τα κανω.Και στην αρχη μου γραψανα αγχωλιτικα αλλα επειδη δεν μου κανανε τπτ τωρα περνω μονο αντικαταθλιπτικα.Κανουν και για κρισεις πανικου αυτα.Δεσμο δεν εχω γιατι φοβαμαι πολυ μην πληγοθω και εξαλου κοιταω να μεγαλωσει ο μικρος μου πρωτα.Παντως σχετικα με την διαταραχη πανικου ξεπερνιεται οπως τουλαχιστον ακουσα με ομαδικη/ατομικη ψυχοθεραπεια και με φαρμακα που τα κοβουμε σιγα-σιγα.Και γω αρχιζω τον δεκεμβριο ψυχοθεραπεια.Ευχομαι μην παω και δω εκει κανεναν με τηγανι στο κεφαλι.Και ο διαυθιντης ονομαζεται Τρελλοπουλος.αχαχαχαχ
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ-ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΠΙ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ
εσυ απο τα τοσα που εχεις παρει δεν σε πιανει τιποτα εχεις παθει ανοχη.....
επισης αφου δεν εγινες καλα σε 11 χρονια με φαρμακα μην περιμενεις οτι θα γινεις τωρα.
Ποιο πολυ να πιστευεις στο οτι θα γινεις απο μονος σου καλα παρα στα φαρμακα.