Καλησπερα μελη και καλη χρονια ξεκινησα το abilify εδω και μια βδομαδα 3μερες 1ml σιρόπι και αλλες 3 στα 2ml τι παρενέργειες έχετε παρατηρησει;
Printable View
Καλησπερα μελη και καλη χρονια ξεκινησα το abilify εδω και μια βδομαδα 3μερες 1ml σιρόπι και αλλες 3 στα 2ml τι παρενέργειες έχετε παρατηρησει;
Παρενέργεια: την καταστροφή ολόκληρης της υγείας και της ζωής μου. Αν σε βοηθάει καλώς, αλλά πρόσεχε.
Τιποτα το ξεκινησα κ γω
Εάν το δεις ποτέ αυτό το μήνυμα εξήγησε μου please, υπάρχει abilify σε σιρόπι? είναι πιο ακριβό απο τα χάπια? Εγώ παίρνω 5 mg για 6 μέρες την εβδομάδα και σκοπεύω να το κατεβάσω στις 5 μέρες απο τον Ιούνιο, οπότε θα συμπληρώσω 3 χρόνια χρήσης. Είναι καλύτερο να παίρνω ας πουμε 4 ή 3,5 mg καθημερινά παρά να κάνω όλη αυτή την ιστορία. 1 ml ισοδυναμεί με πόσα mg?
Συμπλήρωσα 2 χρόνια και 9 μήνες χρήσης του abilify, στην αρχή οι παρενέργειες ήταν γολγοθάς, καθώς έπαιρνα 15 και μετά 10 mg. τότε ήμουν ζομπι
τώρα παρατήρησα ότι ενώ τον πρώτο χρόνο δεν έβαλα βάρος, τον δεύτερο χρόνο έβαλα 10 ολόκληρα κιλά. Επίσης εδώ και 6 μήνες τρέμει νευρικά το χέρι μου περιστασιακά. Υπάρχει πιθανότητα να είναι απο το abilify? εγώ προς τα εκεί κατατείνω
Καλημέρα mikestam
Δεν μου απάντησες το πρώτο σκέλος, είπες ότι το έπαιρνες σε σιρόπι, αρα κυκλοφορεί κανονικά στην αγορά εδώ στην Ελλάδα? Είναι πιο ακριβό απο τα χάπια? 1 ml ξέρεις πόσα mg είναι? και πως και ο γιατρός σου το έδωσα σε σιρόπι? επειδή έπαιρνες ελάχιστη ποσότητα?
ευχαριστώ
zyprexa μουεβαλε 20 κιλα σε 3 μηνες
το αρπιλιφ μολις μου το εγραψε αλλα το σκεφτομαι γιατι παντα υποφερω πολυ με τα ψυχιατρικα φαρμακα κ ειμαι ηδη ναρκωμανης με ταβορ
Πλέον παίρνω μονο abilify maintena ενέσιμο 400mg
Για δυο χρόνια επαιρνα 30Mg ημερησίως.
Για μενα ενα απο τα καλύτερα φάρμακα χωρις παρενέργειες κλπ
Παίρνω το abilify εδώ και έναν μήνα περίπου και αισθάνομαι έντονη κόπωση σε σημείο να βαριέμαι να σηκωθώ να πλύνω τα δόντια μου... Και επίσης και έντονη υπνηλία καθολη την διάρκεια της ημέρας. Παλιά έπαιρνα και άλλα αντιψυχωσικα όπως το akineton κια το aloperidin και από τότε είμαι έτσι και δεν μου χει περάσει ακόμα. Από βδομάδα αλλάζω γιατί δεν πάει άλλο έτσι έχω πάρει πολλά κιλά κια δεν με ευχαριστεί τίποτα απολύτως. Είμαι άπραγη και νιώθω άρρωστη. Νιώθω επίσης μια νευρικότητα και πολύ πεσμένη στο βλέμμα μου. Δεν ξέρω αν θα αλλάξουν όλα αυτά με τα καινούρια χάπια αλλά μόνο σε αυτό ελπίζω πλέον... Νιώθω πως έχει καταστραφεί όλη η ζωή μου. Τον Δεκέμβρη έκανα και ένεση και από τότε δεν την έχω ξανακάνει μου είπαν πως θέλει 5 η 6 μήνες για να αποβάλει από τον οργανισμό
Ναι το τρέμουλο στο χέρι είναι απ το abilify. Το έχω και εγώ και εμένα μάλλον μου δημιούργησε και επιληψία.
Το ακινετον δεν είναι αντιψυχωτικο αλλά για το τρέμουλο που κάνουν τα αντιψυχωτικο
Το αλοπεριντιν κατερινα ποσο καιρο το επαιρνες;
Περίπου δύο μήνες αν θυμάμαι καλά
καλησπερα
σα γονεας αυτιστικου παιδιου 10 χρονων, ηθελα να ρωτησω το εξης. Ξεκινησαμε με risperdal στην αρχη του χρονου αλλα επειδη η προλακτινη εκτοξευτηκε η παιδοψυχιατρος μας ειπε να παρουμε abilify. Το παιδι παιρνει abilify 5 ml καθε μερα εδω κι έξι μήνες. Σκοπος ηταν με τα δυο φαρμακα να μειωθει η διασπαση προσοχης και η υπερκινητικοτητα ωστε να μπορει να συγκεντρωνεται και να μην εχει καποιες εκρηξεις. Αλλα μετα από έξι μηνες δεν έχω δει καποια βελτιωση. Ισα ισα που μολις το παιδι επαιρνε 5 ml ειχε ξεσπασματα στο σχολειο χωρις λογο. Το διακοψαμε πριν μια βδομαδα. Δεν ξερω εάν το abilfy βοηθαει. Καποιο πρωι το παιδι ανεφερε οτι ζαλιζεται. Τι να πω! Πιστευω ότι εαν ρωτησω την παιδοψυχιατρο θα μου πει να αυξησω την δοση και φοβαμαι. Εχω γραψει το ιδιο ερωτηαμ και στο σαιτ noesi αλλα χωρις να λαβω καποια απαντηση!
Καλησπερα. Τωρα πλεον εχει 14 μερες που παιρνω αμπιλιφαυ και εχουν φυγει σχεδον ολα, δηλαδη δυσφορια στο στομαχι, λιγο στην τουαλετα, κατι σκαμπανεβασματα αλλα εχουν μεινει οι ανεβασμενοι παλμοι, οχι πολυ αλλα ειναι ανεβασμενοι. Λετε να στρωσει και αυτο η θα μεινει ετσι ?
Παντως παρατηρησαμε οτι με το abilify το παιδι ηταν πιο νευρικο στο σπιτι και στο σχολειο είχε εκρηξεις που δεν εξηγουνται. Το διακοψαμε και εκτοτε δεν ειδαμε κατι παρομοιο!