Παρακαλω τη διαχειρηση να απαιτησει απο το menis_64 να μην ασχολειται μαζι μου κ με ενοχλει με σκοπο να με πλησιασει αλλιως θα ζητησω διαγραφη λογαριασμου
Printable View
Παρακαλω τη διαχειρηση να απαιτησει απο το menis_64 να μην ασχολειται μαζι μου κ με ενοχλει με σκοπο να με πλησιασει αλλιως θα ζητησω διαγραφη λογαριασμου
Να μην ασχολείται μάλλον θα εννοείς.
Όχι ρε καλά το είπε, αφού θέλει να ασχολούμαι μαζί της... Νιώθει πιο καλά έτσι
Εγώ πότε αποφάνθηκα κάτι τέτοιο ότι δεν ταιριάζουμε;
Αυτο λεω κ γω .πολυ απλα
Αλλα δεν το καταλαβαινει ρε κωστα .δεν εχω κατι κακο μαζι του αλλα δε θελω να ασχολειται μαζι μ κ δικαιωμα μ
Εχει καταντησει κουραστικο πια .γτ ομως να φυγω εδω απο δω μεσα που θελω να χω καπου να εκφραζομαι ; ειναι δικαιο;ας διωξουν αυτον αν δεν μπορει να καταλαβει βσκ πραγματα.εγω δε του μιλαω καν κι αυτος παρεμβαινει συνεχεια σε αυτα που ανεβαζω με σκοπο να με τσιγκλισει η να με πλησιασει.διαβαστε ρε παιδια τα θεματα μ κ θα το δειτε αυτο.διαχειρηση να κανετε κατι τωρα γτ πραγματικα το εχω αναγκη το φορουμ.
Η διαχείριση όμως πρέπει να ξέρει ότι με εκμετάλλευτηκε η συγκεκριμένη κοπέλα.. Ότι μιλούσε μαζί μου για να μου λέει τα προβλήματα της και μετά με πέταξε σαν σκουπίδι μέσα σε κουβά. Αυτό είναι εκμετάλλευση
Δεν μπορω να βλεπω τι μου γραφει κ να μενω απραγη .προσπαθησα τοσο καιρο να ειμαι ευγενικη μεχρι κ προτεινος στο τελευταια θεμα αλλα ολα εχουν κ τα ορια τους .
Το αν ταιριάζεις ή όχι με έναν άνθρωπο, φαίνεται από την κύρια συμπεριφορά και των δυο. Όταν σου λέει ο/η άλλος/η με ενοχλείς, κάντην. Ε, δεν νομίζω να υπάρχει ταίριασμα. Το αντρίκιο είναι φίλε μου, να πεις με συγχωρείς για την πιεστική συμπεριφορά μου, δεν θα σε ξανά ενοχλήσω. Το έχω κάνει και εγώ, όταν έπρεπε και το θεώρησα χρέος μου, απέναντι στον εαυτό μου πρώτα.
Γτ πενταχρονο εισαι; εσυ εκατσες.κ τι περιμενες δλδ κ ανταποδωση.αυτο το κανεις επειδη σαρεσει ανιδιοτελως να βοηθας , οχι περιμενοντας ανταλλαγμα η κπ αλλο οφελος.κ γω βοηθαω πολλους ανθρωπους χωρις να περιμενω τπτ η να κολλαω πανω τους μετα.βοηθας γτ σαρεσει οχι για να γινει αυτο μεσο να βρεις φιλο εραστη η δε ξερω κ γω τι
Τι μπελα βρηκα..Αδικο εχω παιδια;
Θα με βγαλλεις κι εκμεταλευτρια κι ολας ..ημαρτον.εγω ξερεις σε ποσα ατομα εχω προσφερει βοηθεια; δε εκανα σε κανεναν τετοιο πραγμα.αν ειναι ετσι φιλε μ η ανιδιοτελης βοηθεια σε τι κοσμο ζουμε..
