Πιο σκληρος ανθρωπος απο τον πατερα του αντρα μου δεν νομιζω να υπάρξει ποτέ..Εχασε την γυναικα του ,την μανα των παιδιων του οταν εκεινα σπουδαζαν ,την γυναικα που τον στηριξε και εφτιαξε μαζι της μια περιουσια στα 50 του χρονια.
Ξαναπαντρευτηκε σε 1 χρονο και με την γυναικα αυτη ζει μεχρι και σημερα που ειναι 82 χρονων.
Στα παιδια του δεν προσφερε την παραμικρη βοηθεια και οταν με γνωρισε ο αντρας μου σ αυτους η αποστροφη που εδειξαν σε μενα και την οικογενεια μου κρατησε σχεδον μια ..ζωη.
Πιστευε οτι δεν ειχα την καταγωγη και το επιπεδο που ειχε αυτος καλα δεν μιλαω για περιουσιακη κατασταση..
Με τον αντρα μου ειμαστε απιστευτα δεμενοι..εχουμε πια 2 παιδια φτιαξαμε την ζωη μας καναμε το σπιτικο μας, αποδεικνυοντας οτι "ναι τα καταφερνουμε μια χαρα και μονοι".
Ολο αυτο τον καιρο τα πεθερικα καναν την ζωη τους και καλα εκαναν .Οι σχεσεις μου μαζι τους ηταν καθαρα τυπικές,φροντισαν ομως να μου χαλανε τις καλυτερες στιγμες μου( βαφτισεις,γενεθλια κλπ).Θελω να καταληξω στο σημερα...
Ειναι και οι 2 αρρωστοι με πολλα προβληματα υγειας και παραπονιουνται οτι δεν τους ανοιγει κανεις την πορτα (εκτος απο τον αντρα μου ) λενε για μας οτι δεν μας καναν τπτ και οτι εμεις αδιαφορουμε, δεν νοιαζομαστε και αλλα τετοια σχετικα...
Υπάρχουν στιγμες που νιωθω τυψεις,που στενοχωριεμαι...ειναι κατι που με απασχολει..Θα θελα την γνωμη σας