Έχει τύχει σε καποιον/καποια να φοβάται να κάνει σεξ ενώ είναι σε μεγάλη ηλικία?
Printable View
Έχει τύχει σε καποιον/καποια να φοβάται να κάνει σεξ ενώ είναι σε μεγάλη ηλικία?
..............
Άσε το σεξ, Χριστούγεννα είναι
τι σχεση εχει που ειναι χριστουγεννα?
υπαρχει λογος φοβου αποστολια? ασχημη εμπειρια? πονος ισως? απεχθεια προς τον αλλον?
Ακόμη δεν έχω βρει την ρίζα του προβληματος ούτε με την ψυχολόγο μου.είχα πολύ πίεση από την πρωτη μου σχέση δεν καταφεραμε ποτέ να ολοκληρωσουμε και έτσι με χωρισε.έκτοτε επεσα σε κατάθλιψη για έναμιση χρόνο επέρνα αγωγή. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά συνηλθα σχεδόν εκανα νέα σχέση αλλά δυστυχως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε.
Έκανα σχέση σε μεγάλη ηλικια.στα 27.τώρα είμαι 30
Πολύ νέα δεν είμαι. Απλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάποια άλλη που να είχε αντιμετωπίσει κάποιο αντίστοιχο προβλημα
μεγαλη ηλικια τα 27?
και θεωρεις μεγαλη ηλικια και τα 30? ή οτι είναι μεγάλη για να κανει καποιος πρωτη φορα σεξ? γιατι και στα 2 ερωτηματα ειναι οτι τα 30 δεν ειναι μεγαλη ηλικια. αν τα 30 ειναι μεγαλη ηλικια...τοτε ας μας παρει καποιος τα μετρα να ησυχασουμε απο τωρα.
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι φτιαγμενοι για να ειναι συνεχεια σε σχεση. εχω φιλες που ανα 2μηνο αλλαζουν γκομενο, αλλες που απτα 17 ειναι με τον ιδιο, και αλλες που κανουν σχεση ανα 10 χρονια και κραταει λιγο. ποιος θα σου πει οτι μια ηλικια ειναι μικρη η μεγαλη για σεξ η σχεση? γιατι το συγκρινεις με τους αλλους? οποτε θελεις και οποτε νιωσεις οκ θα κανεις και σεξ και σχεση
Για τέτοια θέματα σεξουαλικοτητας είμαι αρκετά μεγάλη. Αλλά ευτυχώς βρήκα έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και με βοηθάει.
δεν υπαρχει ηλικια στα σεξουαλικα. ξεκοληστε!!!! τι ταμπελες βαζετε στη ζωη σας και τη δυσκολευετε............................ ..................
Συνηθως το θεωρούν περίεργο να μην έχεις ολοκληρωσει μέχρι κάποια ηλικία. Μεγάλη ηλικία σε σέξ εννοουσα.πάντως χαίρομαι που το βλέπεις έτσι.υπάρχουν πολλοι όπως ο πρώην που το θεωρούν κακό.άσε που μου είχε φέρει απαίσια και από τότε κολλησα και έμεινα πίσω σε αυτό το θέμα.
Είμαι σε καλό δρόμο. Λειτουργώ κανονικα σε όλα τρώω κανονικά γιατί είχα φτάσει 39 κιλά κάποτε,κοιμαμαι κανονικά,δουλεύω όπως παλια βγαίνω όπως παλιά.το μοναδικό που δεν έχω ξεπερασει ακόμη είναι το σεξ.
αποστολια, ...μην σκεφτεσαι ετσι για εναν βλακα πρωην που προφανως δεν ηξερε πώς να συμπεριφερθει σε μια γυναικα. το λες και μονη σου..σου φερθηκε ασχημα. δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα για το τί κάνει ο καθένας μας και πότε. μην ακούς τον όχλο τι λεει. μην πιεζεσε....θα κανεις...οταν θες....και ΑΜΑ θελεις....
επισης, whyalwaysme, σε παρακαλω πολυ μην μου στελνεις pm. ειμαι γυναικα και θα μιλαω ως ιση προς ιση προς την αποστολια. αιντε. εχειςς μπει στο ignore list μου.
...................................
1.62 το υψος.τώρα είμαι 50 κιλά τότε ήμουνα στα προθυρα της ανορεξιας για μια ερωτική απογοητεύση.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλες σου . χαίρομαι που υπαρχουν άτομα που σκεφτονται ετσι.
Έχω ξεπεράσει την καταθλιψη με την βοήθεια ειδικου.πήγα και σε ψυχολογο για καποιους μήνες αλλά δεν είδα βελτιωση στο σεξουαλικο θέμα.είναι το μόνο που δεν μπορώ να ξεπερασω τώρα.
καταλαβαινω απολυτα το οτι πληγωθηκες απο μια σχεση, αλλα φαινεται πως αυτος ειχε προβληματα και τα μετεθεσε σε εσενα. οταν αγαπας η θελεις καποιον/α, δεν τον πιεζεις, δεν του δημιουργεις γενικα ασχημα συναισθηματα. δεν ειναι αυτο η εννοια της αγαπης. θεωρω φυσιολογικο, με τις δεδομενες συνθηκες, το οτι δεν σε απασχολουσε το σεξ. αλλα δεν υπαρχει χρονος σε αυτο. δεν στο λεω για να στο πω....δεν πρεπει σε τοσο λεπτα ζητηματα να πιεζεσε, και ουτε να ακους τι λενε οι αλλοι...κανε ο,τι καλυτερο νιωθεις μεσα σου βαθυα. οχι αυτο που θελουν και λενε οι γυρω. αν ξεπερασες την ανορεξια μπορεις να καταφερεις πολλα. θα το ξεπερασεις και το σεξουαλικο οταν ερθει η ωρα του. οταν γνωρισεις καποιον που νιωσεις ανετα, και οταν θα εχεις μηδενισει το τι σου συνεβει τοτε
Ανορεξια δεν είχα με την εννοια της ανορεξιας απλά απο την καταθλιψη και την στεναχωρια δεν μπορουσα να φαω.ήθελα αλλά δεν.όσο για τον πρώην δεν μπορείς να φανταστεις το τι είχα ακούσει και πως μου συμπεριφερθηκε.μέχρι που μου είπε αν φοβάμαι να κάνω σεξ μαζί του να το κάνω μονη μου με κάποιο βοηθημα ετσι ώστε μετά να προχωρήσω και μαζί του.
Ενώ είχα σχέση πηγα σε ψυχολογο.μαζί με τη σχέση μου πηγαμε.και ευτυχως για όλους που υπάρχουν ακομοι ανθρωποι που αγαπουν και μπορουν να υποστηριξουν καποιον.
Με τον νυν πηγα.ο πρωην ήταν άλλη περιπτωση άσε.
Είναι πολύ καλός και μακαρι να υπηρχαν πολλοι σαν αυτόν. Αλλά το προβλημα παραμένει και εγώ αγχώνομαι γιατί πόση υπομονη μπορει να έχει ενας ανθρωπος.
Όχι. Τι είναι αυτό?
Διάβασε εδω,και ίσως καταλάβεις τι εννοώ.
Ελπίζω να σε βοηθάει η κουβέντα.
https://www.clickatlife.gr/your-life/story/87104
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια.και να καταλαβα τι εννοεις.Αλλά δεν ισχύει η αυτοεκπληρουμενη προφητεία γιατί αν ισχυε θα είχα χωρίσει και με τον νυν.