Originally Posted by
Leonardo
Σιγουρα δεν περιμενω να ερθει καποιος να με παρει απο το χερακι, ουτε να με παρει σηκωτο με το ζορι για να βγουμε, αλλα ηθελα να εχω παρεα οταν θα ειμαι εξω, επειδη αν βγω μονος μου, παλι θα σκεφτομαι και θα αγχωνομαι... Με λιγα λογια, δεν θα μπορω να "ξεχνιεμαι", κανοντας συζητησεις, χαβαλε, γελιο κτλ... Δεν εχω προβλημα να παω για τρεξιμο μονος μου ή να βγω μονος μου βολτα, αλλα δεν λυνω κατι ετσι, επειδη θα γυρισω σπιτι και παλι μονος θα ειμαι, και την επομενη μερα το ιδιο και την μεθεπομενη, παλι το ιδιο κ.ο.κ. Εχω ατομα που μπορω να παρω τηλ., αλλα ξερω οτι θα αρχισουν τις κοροιδιες και αλλα τετοια ωραια... και δεν θελω να μου βγει καποιο κακο ονομα στην πολη που ζω, οπως ειπα, ειναι κλειστη κοινωνια. Αν ζουσα καπου αλλου, σε μια μεγαλουπολη, θα ηταν διαφορετικα, θελω να πιστευω. Περασα τις περιοδους με κρισεις πανικου, αγοραφοβια, κοιν. φοβια και ο,τι αλλο φαιρνει ο πανικος... Καταλαβαινεις?
Edit: Υπηρχαν στιγμες που, για μεγαλο χρονικο διαστημα, εβγαινα μονος μου, επειδη ενιωθα πιο ομορφα μονος μου, ακριβως αυτο που ειπες. Ειναι καλο αυτο, γιατι γνωριζεις καινουρια ατομα, οπως ειπες, κανεις νεους φιλους, που ισως μπορεις να ταιριαξεις περισσοτερο με αυτους ,απο οσο περνουσες με τους παλιους. Αλλα αυτα γινοντουσαν οσο σπουδαζα και σπουδαζα σε μια πολη με 500.000 κατοικους και οχι με 20.000, που αν κλασεις την επομενη το μαθαινει ολος ο κοσμος... Τεσπα! Ας μιλησουμε για το τωρα και να βρουμε λυση με αυτο που συμβαινει τωρα και στην πολη που βρισκομαι τωρα...