Καλησπέρα και παλι.
Αγχώνομαι εδω και πολύ καιρο εύκολα οπως και τρομάζω και εύκολα.
Το θέμα είναι ότι έχω κάποια συμπτώματα που δεν ξέρω αν είναι από καρδιά η από το άγχος.
Πρόσφατα Είχα κάποια συμπτώματα όπως δυσκολια στις ανάσες(πολύ τροματικο αίσθημα) και την επόμενη μέρα είχα ένα πόνο σπαστικό στον ώμο πισω και πού και πού ένιωθα κάτι και στο αριστερό χέρι και στο λαιμό,τι εννω με το σπαστικό πόνο...εννω ότι δεν με πονούσε αλλά με ενοχλούσε πάρα πολύ και σου δημιουργεί νεύρα...Σήμερα αριστερά στο στήθος στο μισό μέρος από την ρόγα και μετά στα αριστερα ασ πούμε το νιώθω και με ενοχλεί αρκετά και συνέχεια σφιγομαι από την αριστερή πλευρα.
Ο θείος μου έχει το ίδιο αίσθημα στο στήθος αριστερα και έχει κάποια θέματα με την καρδιά του όπως πίεση κτλπ.
Επίσης πολλές φορές Όταν γίνετε κάτι...ας πούμε διάφορες καταστάσεις είτε καλες είτε καλές επίσης νιώθω αυτό το αίσθημα στο κέντρο στο στήθος..Και έχω μια νευρικότητα και σφιγομαι στην κοιλιά και είμαι σαν να έχω κατάθλιψη δεν έχω όρεξη για τίποτα μέχρι που περνάει μετά από 1 μέρα η εξαρτάτε από το αν γίνει κάτι πού να με κάνει να νιώθω καλά.
Νιώθω πολυ μεσ στην τσιτα Γενικά οπού και να είμαι.....και δυστυχώς πολλές φορές για να ξεχαστώ και να νιώσω Και καλά καλύτερα.....πίνω.......