ΒΟΉΘΕΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΜΑΤΙΚΆ ΥΓΡΆ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ
Καλησπέρα, είμαι η Μαίρη και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο σάιτ. Είμαι 19 ετών και εδώ και κάποιους μήνες έχω μια σχέση, η οποία βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμα. Πριν 8-9 μέρες δοκιμάσαμε με το αγόρι μου να το πάμε στο επόμενο στάδιο - κάπου εδώ να τονίσω ότι είμαι παρθένα γι αυτό και δεν βιαστήκαμε να προχωρήσουμε, ότι έγινε έγινε με πιο αργούς ρυθμούς. Το αγόρι μου λοιπόν ήταν από κάτω κι εγώ ήμουν από πάνω, δεν είχε φορέσει προφυλακτικό αλλά δεν μπήκε μέσα μου, απλώς τριβόταν για λίγη ώρα με το πέος του πάνω στο αιδοίο μου. Πάνω στην έξαψη της στιγμής δεν έδωσα πολύ σημασία αλλά μετά καθόμουν και σκεφτόμουν αν τυχόν από προσπερματικά υγρά υπάρχει κάποια πιθανότητα εγκυμοσύνης!!! Η περίοδος μου είναι να έρθει κανονικά σε 12 μέρες περίπου αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είχα πολύ σταθερό κύκλο λόγω στρες. Επειδή προέρχομαι από ένα αρκετά συντηρητικό περιβάλλον δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα, επίσης ξέρω ότι ίσως φανεί αρκετά χαζό αυτό που ρωτάω αλλά επειδή έχω και κάπως πανικοβληθεί σας παρακαλώ να δείξετε κατανόηση!