Νιώθω μόνη και ότι οι φιλοι μου με αποφεύγουν
Τον τελευταίο καιρό οι φίλοι μου και ιδίως οι κολλητές μου έχουν αρχίσει να με αποφεύγουν. Τώρα δεν ξέρω ίσως και να υπερβάλλω και λίγο γιατί τα δραματοποιώ όλα λίγο παραπάνω αλλά έτσι μου φαινεται. Η κολλητή μου που εδώ και σχεδόν 3 χρόνια κάνουμε παρέα και είμαστε αυτοκόλλητες ξαφνικά κάθε σαββατοκύριακο κανονίζει με μια συγκεκριμένη κοπέλα. Παλιά βγαίναμε σχεδόν συνέχεια μαζί δεν υπήρχε ούτε ένα σουκου που να μην βγαίναμε και τώρα ξαφνικά μας ξέχασε. Της έχω μιλήσει για αυτό για να δω αν τρέχει κατι και ισχυρίζεται πως ζητάω αποκλειστικότητα και πως άνθρωπος είναι και θέλει να βγαίνει με παρέες. Δεν βγαίνει όμως με παρέες αλλά με αυτή την συγκεκριμένη κοπέλα, βέβαια δεν είναι αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω αυτό που μου λέει αλλά δεν γίνεται κάθε σαββατοκύριακο να βγαίνει μαζί της και να μην κάνει ποτέ πίσω για εμένα, ειδικά τώρα που ειμαι σε μια πολύ παράξενη φάση της ζωής μου. Γενικά έχω καταλάβει πως δεν είναι σταθερό άτομο και ούτε άτομο της παρέας. Αλλάζει φίλες σαν τα πουκάμισα, την μια θα είναι με την μια και την άλλη με την άλλη. Εγώ όμως θέλω μια σταθερή φιλία και άτομα να κάνω παρέα. Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν μπορώ να κάθομαι μέσα στο σπίτι τα σαββατοκύριακα και όλοι να βγαίνουν και να το ανεβάζουν και εγώ να νιώθω μόνη. Από την άλλη ή άλλη κολλητή μου επίσης έχει βρει μια νέα φίλη και βγαίνει έξω μαζί της συνέχεια. Δεν ξέρω νιώθω πως θέλουν να με αποφύγουν με έμμεσο τρόπο και όχι άμεσο
Γενικά έχω και άλλους φίλους αλλά όλοι από αυτούς έχουν εναν κολλητό κάποιον που θα προτιμήσουν από εμένα. Όποτε έχω βρεθεί σε αδιέξοδο δεν ξέρω τι να κάνω δεν αντέχω άλλο να εξαρτιεμαι από αλλά άτομα θέλω να βρω ένα άτομο σταθερό το οποίο θα έχω μια ζωή φίλο. Βαρέθηκα να χάνω συνέχεια άτομα από την ζωή μου δεν μπορώ να ηρεμήσω επιτέλους και να βρω κάποιον σταθερό που να θέλει μόνο εμένα και να μην με αλλάζει για κανέναν άλλον;