Quote:
Originally posted by imagine
Βρε κρίνο το \"ειμαι σιγουρος οτι οταν στο εκαναν, το ειχες παρει πρεφα απλα το πολεμαγες.\" είναι μια εντελώς προσωπική απάντηση-και με σιγουριά ε? είμαι σίγουρος, γράφεις- στο εντελώς προσωπικό μου \"στόρυ\". Απάντησες ήδη αυθαίρετα, χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο- και δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις.
Η απαντηση μου που βαζεις σε κουοτ εχει να κανει στο οτι σε λογιζω σαν γυναικα οχι σαν προσωπικοτητα.
Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα και να μην χρειαζεται περαιτερω επεξηγηση.
Δεν κρινω προσωπικα ανθρωπους αυθαιρετα και παρακαλω πολυ μην πιεζεις να το κανω.
Αν θες να εχω κρισεις, οπως σου ειπα και πιο πριν βαλε το θεμα σου με λεπτομεριες και θα σου απαντησω.
Απο κει και περα αν επιζητας με το στανιο να το προσωποποιήσεις, καντο αλλα ειλικρινα δεν ξερω σε τι σε βοηθαει εσενα αλλα και την συζητηση.
Δικιά μου προσωπική εμπειρία είναι, την κατέθεσα μπας και βοηθήσει στη συζήτηση, η αμφισβήτησή σου στα γραφόμενά μου γιατί προέκυψε, δεν κατάλαβα.
Δεν αμφισβητω την εμπειρια σου, απλω βαζω και την δικη μου γνωμη, απο κει και περα ο καθενας ακολουθει οτι νομιζει καλυτερο.
Οι απόψεις σου πάνω στις σχέσεις 1000% σεβαστές, η τροποποίηση των δικών μου εμπειριών για να ταιριάζουν στις απόψεις σου, όχι δεν είναι ούτε σωστή ούτε σεβαστή.
Δεν τροποποιω τιποτα επι του προσωπικου.
Ωστοσο προσπαθεις να μου απαγορεψεις να εχω αποψη για πραγματα που συμβαινουν και τα αντιλαμβανομαι.
Ολα αυτα επειδη εσενα προσωπικα σε θιγουν!!!
Τα υπόλοιπα τώρα..
Η συμπεριφορά του φτυσίματος και της έλλειψης εξήγησης, πολύ απέχει απο τα αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης. Είναι μια πούστικη κοινωνική συμπεριφορά.
χαρακτηρισε την οπως σε βολευει.
Η πραγματικοτητα ομως δεν αναιρειται.
Δεκτόν ότι η γυναίκα ψάχνει σύντροφο, προσπαθώντας να επιλέξει -ενστικτωδώς- τον καλύτερο πατέρα των μελλοντικών παιδιών της, αλλά η εποχή που ζούμε είναι ο 21 αιώνας και όχι η παλαιολιθική. Κατανοητό λοιπόν να τον αφήσει αλλά άσχημο και λάθος να μην του εξηγήσει. Αυτό γράφω, εκεί διαφωνούμε, οκ?
εκει ακριβως.
Και επειδη μου αρεσει να ειμαι ρεαλιστης και να κοιταω τα γεγονότα εξακολουθουμε να διαφωνουμε.
Όσο για τον Βάιρους, δέχομαι πως μπορεί μια συνάντηση να μην κάνει κανένα καλό.Ανατρέχοντας όμως στα προσωπικά μου βιώματα, θα θελα να το είχα κάνει και να μην έχω μείνει με την πικρία και το γιατί στο στόμα.
δεν εβαλες ομως εσυ το θεμα αλλα ο βαιρους.
Και επειδη διαβασα το στορυ του, προσπαθω να του δειξω ενα ευκολο δρομο για να προχωρησει.
Αν θες προσπαθω να μην εχει αλλες πικριες.
Αρκετες εισεσπραξε μεχρι σημερα.
Ε, στο φινάλε, αν ρωτήσεις και ο άλλος σου απαντήσει \"γιατί έτσι γούσταρα\" είναι μεγάλος αναίσθητος μλκς.-
Ίσως κι αυτό βοηθήσει με τον τρόπο του
το να διαπιστωσεις το μεγεθος μαλακιας καποιου δεν νομιζω να λυνει κανενα προβλημα.
Εκτος αν κανεις στατιστικες μελετες.