Καλησπέρα σας! Καιρο τώρα έψαχνα ένα φόρουμ σχετικο για να μιλήσω κι εγώ για ένα θέμα που με ταλαιπωρεί εδώ και 2μιση χρόνια. 2μιση λοιπόν χρόνια υποφέρω από διαταραχή πανικου. Η πρώτη κρίση πανικου με έπιασε όταν βρισκόμουν στη Χαλκιδική σεζόν ενώ διατηρούσα δικό μου κατάστημα σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο. Δυστυχώς εκεί δεν είχα τη δυνατότητα να βρω κάποιον ειδικό για να με συμβουλεύσει. Ευτυχώς αυτό ξεκίνησε τέλη καλοκαιριού κ περίμενα να κλείσω για να γυρίσω Θεσσαλονίκη και να δω τι θα κανω. Μου πρότειναν ψυχολόγο αλλά ένιωσα ότι δε με βοήθησε καθώς εστίασε περισσότερο στο να με βοηθησει να ξανακάνω όσα δε μπορούσα λόγω της φοβίας μου. Πχ στο να αρχίσω να βγαίνω παλι έξω γτ είχα αποκτήσει αγοραφοβία. Όλα καλά όμως εγώ κατάλαβα ότι όλο αυτό ξεκίνησε για κάποιο λόγο. Κατι μέσα μου καιρό τώρα δε πήγαινε καλά αλλά δεν ήξερα τι. Ήθελα λοιπόν κάποιον να με βοηθήσει Όχι μόνο στο να μάθω να ξαναβγαινω έξω αλλά να βρω την αιτία που μ συνέβη ολο αυτο κ να μάθω να το διαχειρίζομαι. Μετά πήγα σε έναν ψυχίατρο. Μου έδωσε μια αγωγή με ζολοφτ αλλά έβαλα κοντά στα 17 κιλα σε πολύ μικρό διαστημα κ του ζήτησα να την αλλάξει κ μ έδωσε λαντοζ λέγοντας μου ότι αυτά δεν φέρνουν τόσο όρεξη για φαγητό. Τέλος πάντων διαφορά δεν είδα γενικά κ με αυτόν απλά με άκουγε και ως εκεί ήταν κ πανάκριβος κ τον σταμάτησα. Μετά βρήκα έναν ψυχοθεραπευτή έκανα 2 συνεδρίες με αυτόν αλλά επειδή ήδη είχα καιρό που έκανα την αγωγή έπρεπε να με παρακολουθεί γιατρός μου ειπανε κ όχι ψυχολόγος για να ξέρει και ποτέ θα μειώσω την αγωγή. Βρίσκομαι σε ένα σημείο που έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω τι να κανω. Θέλω έναν καλό ψυχίατρο αλλά φοβάμαι μήπως πάλι δε βοηθηθω. Έχω φτάσει σε σημείο να νιώθω ότι όλα πάνε χάλια. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον από κει που ήμουν δραστήρια και έβαζα στόχους τώρα έχω μπει σε μια αδράνεια δε με ενθουσιάζει σχεδόν τίποτα κ έχω αποκτήσει τρομερή αρρωστοφοβια. Νομίζω όλο ότι κατι έχω. Αυτά λοιπόν. Προσπάθησα να τα γράψω όλα μέσα σε ένα κείμενο. Συγνωμη αν σας κούρασα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον καλό γιατρό και ψυχοθεραπευτή στη θεσσαλονικη σχετικά οικονομικό για να ξεκινήσω από την αρχη ελπίζοντας ότι θα καταφέρω με την βοηθεια του να βρω την ακρη του κουβαριου και να αρχίσω να το ξετυλιγω.