Μακρυά από τους ψυχολόγους!
Κακοποιήθηκα ψυχολογικά από ψυχολόγους - θεραπευτές. Με χειραγώγησαν. κανονικότητα. Ενας άνθρωπος που αποφασίζει να κάνει ψυχοθεραπεία είναι έτοιμος ν ανοίξει την ψυχή του είναι ευάλωτος και έυκολα μπορεί να κλονιστεί και να χειραγωγηθεί. Οι σιχυροί άνθρωποι δεν χρειάζονται θεραπευτές τα καταφέρνουν μόνοι τους. Δεν ξέρω κανένα ισχυρό άνθρωπο που να απευθύνθηκε σε θερπαευτή. ώπου σταθώ και ώπου βρεθώ θα το φωνάζω. Μόνο ζημιά μπορούν να σου κάνουν οι ψυχολογόι. Μόνο ζημιά. Δεν με υπολόγισαν καθόλου δεν υπολογίσαν ούτε το τραυμα μου ούτε το πρόβλημα μου. Με τραυμάτισαν διπλά και τριπλά. Με έκανα να πιστευω πράγματα για ένα που δεν ίσχυαν. Μου έλεγαν πράγματα που αφορούσαν τον ευατό τους. Πίστυεα πολύ στο θεό και προσπάθησαν να με πείσουν ότι θεός δεν υπάρχει και ότι αυτό μου κάνει κακό να πιστευω. Ούτε νοιάστηκαν ούτε ενδιαφέρθηκαν. Απαίσιοι άνθρωποι. Μόνο τα λεφτά τους ενδιαφέρουν. Κι αφού πέρασαν 6 χρόνια προσπάθειας στο τέλος μου είπαν πάρε χάπια. Αν ήμουν λειτουργική 80% όταν ξεκίνησα την υποτιθέμενη θεραπεία μετά τους τραυματισμούς που υπέστησα και την κακοποίηση έγινα 10% λειτουργική έχασα τον ευατό μου έπαθα αποπροσωποποίηση. Εχασα τελείως τον εαυτό μου. Οτι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Εχουν ύφος τουπε είναι άκαρδοι σκληροί και επικύνδινοι ανάλγητοι. Οταν είδα ποιοι πραγματικά είναι και τη ζημιά μου έκαναν τότε άρχισα να ξυπναώ από το λειθαργο. Μόνο όταν άρχισα να αμφισβητώ τα όσα έλεγαν και να αρχίσω να εμπιστευομα τον ευατό μου άρχισα να ορθοδοπώ πάλι. Μόνο όταν παραδέχτηκα πόσο με τρυαμάτησαν πόσο με κλόνισαν πόσο με έκαναν ότι ήθελαν. Με έκαναν ότι ήθελαν. Πραγματικά. Μακρυά από ψυχολόγους αυτή είναι η συμβουλή μου. Μακρυά!!!!!