Αγαπητοι παλιοι αλλά και νέοι συμφορουμιτες καλησπέρα
Επιστρέφω μετά από καιρό με χαλαρο θεματάκι αλλά πιο πολύ για να δώσω ένα σημάδι ζωής..
Δεν θέλω να σας ζαλίζω πολύ γ αυτό θα είμαι περιεκτική...
Το τελευταίο χρόνο επεσα με τα μουτρα σε ένα χόμπυ, μεσα από το οποίο ερωτευτηκα πλατωνικα έναν άντρα με τον οποίο δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ ν αποκτήσω τπτ( για πολλούς αντικειμενικούς λογους) και δεν είναι η πρώτη φορά αυτή γ μένα!!!! ( βέβαια το ήξερα ότι εγώ με αυτόν ΔΕΝΝΝ...παρόλ αυτά , αυτο δεν με εμποδισε απο το να φαντασιωνομαι πραγματα....)
Μέσα από το χώρο αυτο εζησα καλες κ κακες στιγμες ομως καποιες "παρεξηγησεις" με καποια ατομα που ημασταν εκει , με ανάγκασαν να φύγω από εκεί ......και να σκεφτώ αλλά κ να αναθεωρησω πολλα πραγματα γ τη ζωη κ γ μενα!!!
Φυσικά στο ότι έφυγα από εκείνο το χώρο φταίει και η κακη στάση προς εμενα του άντρα π μ αρεσε που δεν έχει καμία σχέση με το ερωτικο δικό μου κομμάτι (που δεν το έμαθε ποτέ).
Αυτο το γεγονός με έκανε ... να μπουχτησω στη κυριολεξία με τους χαζους νηπιακους, πλατωνικους μ έρωτες χωρίς ανταποκριση..κ μ εφερε ξανα στο προσκήνιο το θέμα των ερωτικών σχέσεων....
Ειμαι 3 χρονια χωρίς σχεση κ δεν ειμαι τοσο απελπισμένη οπως μπορει να φαινεται αυτη τη στιγμη...(ξέρω ότι δεν είναι το παν να έχεις σύντροφο. ..ότι σημασία έχει να εμπλουτιζεις τον εσωτερικό σ κοσμο να είσαι ανεξάρτητη κτλ κτλ κ να μη περιμένεις ο σύντροφός να σ καλύψει τα κενά....) ολα ωραία ως εδώ...
Αλλά ρε παιδιά αναρωτιέμαι γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέση τόσο καιρο....Γιατί δεν μου έχει τύχει μια γνωριμία ενδιαφέρουσα...;;.κτ να εξελιχθεί....;; ντάξει ήμουν πλατωνικα ερωτευμένη αλλά ήμουν κ χαλαρή και ειχα ανοιχτες τις κεραιες μ παράλληλα γ οτιδήποτε αλλο παιχτεί .....Που δν έτυχε..!!! .κ πραγματικά δεν είναι λύση να ερωτεύομαι πλατωνικα για να ξεφεύγει το μυαλό μου το χρονικό διάστημα π θα μεσολαβήσει γ την επόμενη σχέση...Ούτε είναι λύση το πλατωνικό προκειμένου να νιώθω πλήρης κ ανεξάρτητη κ οκει μέχρι να μ έρθει κάτι στη ζωή μου.....
Τα λιγα άτομα π βγαίνω εξω δν μπορούν να μ δώσουν τη δυνατότητα γ γνωριμιες ..μεσα από τ χόμπυ π έκανα δν έχω επαφές να βγαίνω ...Ενώ τώρα ξεκίνησα το ίδιο χόμπι σε άλλο χώρο κ είμαστε μόνο γυναικες.... Γενικά όλο αυτό το διάστημα κινούμαι σε χώρους διάφορους γυμναστήρια και αλλα..έχω τα τυπικά Καλημέρα καλησπέρα κ μέχρι εκεί...Είμαι της άποψης ότι δεν θέλω να κυνηγήσω τίποτα..Γιατί στη ζωή έρχονται μόνα τους και να ειμαι κουλ κ να μη ζοριζω καταστασεις κ ανθρωπους.....
Είχα κάποιες λίγες γνωριμίες π δν μου άρεσαν κ δν συνεχίστηκε κάτι..αν με δεις στο δρόμο είμαι μια κοπέλα που δεν σ περνάει από το μυαλό ότι αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα κ όμως ειμαι ελεύθερη γ μεγάλο διάστημα κ δεν με πειράζει τόσο αυτό Αλλά το γεγονός ότι κάποια πράγματα γ μένα εξακολουθούν να είναι δύσκολα και στάσιμα.. (σχέσεις) ....Πώς στο διάολο τυχαίνει μια ερωτική σχέση....Πώς γνωρίζονται οι άνθρωποι ;;; τι πάει λάθος;;
Οχι δεν πήγα να κάνω χόμπυ γ να βρω γκόμενο πήγα γτ ήθελα..Για μένα!!! Ότι κάνω το κάνω γ μένα.....εδώ και καιρό Υπάρχουν περίοδοι μεγαλοι π αδιαφορώ γ αυτό το θέμα και κάνω τα πράγματα της καθημερινότητας ...Αλλά η τύχη μου έχει πάντα γυρισμένη τη πλάτη....
Γιατι;;
Τι φταιει;;