ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ?
Printable View
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ?
ελα χαβιαροπουλε. εδω ειμαστε. πληροφοριακα, εισαι παντρεμενος, ποσο εισαι?
ναι χαβιαροπουλε.για πες μας πως εισαι τελευταια??πως περνας?
μαλλον πηγε για υπνο .... καντε κανα αντ και στο εμ εσ εν,δεν ειναι κακο ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
χαβιαροπουλος δες καμια ταινια βρε,το fools gold ακουσα πως ειναι καλη,μαλλον θα την δω σημερα,και οποτε θελεις κανε αντ το msn μου, [email protected]
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ
δεν εχεις msn? (messenger)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ?
βασικα θελει email στην hotmail.com και να κατεβασεις το messenger απο τη σελιδα της microsoft.αλλα λιγο δυσκολο να σου το εξηγησω πως γινεται απο εδω :(
ετσι μπραβο χαβιαροπουλε.με υπομονη και με λιγο θετικη σκεψει ολα θα φτιαξουν
οταν λες οτι κοιμασε παρα πολυ ποσες ωρες δηλαδη?
14 ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΞΩ ΒΓΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΕΡΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΩ
και οταν βγαινεις εξω δεν νιωθεις καθολου καλυτερα;
oΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΠΩΣΗ
εδω και ποσο καιρο νιωθεις ετσι;
ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ
νομιζω στο εχω γραψει κι αλλη φορα,θα στο γραψω ακομα μια.μονο με τα χαπια δεν μπορεις να δεις βελτιωσει αν δεν προσπαθεις και εσυ ο ιδιος.δεν νομιζεις;
ποσο ακομα εδω κ 11 χρονια μια συνεχεις προσπαθεια ειναι και αντε παλι υποτροπη και αντε παλι στην αρχην κ τα χρονια περνουν με της προσπεθειες.πολλα χρονια προσπαθω και ξεχναω να ζησω.
να χαιρεσαι την ζωη σου και να την ζεις καθημερινα...μια ειναι και δεν ξαναγυρναει ο χρονος πισω! ειτε καλα ειτε ασχημα ετσι ειναι. ο καθενας εχει της δυσκολιες του. επειδη προσπαθεις εδω και 11 χρονια δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να προσπαθεις αλλα αντιθετος να προσπαθεις ακομα περισσοτερο! αποψη μου ετσι απο ΄κει και περα εσυ ξερεις
Δεν γίνεται αλλιώς όμως. Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα γίνεις καλα. Απλά μαθηματικά. Η συμπεριφορά σου δεν είναι σωστή. Αφου δεν σου αρέσει να κάθεσαι μέσα, μην κάθεσαι... Αν βγαίνεις και δεν μπορείς, πάνε κάπου αλλού που θα μπορείς. Μην περιμένεις το μαγικό φάρμακο αλλα τον μαγικό κ. Χαβιαρόπουλο , που θέλει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του και προσπαθεί να τα καταφέρει. Ψυχολόγο πας; Τι σου λέει;
παω αλλα δεν βλεπω κ πολυ φως, γιατι επεσε η ψυχολογος πανω στην εποχη που εκανα και αυτα τα 2 μπαλονακια στην καρδια, και στην υποτροπη τον πανικων και δεν ξερει τι να μου πει.Καβαλα λιγεσ επιλογες
Πάνε έξω. Κάνε ότι χρειάζεται. Μην αφήνεις τον εαυτό σου έτσι. Βρές άτομα να σε βοηθήσουν. Αν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, πάω πάσσο. Αν όχι όμως δραστηριοποιήσου...
κατα αρχην να συγχαρω τον τσιφτη για την υπογραφη του,πολυ πετυχημενη.Κατα δευτερον χαβιαροπουλε,αυριο το πρωι που θα ξυπνησεις πανε μια βολτα στην αγορα μονο και μονο για ενα λογο,να ρωτησεις ποσο κανει ενας λαπτοπ υπολογιστης και ξανα γυρνα πισω.(η οτι αλλο σου αρεσει και εχεις χομπυ,το λαπτοπ το ειπα γιατι εμενα προσωπικα μου αρεσει η τεχνολογια.Ρωτα για τηλεοραση,βιντεο,κουρτινες οτι θελεις τελος παντων).η πηγαινε σε ενα μεγαλο σουπερ μαρκετ η alexpak η δεν ξερω τι αλλο και κανε χαζι.δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα αλλα αν σου αρεσει κατι να το παρεις μικρο η μεγαλο.(οχι και ολο το μισθο να μεινει και για φαι κατι ).αλλα προτεινω να παρεις κατι μικρο και ομορφο,ενα μικρο τσαντακι πχ να βαζεις πραγματα.υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που πηγαινα μονος μου και επαιζα μπιλιαρδο,ακομα και σινεμα να δω μια ταινια.δεν θα ειναι το υπεροχο συναισθημα αλλα θα ειναι μια αλλαγη,ισως να μη καταλαβεις την αλλαγη την μερα που θα βγεις,θα το καταλαβεις ομως την αλλη μερα,εχε μου εμπιστοσυνη σε αυτο.και μη σταματας να αγωνιζεσαι,αμα δεν δουλεψουμε δεν τρωμε.αν σκεφτομαστε πως πρεπει να δουλευουμε καθε μερα το χασαμε το παιχνιδι,ετσι πρεπει να παλευουμε και για την υγεια μας καθε μερα και να μη παραπονιομαστε για την συνεχομενη \"εργασια\" μας.δεν ειναι ευκολο,δεν ειναι ομως και τοσο δυσκολο,θεληση εχεις χρειαζεσαι και λιγο αυτοπεποιθηση και κατι να ενδυναμωσει την θεληση σου ωστε να γινει πραγματικοτητα.αυτο το κατι ειναι η ελπιδα να γινεις καλα.σημερα ενα ατομο εγραψε εδω μεσα πως εγινε καλα,γιατι να μη μπορεις να το κανεις και εσυ;οπως εχω ξαναγραψει,εχουμε αγωνα αυριο ......
σε ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες σου και να ξερεις οτι θα προσπαθησω να τις ακολουθησω
Να ευχαριστήσω τον εμπνευστή. Χαιρετώ! Εύχομαι σε όλους μας καλό αγώνα και νίκες...
Χαβιαρόπουλε με την κοπέλα σου πως τα πάτε; Βλέπεστε;
Μπορεις με οποιοδηποτε email να εχεις μεσσεντζερQuote:
Originally posted by Empneustns
βασικα θελει email στην hotmail.com και να κατεβασεις το messenger απο τη σελιδα της microsoft.αλλα λιγο δυσκολο να σου το εξηγησω πως γινεται απο εδω :(
ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ?
Απο το λιγο που καταλαβα εισε μια δυσκολη περιπτωση, με πολλα προβληματα υγειας,αλλα η ζωη θελει κυνηγι και πολυ προσπαθεια.Θα συμφωνισω με το φιλο και τι ς συμβουλες που σου δινει για τα ψωνια και τις βολτες κ.λ.π. ολα ομως θελουν το χρονο τους δε νομιζεις?.........
ΝΑΙ ΦΙΛΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΙΣ 4.35?
kai omws yparxei :P
Το μπλα μπλα? που λες τι μπορει να περιλαμβανει?. δωσε ιδεες να σε βοηθησω.
Καλησπερες,ψαχνω καποιο βιβλιο για την ερμηνεια των ονειρων καμια βοηθεια?