Ρε συ, ξέρεις με πόσα άτομα μιλάω στο fb και μετά δεν ξανά μιλάμε; Αρκετά στον αριθμό. Αυτό τι σημαίνει, ότι θα τους κράζω; Δεν υπάρχει κάτι δεσμευτικό στα μηνύματα. Τώρα μιλάς με κάποιον και αύριο δεν ξανά μιλάτε και μπορεί να ξανά μιλήσετε σε έναν χρόνο. Έτσι πάει η επικοινωνία. Εδώ με φίλο που τον ξέρω 10 χρόνια, κάνουμε να μιλήσουμε μήνες. Όμως είναι φίλος μου, δεν κρατάμε συχνή επικοινωνία, αλλά σε ένα θέμα του, θα έρθει να μιλήσουμε κλπ.
Δεν μπορείς να απαιτείς από τον/την άλλον/η, μια συχνή επικοινωνία, αν δεν το θέλει ούτε ο/η ίδιος/α. Γι'αυτό coolαρε.
Οριστε ενας ενσεινηδητος ανθρωπος ..Και αν θες μενης πες παλι : α γραψτε στην ιωαννα να ακουει αυτα που θελει..
Κι αν αυτα που θελω να ακουω ειναι η αληθεια κ η δικαιοσυνη τοτε τι θα πεις φιλε;
Δε θες τον ευγενικο εαυτο ..θαδεις τον αλλο που πλεον σου λεει οτι ξεφτυλιζεσαι ..σεβασμος στον εαυτο σ
ο μονος τροπος να μη γελοιοποιηθεις οταν κατι σ αρεσει ειναι να το παραδεχτεις οταν σ αρεσεις και το αποδοκιμαζεις γινεσε ....
αφου τις λες να αλαξει μυαλα τι θα σε κανειQuote:
Η διαχείριση όμως πρέπει να ξέρει ότι με εκμετάλλευτηκε η συγκεκριμένη κοπέλα.. Ότι μιλούσε μαζί μου για να μου λέει τα προβλήματα της και μετά με πέταξε σαν σκουπίδι μέσα σε κουβά. Αυτό είναι εκμετάλλευση
Δικιο εχεις ρε συ αλλα μου χαλαει ολα τα θεματα .εκει που θελω να αντικειμενικα κ επισημα γραφει απο προσωπικη κοντρα.μπαινω εδω μεσα για να ηρεμησω οχι να με εκνευριζει καποιος με το ετσι θελω κ θελοντας να μου επιβαλλει την παρουσια κ σπιλωνοντασ την εικονα μ
.................................................. ....
εκτος αυτου αυτο που λεω θα περασει γιατι οσοι διαβαζουν δεν ειναι στραβοι σχετικα με αυτο που ελεγα με τη παιδικοτητα ειναι εμφανεστατο
ζοριζεσε χωρις λογο θα μπορουσαμε να πουμε οτι σχεδον ολες οι γυναικες εχουν μια παιδικοτητα στη φωνη τους
η ευχαριστηση ειναι αποτελεσμα τις επιπονης υποστηριξης των αλλων πχ εγω ειμαι μπαι εως στρειτ βρηκα επιχειρηματα στις λεσβιες για να βρουν το δικιο τους και μετα τις βλεπω δυο δυο αρα δε μου χαριστηκε κατι
δε περιμενεις ανταλαγμα ΚΑΝΕΝΑ στο επιστρεφει η ζωη απο μονη της (η σωστη φιλοσοφια)
οταν περιμενεις ανταλαγμα δε παιρνεις τιποτε...
δεν μπορει κανεις να σε πλησιασει απο τον δημοσιο διαλογο. μονο με πριβε μηνυματα.
αν δεν θελεις πριβε μηνυματα απο καποιον, μπορεις να τον κανεις ignore και δεν μπορει να σου στελνει πριβε μηνυματα, ουτε βλεπεις τι γραφει εδω μεσα.
