Γνωμη για αντικαταθλιπτικα!
Ακουω συνεχεια ανθρωπους να λενε οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν βοηθανε, ακουω επισης οτι εχουν πολλες παρενεργειες. Και ενω μερικοι ανθρωποι εχουν τετοια εμπειρια απο αυτα αλλοι λενε οτι τελικα τους βοηθανε και λειτουργουν. Τελικα τι γινεται ρε παιδια; Δουλευουν; Πειτε την γνωμη σας, τις εμπειριες σας απο αυτα...Μηπως τελικα δεν δουλευουν ολα τα αντικαταθλιπτικα σε ολους τους ανθρωπους; Τα θεωρειται ασφαλη; Σε καποιον με σοβαρα ψυχικα προβληματα (καταθλιψη, αγχος κλπ) που δεν μπορει να τα ξεπερασει ευκολα μονος του με ψυχοθεραπεια, ψυχαναλυση κλπ, θα τα προτεινατε; (σαν ανθρωποι και σιγουρα οχι ως γιατροι...)
Γνωμη για αντικαταθλιπτικα!
Quote:
Originally Posted by
xristoforos28
Nai oλα τα εχω..και το κυριοτερο ειναι το θολομα που εχω και η πεσμενη διαθεση..δλδ νοιωθω οτι εχω χασει τον εαυτο μου..δεν εχω διαθεση για ζωη...το σκεφτομαι και γω πολυ σοβαρα να αλλαξω γιατρο..τωρα τελευταια επερνα το τριτικο.εγω αλλα δεν εκανε τπτ οποτε το κοβω τωρα σιγα σιγα..το σεροκουελ το κραταω γιατι με ηρεμει απο το ανχος αλλα με κανει και λιγο σαν μαστουρομενο..δεν ειναι κ αυτο λυση γαμωτο να ειμαι συνεχεια σαν μαστουρομενος απλως τωρα το προτιμω γτ αλλιως νοιωθω πολυ χαλια και εντονη στεναχωρια και ανχος
Εστάλη από SM-A600FN στο
E-Psychology.gr Mobile App
Θυμάσαι σε πόσο καιρό σου τράβηξε το άγχος; Σου είπα το είχα πάρει και παλιότερα, αλλά 2 μέρες που το παίρνω τώρα είμαι μέσα στο άγχος και την σύγχυση. Χριστόφορε προσπάθησε να κάνεις γυμναστική, εμένα πάντα αυτή με έβγαζε στην επιφάνεια και έπαιρνε και το θόλωμα που λες ότι νιώθεις. Μετά φυσικά θέλει κι άλλα, όπως δουλειά μια καλή σχέση κτλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk