Η κοπέλα μου μιλάει πάρα πολύ.
Γεια σας. Τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει ακριβώς.
Μένω μαζί με το κορίτσι μου εδώ και 6 μήνες και είμαστε μαζί σχεδόν έναν χρόνο.
Τους τελευταίους μήνες όταν μιλάμε μεταξύ μας και λέμε τα νέα μας ή και τα προβλήματα μας, εκείνη μιλάει υπερβολικά πολύ σε σημείο που με κουράζει απίστευτα γιατί αναλύει τα πάντα και αρχίζω να αφαιρούμαι από την συζήτηση και να κοιτάζω συχνά αλλού ή να συνεχίζω σιγά σιγά αυτό που έκανα (π.χ την δουλειά μου στον υπολογιστή κλπ ) καθώς την ακούω και αυτή η πράξη μου την κάνει να νευριάζει και να ξεσπάει έντονα και να τσακωνόμαστε.
Επίσης νευριάζει όταν μιλάει πολύ και της απαντάω είτε μονολεκτικά είτε με λίγες λέξεις, αφού δεν έχω να πω κάτι σε αυτό και δεν μου έρχεται και να ρωτήσω κάτι αφού τα έχει καλύψει όλα. Και πάλι αρχίζει και νευριάζει και ξεσπά ένας καυγάς.
Είναι του χαρακτήρα μου να μην είμαι πολύ κοινωνικός και να μην μιλάω πολύ. Αντιθέτως αυτή είναι αρκετά κοινωνική και μιλάει πολύ. Στην αρχή δεν είχαμε θέμα αλλά τώρα τσακωνόμαστε κάθε μέρα.
Πριν λίγο για παράδειγμα, ενώ έκανα δουλειά στον υπολογιστή με φώναξε να μου πει ένα "πρόβλημα" και ότι είχε δύο επιλογές. Μου τις δείχνει και λέει ότι θα εφαρμόσει την δεύτερη. Συμφώνησα μαζί της γιατί όντως ήταν καλύτερη η δεύτερη και έφυγα να συνεχίσω την δουλειά. Αλλά και πάλι ξεκίνησε καυγάς γιατί με φώναξε να μου πει το πρόβλημα της αλλά σηκώθηκα και έφυγα.
Μα, αφού πήρε ήδη την απόφαση και συμφώνησα, τι άλλο να πούμε;....
Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;