Originally Posted by
Kostas_14
Καλημέρα από εμένα σε όλα τα παιδιά. Έχω καιρό αυτή την απορία και είναι κάτι που το παρατηρώ συχνά και θα ήθελα πάνω σε αυτό και τις δικές σας απόψεις-εμπειρίες.
Τι έχουν πάθει όλοι και πιστεύουν στα ζώδια; Άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό χώρο, με πτυχία και γνώσεις, να ανοίγουν να βλέπουν την επόμενη ημέρα στον "αστρολόγο", είτε στα κοινωνικά, είτε στα ερωτικά τους.
Δεν το παρατηρώ μόνο εγώ, αλλά το λέει από τι έχω δει αρκετός κόσμος, πως κάτι συμβαίνει και μας ωθεί να διαβάσουμε την κάθε χαζομάρα. Δεν νομίζω πως όλοι εκείνοι που διαβάζουν ανελλιπώς τα πιστεύουν κιόλας, τουλάχιστον θέλω να το πιστεύω αυτό.
Θα σας πω κάτι που έγινε σε εμένα, είναι καθαρά προσωπική εμπειρία στα ερωτικά όμως. Γνώρισα μια κοπέλα, αφού τα λέγαμε κλπ. με ρωτάει σε κάποια φάση τι ζώδιο είμαι; Και τις λέω πολύ ευγενικά, αφού είχα αρχίσει κάπως να τα παίρνω, έχει σημασία αυτό της λέω; Και μου λέει ναι, για εμένα έχει.
Ήμουν έτοιμος να φύγω εκείνη την στιγμή, αλλά λέω ας δώσω μια ακόμη ευκαιρία στην νέα γνωριμία, της λέω δεν ξέρω. Μου λέει ποια είναι η ημερομηνία γέννησης σου; Αφού της την λέω, α μου λέει είσαι "καρκίνος", α ξέρω τι είστε εσείς και έφυγε. ΕΦΥΓΕ!
Μένω εγώ μαλάκας με το όλο σκηνικό, αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Γνωρίζω στην σχολή, ένα άλλο κορίτσι, που μου άρεσε κιόλας, περνάει βέβαια αρκετός καιρός από την προηγούμενη αστρολόγα, μέσα στο κρασί και στο τραπέζι, αφού είχαμε βγει παρέα για φαγητό, με ρωτάει τι ζώδιο είμαι; Εκείνη την ώρα μου ερχόταν πραγματικά να σπάσω κάτι, οτιδήποτε. Της λέω ευγενικά, μου έχουν πει ότι είμαι "καρκίνος" και εκείνη σταματάει, γουρλώνει τα μάτια και αφού πέρασε το πρώτο "εγκεφαλικό", μετά και για ΟΛΗ την διάρκεια του τραπεζιού, με κοίταγε σαν να με λυπόταν.
ΠΡΩΤΟΝ: Δεν επέλεξα εγώ την χρονολογία και τον μήνα που θα γεννηθώ, ήμαρτον.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δεν με γνώρισαν καλά καλά και έβγαλαν συμπεράσματα για τον χαρακτήρα μου, επειδή γράφει αρλούμπες ο "αστρολόγος".
ΤΡΙΤΟΝ: Η επόμενη που θα μου πει για "τι ζώδιο είσαι", θα της απαντήσω αναλόγως.
Πραγματικά είναι το πιο σπαστικό πράγμα, το να βγάζουν για εσένα συμπεράσματα, ενώ δεν σε έχει γνωρίσει καν η άλλη. Δεν έχεις εκφράσει τις απόψεις σου, δεν έχεις πάρει καλά καλά τον λόγο, για να μιλήσεις και η άλλη κάνει μια ερώτηση και ξέρει τα πάντα για εσένα. ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ!
Έχω δυο ερωτήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Πρώτον γιατί πιστεύετε ότι έχουν φάει όλες κόλλημα με τα ζώδια και ψάχνουν συντρόφους, ανάλογα αν ταιριάζει το ζώδιο τους ή όχι και δεύτερον γιατί επιδράνε τόσο πολύ τα ζώδια στην ζωή μας; Επαναλαμβάνω εδώ, ότι δεν συνηθίζεται να τα πιστεύουν μόνο άτομα της ηλικίας μου, αλλά ακόμη άτομα με πτυχία κλπ. Τι φάση;;;