Originally Posted by
FILARETOS
Καλή χρονιά και με υγεία ψυχική αλλά και σωματική. 1 χρόνο έτσι ήμουν συνέχεια το ίδιο και το ίδιο ταχυπαλμία, άγχος μην συμβεί κάτι κακό, ξανά σε γιατρό,ακόμα και νοσοκομεία πηγαινα googlara τα πάντα είχα μάθει. Γύρισα πολλούς γιατρούς μάταια Χωρίς να βρούμε κάτι. Ένα διαρκές άγχος σε σκέψεις αναμονής μην τυχόν και ανχωθώ.Ψυχολογο δεν ηθελα γιατι δεν ειχα προβληματα ψυχικά δεν ειχα κατι να του πω.Δεν ήθελα να μπλέξω με ψυχίατρο με χάπια κτλ. Τελικά αναγκάστηκα και πήγα αφενός δεν περνούσε και αφετέρου επηρέαζε την ζωή μου μέχρι και στον ύπνο μου πάθενα κρίσεις πανικού . Διαγνωστικά με αγχώδεις διάταραχη ένα χρόνο έκανα θεραπεία και φαρμακευτική και ψυχολογική. Τα φάρμακα με βοήθησαν να ξεχάσω να ^κόψουν λίγο τις άκρες^ να μην φοβάσαι ρε παιδί μου. Μετά από εκεί και πέρα χρειάζεται προσωπική δουλειά. 1 Μην διαβάζεις στο internet ποτέ για αρρώστιες.2 Την στιγμή που αισθάνεσαι το άγχος κάνε κάτι άλλο βγες έξω ,άκου μουσική,κάνε ένα μπάνιο, με λίγα λόγια βρες τον τρόπο να απενεργοποιήσεις τον συνάργερμο του οργανισμού σου .3 Ξεχώρισε στην ζωή σου τα επείγοντα από τα υπερεπειγοντα βγάλε τους χρόνοκλεφτες από την ζωή σου.4 Σίγουρα 30.λεπτά στην ημέρα για εσένα να μην κάνεις τίποτα να μην σκέφτεσαι τίποτα. Παραλληλα αυτο βοήθησε εμενα καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός λεω απλα την γνώμη μου Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια όποια σου ταιριάζει εσένα. Μακαρι να τα καταφέρεις μόνη .Το γράφω και το ξαναγράφω αν πονούσε το πόδι θα πήγαινες σε ορθοπεδικό. Τώρα που πονάει η ψυχη και το μυαλο;