Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο
Καλημέρα. Χώρισα 31-12 μετά από 8χρ σχέσης. Είμαι 31 και ήταν 30.συζουσαμε για 3χρ.ειχα κάνει πρόταση γάμου πέρυσι το καλοκαίρι κ είπε ναι και φέτος το καλοκαίρι υπολόγιζαμε να παντρευτούμε.
Ενα σύντομο ιστορικό για να καταλάβετε.
Είμαι δημόσιος υπάλληλος και ήταν ιδιωτική υπάλληλος (τα είχαμε ενω ήταν φοιτήτρια). Όταν την γνώρισα τα είχε με ένα άλλο παιδί 3χρ αλλά ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Τελικά χώρισε και ήταν μαζί μου. Το κρατήσανε μυστικό όσο περίεργο κ να ακούγεται από τον παλιό της κύκλο και γενικά ήμουν πολύ φειδωλός στα προσωπικά μας σε τρίτους για να μας προστατεψω. Σιγά σιγά άρχισε να δουλεύει και αυτήν καταξιωθηκε στο κομμάτι της και ήταν σε μια καλή θέση. Δούλευε αρκετές ώρες καθημερινά κ εγώ λόγω των ωραριων μου έλειπα αρκετά. Ένιωθα ότι συμπληρώναμε ο ένα τον άλλον. Είχαμε τα προβλήματα μας αλλά δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό.
Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω του υπερβολικά μεγάλου φόρτου εργασίας στις εργασίες μας την πρότεινα να φύγουμε από αθηνα(τόπος καταγωγής της) και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην Θεσσαλονίκη από όπου και κατάγομαι. Συμφώνησε να το κοιτάξουμε. Ξεκίνησα λοιπόν τις διαδικασίες, ανέβηκε και αυτήν μαζί μου για την χαρτουρα, κοιτούσαμε σπίτια για αγορά ή για ενοίκιο κλπ.
Τον Νοέμβριο που πήρα την μετάθεση μου ανέβηκε μαζί μου, να τακτοποιηθω για αρχή και να δούμε πότε θα ανέβει αυτήν λόγω τονοτι ήταν λίγο πιο χρονοβόρο το κομμάτι της μεταθεσης στον κλάδο της.
Από 2 Δεκεμβρίου που έφυγε μέχρι και στις 15 ήμασταν καλά.
Μετά άρχισε να εξαφανίζεται να μην απαντάει κλπ. Την ρωτούσα όλα καλά και έλεγε δουλεύω ενοχλείς κλπ.
Λέω εντάξει θα είναι το άγχος της απόστασης. Στις γιορτές την πρότεινα να κανονίσουμε τις άδειες μας κ άρχισε να λέει να ξέρεις εγώ δεν μπορώ, δεν βολεύει, καλό είναι μην κατέβεις Αθήνα θα δουλεύω. Σημείωση 25 Δεκεμβρίου είχαμε την επέτειο μας. Περνάνε οι μέρες έρχονται Χριστούγεννα και ούτε καν να πει κάτι όμορφο όπως είχα συνηθίσει. Τσακώθηκαμε γιατί ένιωθα πως με κοροϊδευει. Αποφάσισα να κατέβω και να της κάνω έκπληξη 29 Δεκεμβρίου. Πάω σπίτι και ήταν σαν να τρόμαξε. Ούτε φιλί ούτε τπτ. Προσπαθώ ήρεμα Ν ατην μιλήσω αλλά έλεγε άσχετα πράγματα κ πάλι τσακώθηκα με και την ανέφερα ότι καταλαβαίνω ότι έχει γκόμενο. Θυμώνει κ φεύγει από το σπίτι. Γυρίζει το βράδυ και έπεφτε στα πόδια μου και λέει μην σκέφτεσαι βλακειες εγώ σε αγαπάω κλπ.
