Παιδιά Γεια σας . Έχω ξεκινήσει λαντοζ (1 κάθε πρωί) σήμερα βρίσκομαι στην 25 μέρα. Έχω διαταραχή πανικού. Άρχισα να κλείνομαι στο σπίτι να μη θέλω να βγω..με λίγα λόγια κατέληξα να μη μπορώ και να μη θέλω να ανοίξω ούτε την πόρτα του σπιτιού μου. Την πρώτη εβδομάδα πέρασα φρικτά. Υπερβολικό άγχος από την ώρα που άνοιγα τα μάτια μου, σκέψεις πανικός φοβίες μια τρέλα. Σιγά σιγά άρχισα να ξυπνάω καλύτερα, άνοιξε η όρεξη μου λίγο (είχε κλείσει από το στρες δεν μπορούσα να φαω) .. Δεν έχω καμία εμπειρία από χάπια είναι η πρώτη φορά που παίρνω . Όμως δεν έχω δει καμία σημαντική αλλαγή . Ακόμα δεν βγαίνω έξω,τρέμω ότι θα πάθω κρίση πανικού ..Ο γιατρός μου είπε ότι θέλει 10-15 μέρες να κάνει επίπεδα στο αίμα..εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω δει κάποια διαφορά.. φοβάμαι και νοιώθω αδύναμη.. σκέφτομαι πως αν δεν με πιάσει θα πρέπει να ξανά ξεκινήσω απ την αρχή με άλλο χάπι.. Επίσης δυστυχώς δεν έχω υποστηρικτικό περιβάλλον και σκέφτομαι πως πρέπει γρήγορα να γίνω καλά και αυτό με αγχώνει. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Επίσης όλοι μου λένε πως στον μήνα ξεκινάει να πιάνει.. Δηλαδή τι θα νοιώσω; θα σταματήσω επιτέλους να φοβάμαι; εστω και λίγο απλα για να πάρω μια ώθηση ;; Οτιδήποτε μπορείτε να μου πείτε ίσως με βοηθούσε.
Σας ευχαριστώ