φυσικα και δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε πιεζει να κανετε παρεα, επειδη συνομιλησατε, αλλα κι εσυ για ποιον λογο τον διαβαζεις και δεν τον βαζεις στην λιστα αγνοησης;
Συμφωνω! επισης θα πρεπει να γνωριζει η συμφορμητησα πως το φορουμ δεν της ανικει! ,ουτε τα θεματα οπου αναιβαζει! ο καθε ενας μας οταν γραφει καποιο μηνυμα θα πρεπει να γνοριζει οτι τυθετε προς κριση! αυτος ειναι ο ρολος εξαλου του φορουμ ,βεβαια θα πρεπει κι τα μηνυματα να ειναι σε αξιοπρεπες γραφη!
Δυστυχως μερικα ατομα δειχνουν οτι εχουν μια νοοτροπεια ιδιοκτησιας κι κακομαθειας! Θα πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε πως στην ζωη μας, οταν επικοινωνουμε με αλλους ανθρωπους δεν θα μας γεφουν η δεν θα μας λενε παντα αυτα που θελουμε να διαβασουμε η να ακουσουμε!
.............................................
Άρθρο 333 - Ποινικός Κώδικας - Απειλή
1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
2. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση.
Στις 5 Απριλίου 2018 προστέθηκε η ποινικοποίηση του stalking στο συγκεκριμένο άρθρο.
Άρθρο 2 - Νόμος 4531/2018 - Τροποποιήσεις διατάξεων του Ποινικού Κώδικα
4. Στο τέλος της παρ. 1 του άρθρου 333 του Ποινικού Κώδικα προστίθεται εδάφιο ως εξής:
«Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία, με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής μέσω τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκπεφρασμένη αντίθετη βούλησή του.»
Η Ιωάννα έχει το δίκιο με το μέρος της, καλώς ή κακώς για κάποιους. Χρειάζεται σύνεση από όλους και πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε το ΟΧΙ.
Εκείνη η κοπελιά στη Ρόδο επειδή είπε όχι σε δυο αλητάμπουρες, έφαγε σίδερο στο κεφάλι και την πέταξαν στα βράχια, επειδή δεν έμαθαν να σέβονται το ΟΧΙ.
Μενη εγω να κρινω σαν παιδι του δρομου να σου πω δυο πραγματα για τισ γυναικεσ η ιωαννα σαν γυναικαρα που ειναι εβαλε τη φωτια εσυ που εισαι ο καταλληλοσ τσιμπισεσ δυστυχωσ ομωσ θα καταληξει με καποιον αλλο τωρα αυτο γινεται γτ γυναικεσ ειναι ψαχνουν τον καταλληλο κι ετσι τον βρισκουν υστερα απο μαχεσ αυτο ειναι οι γυναικεσ κι αν θεσ διαλεξε αν θα ασχοληθεισ παντωσ σου λεω επειδη σε συμπαθησα οτι ησουν ο καταλληλοσ αφου εσυ τσιμπησεσ ειμαι φιλοσ με ολουσ και σασ λεω την αληθεια
Αγαπητε μου ελις δεν εχεις δικαιοδοσια να ασχολεισαι με τα προσωπικα μας.κατσε στα αυγα σου.
Φιλικα
Παιδια αυτο το νημα δεν απυθυνεται σε εσας αλλα στους διαχειριστες.προσπαθω να απανταω ευγενικα αλλα δεν ειναι νημα για συζητηση κ αν καποιος μου πει οτι στα νηματα μ κανω ο, τι θελω ναι εδω σαυτο αυτο πρεπει να γινει.ευχαριστω αλλα μην ξαναγραψετε εδω.δεν αφορα κανεναν.
Ρε ιωαννα μια χαρα ειναι το παλικαρακι στο λεω εγω κι εσυ γυναικαρα πλακωσαν ολοι οι αντρεσ να σε υπερασπιστουν να γαμησουν θελουν κι αυτοι ολοι ιδιοι ειμαστε παρε το χαμπαρι κι εσεισ ολεσ ιδιεσ βρεστα με καποιον επιτελουσ τοσο μελι εχεισ
Παιδι του δρομου ειμαι ιωαννα
Δε μασ αφορα τι εισαι
Πηγαινετε σε οικο ανοχης αν ειναι να εκτονωθειτε κ να μιλατε κοσμια
Δεν μπορω να μιλησω αλλιωσ απο 7 χρονων δουλευω
η κλαψα δε πιανει...δε ξαναπανταω.γραφε ο, τι θες.μη λενε οτι κανω κ λογοκρισια ολοι εδω μεσα.μονο μην ξαναναφερθεις στο ονομα μου κ στην προσωπικοτητα μ.δεν εχεις δικαιοδοσια.
Αφού το θέμα αφορά τους διαχειριστές, παρακολουθώντας κάτι μήνες το φόρουμ, αμφιβάλω αν υπάρχουν διαχειριστές, τουλάχιστον που να ασχολούνται. Και φυσικά θα χρησιμοποιηθεί κάθε είδους λεξιλόγιο αφού συζητιούνται διάφορα θέματα και πολλές φορές προσωπικά και ευαίσθητα. Αλλά άλλο είναι να βρίζεις και να προσβάλλεις τον άλλον.
Aργυρη
ερχομαι απο αλλα δυο fora, που σε πετανε εξω (banαρουν) για ψυλλου πηδημα.
Πραγματικα, προσεχεις την αναπνοη σου (εκει περα). Σου κανουν συσταση
μονο μια φορα ... and then you are OUT. Απο μια μερα μεχρι .... εξι μηνες !
Εδω, προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχουν εστω moderators.
Ειδε κανεις (ποτε) να γινεται συσταση (σε νημα μεσα) για κοσμιοτητα ?
Οχι μεσω pm .... σε νημα (φορα-παρτιδα που λεμε).
δεν χρειαζεται να ειναι καποια λεσβια για να μην σε γουσταρει και να σε θεωρει φορτικο.
καλυτερα σκεψου την συμπεριφορα σου οταν καποια φρικαρει που γινεσαι τσαμικος ταμπακος...
και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας για προσωπικα δεδομενα των μελων, ακομα κι αν εχουν εκθεσει εδω μεσα σχετικους προβληματισμους. ΕΙΔΙΚΑ τοτε.
παιδια, οι διαχειριστες εχουν προφιλ.
οποιος απευθυνεται σε διαχειριστες, μπορει να τους στελνει πριβε μηνυμα. οχι να ξεκιναει ενα νημα. εκτος αν ειναι τεχνικο το προβλημα, για τα οποια υπαρχει φορουμ ειδικο, η στελνεις μειλ στην τεχνικη υποστηριξη.
οταν νομιζετε οτι ενα μνμ προσβαλει καποιον, να κανετε ΑΝΑΦΟΡΑ στο μηνυμα αυτο και το βλεπουν σιγουρα.
και τωρα που να ειπαμε ολα αυτα, να ρωτησω κι εγω την ιωαννα, για ποιο λογο δεν εστειλε πριβε μηνυμα σε διαχειριστη και ανοιξε αυτο το θεμα, εκαναν τοσα ατομα τον κοπο να της απαντησουν κι αντι να πει κι ευχαριστω , παραπονιεται που πηρε απαντησεις;
και δεν μιλαω για απαντησεις που την προσβαλουν, μιλαω για απαντησεις γενικα.
το φορουμ γι αυτο ειναι για απαντησεις .
οχι για δηλωσεις.
οι δηλωσεις γινονται σε ειδικα τμηματα του φορουμ οπου δεν μπορει κανεις να απανταει.
ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ
Εστάλη από SM-J730F στο E-Psychology.gr Mobile App