30 Δεκεμβρίου πάω ψωνιζω για τις γιορτές και παίρνω γλυκά Κλπ. Μαγειρεύω, έτοιμαζω το σπίτι αλλά αυτή εκεί στην δουλειά της. Πάλι ένιωθα ότι λέει ψέματα. Γυρίζει το βράδυ πάλι την λέω πες μου την αλήθεια για να φύγω αν ενοχλώ. Πάλι άρχισε τα ίδια περί αγάπης κλπ. Κοιμόμαστε το βράδυ αγκαλιά κλαίγοντας κ οι 2 και λέω ιδέα μου θα ήταν όλα. 31 το πρωί πάει στην δουλειά και λέω να ανοίξω το ταμολετ. Μπαίνω στο ίνσταγκραμ της κ βλέπω στα εισερχόμενα της ότι από 20 Δεκεμβρίου τουλάχιστον έστελνε σε ένα 45χρ διευθυντή της γυμνές φώτο κλπ. Τη τηλεφώνησα και γύρισε πίσω στο σπίτι από τη δουλειά της και την ένοιαζε μόνο να μην τον ενοχλήσω γιατί θα έχει θέμα στη δουλειά του ο κύριος. Πήρα την βαλίτσα μου και έφυγα αφού την έφτυσα στα μούτρα.κάλεσα τους γονείς της είπα την αλήθεια για να μην νομίζουν ότι παρατήσαμε την κόρη τους (είπα λόγια χοντρά, το παραδέχομαι)
Πέρασαν οι μέρες και λάθος μου την έστειλα μνμ κ έλεγα πως τα διέλυσες όλα, πως τα καταφερεςετσι κ θέλω απαντήσεις. Εννοείται ότι έλεγε άρε μαρες κουκουνάρες και το μόνο που την ένοιαζε ήταν να κερδίσει χρόνο για να μαζέψει τα πράγματα της όσο έλειπα. Ξεχώρισε μέχρι κ τα πιάτα και τα τρόφιμα.τωρα είμαστε στα μαχαίρια και με απειλεί επειδή την ζητάω κάποια πράγματα πίσω ότι θα με πάει στην αστυνομία κ αρλούμπες. Άφησε τα χρυσαφικά της αλλά πήρε μέχρι κ το μαξιλάρι που κοιμόμουν. Γελοια πράγματα δηλαδή.
Με είπε ότι οι γονείς της δεν θέλουν να με ξαδουν κ ότι την καταπιεζα. Στην απάντηση μου ότι δεκτό αυτό που λες αλλά γιατί δεν με χωριζες και ας έκανες ότι ήθελες μετά απαντούσε ότι πάλι την πιέζω ψυχολογικά και την προκαλώ στρεςς με την ερώτηση μου.δεν έχω μέλλον στην δουλειά μου λέει ενώ αυτήν έχει.δεν έχουμε εξοχικό εμείς στο Πήλιο αλλά στη Χαλκιδική από τους γονείς μου και δεν αντέχει εκεί. Επίσης όλοι μένουν στου Παπάγου και εμεις μέναμε ζωγραφου.ειναι πολλά λεει.
Τέλος είχε κ ένα 2ο σπίτι από τους γονείς της και έτρεχα εγώ για τα χαρτιά, διαλέξαμε το χρώμα της κουζίνα, το μπάνιο κλπ. Κ στις ερωτήσεις μου γι απλά αυτά λέει μην με στρεσσαρεις. Είσια τοξικος
Στο διαταυτα δεν με πείραξε τόσο η πράξη αλλά τα ψέματα κ το διπλό ταμπλό που έπαιζε με τη καρδιά μου. Είμαι χάλια ψυχολογικά, έχω χάσει 15κλ κ μου γυρίζει το μυαλό κ θέλω να την πάρω και να την ξεφτιλισω αλλά προσπαθώ να μην το κάνω.
Εχει προχωρήσει στην εβδομάδα επάνω και βγαίνει και γλενταει και σίγουρα έχει βρεινκαποιον. Εγώ ακόμα προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου από το σοκ.
Σας κούρασα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.
Ξέρω ότι θέλει το χρόνο του αλλά είμαι στα 31 κ λέω πως θα καταφέρω να ξεκινήσω ξανά από την αρχή.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας