Originally Posted by
Εξουθενωμένος
Bρισκομαι στο αλλο ακρο. Καλυτερα να την εχει παρει καποιος αλλος (και να ειναι δουλεμενη) παρα να πεσει η αγγαρεια σε μενα. Ξερεις ΤΙ παρκινσον παθαινει ο πρωτεργατης μεχρι να της μαθει τα βασικα ? Ελα-μην ερχεσαι, φυγε-μην φευγεις, μπες-μην μπαινεις, βγες-μην βγαινεις. Ειλικρινα φιλε μου, ΕΑΝ το ζουσες αυτο ..... χιλιες φορες χρησιμοποιημενη και μεταχειρισμενη. Και κατι ακομα .... ΔΕΝ μενει καμια τιμη και αναγνωριση στον πρωτεργατη. Ουτε να τον ξερει ! Εσενα τουλαχιστον, θα σε θυμαται καπως πιο φιλικα (οταν χωρισετε). Θα χει βρει μαζι σου εναν ΕΛΑΧΙΣΤΟ συγχρονισμο, οχι τον τελειο συγχρονισμο, απλα μια διαθεση να συγχρονιστει. Και αυτο θα της μεινει ως γλυκια αναμνηση. Πολυ γλυκια !
Απο ολα τα προβληματα στον κοσμο, το να μην ειναι παρθενα μια γυναικα ... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ... ειναι το πολυ τελευταιο. Τι να πουμε για την κυκλοθυμικοτητα της, εκει που λιωνει για σενα, μεσα σε δευτερολεπτα, σηκωνεται και φευγει ? Και μετα απο κανα μηνα σε παιρνει τηλεφωνο "χαθηκαμε ... που βρισκεσαι ?". Λες και ειμαστε ΑΜΕΑ στην αντιληψη ! Εαν οντως εχεις τοσο μεγαλο προβλημα με το "μεταχειρισμενο" μιας γυναικας (που πιστεψε με, ειναι ευλογια, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευκολα γινονται τα πραγματα) υπαρχει και το 4Ε το καναλι. Δεν το λεω κοροιδευτικα. Πηγα μια μερα (ενα μεσημερι) με εναν φιλο να αφησει κατι εκτυπωσεις .... και ειδα κατι ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, κατι γυναικες, κατι αρχιγκομεναρες που μου φυγαν τα σφραγισματα. ΠΟΥ ? ... Στο 4Ε ... να τρελλαθουμε ! Ακομα σφυριζουν τα αυτια μου. Στο 4Ε, το καναλι της παραδοσιακης συντηρητικης χριστιανικης φαμιλιας και κοινωνιας. Ομως αναλογισου για μισο δευτερολεπτο (μονο μισο) .... οσα εγραψα στην πρωτη παραγραφο.
Το παρθενο ..... ειναι για γαιδουρινες υπομονες και ατσαλινα νευρα ! Διαθετεις ? ....