Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολο το αγαπητό φόρουμ.
Είμαι 27 και πριν λίγο καιρό γνώρισα έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερο μου. Ο τύπος με τράβηξε από την πρώτη στιγμή γιατί έπαιζε την επικοινωνία στα δάχτυλα και ήταν υπερβολικά κουλ. Μετά από μέρες μου την έπεσε και καταλήξαμε μαζί για μπάνιο. Ε λοιπόν ο τύπος φαινόταν από άλλο πλανήτη τόσο ρομαντικός και τόσο τρυφερός που με κάνε να λιωσω αν και είχα πληγωθεί αρκετά στο παρελθόν. Ωστόσο είχα επιφυλάξεις και αρνήθηκα να το κάνουμε αμέσως (αν και φτάσαμε κοντά).Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε θα γινόταν αλλά δεν έφερε προφυλακτικό γιατί "ποτέ δε φοράει" αρνήθηκα ψιλοσπαστηκε αλλά τελικά οκ.Την επόμενη που το ρυθμισε έγινε εν τέλει και με πρόσεξε πολύ. Έδειχνε να χει φάει τρελό κόλλημα μαζί μου με κάθε ευκαιρία και πετούσε κάτι για σχέση κλπ. ενω με βομβάρδιζε με μήνυματα. Το διάστημα εκείνο επειδή και οι δύο δουλεύαμε πολύ (και μέναμε σε διαφορετικό μέρος) δεν προλαβαίναμε να βρεθούμε και βλεπομασταν μόνο στη δουλειά όπου τον κρατούσα να μη μου ορμήξει.Αυτο για κάνα μήνα μέχρι να φύγω εγώ απ' τη δουλειά ενώ μου χε πει ότι θέλει να βρεθούμε και όλο έκανε νύξεις ότι θέλει να συνεχίσουμε. Για ένα διάστημα ολο κάτι γινόταν και δεν ταίριαζαν τα προγράμματα μας η είχε πολύ δουλειά ώσπου καταφέραμε με τα πολλά να βρεθούμε. Είχα ήδη φάει κολληματαρα. Περάσαμε υπέροχα εκείνο το βράδυ και μάλιστα κάναμε και αρκετά βαθιές συζητήσεις και ένιωσα πως όντως το πραγμα κυλούσε προς τη σωστή κατεύθυνση. Γι'αυτό όταν με γύρισε σπίτι θεώρησα περιττό να του πω για τα συναισθήματα μου και του πα πως θέλω να τον ξαναδώ και εκείνος ήταν σε φάση εννοείται θέλω σαν τρελός και "σχεδίαζε" πιθανές εξόδους. (Να σημειώσω μόνο πώς σε κάποια φάση του πα σε θέλω αλλά φοβάμαι αλλά εσυ μόνο μπορείς να το αλλάξεις και μου λέει το θέλω και φοβάμαι δεν πάνε μαζί και μετά το ρίξε στην πλάκα).Αναθαρρησα μετά απ'όλα αυτά και μετά από δύο μέρες στέλνω
πώς είσαι και τέτοια και μου απάντησε με την Απόλυτη ψυχρότητα. Ε καταλαβα πώς η τον αφήνω αν θέλει μόνος του να κάνει κάτι παραπάνω η τέλος.Κι έτσι έγινε.Περασαν δύο μήνες σχεδόν και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κράτησε τέσσερις μήνες εμένα όμως με καίει ακόμα.....γιατί εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά;πώς στραβωσε έτσι η φάση έπρεπε να κάνω κάτι άλλο;;
Σας μερσω.