Με τον συντροφο μου ειμαστε μαζι περιπου 3 χρονια. Ειναι χωρισμένος με παιδί. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια περνάγαμε όμορφα με γνώρισε και στο γιο του μετα απο περιπου 6 μηνες. Και εκεί αρχισαν τα προβλήματα, με το μικρό τα πήγαμε πάρα πολύ καλά αλλά όταν έμαθε η πρώην σύζυγος του για εμένα άρχισε τα κλάματα ζητούσε να γυρίσει πίσω απείλησε ότι δεν θα ξαναδει το μικρο οσο ειναι μαζι μου. οταν τίποτα από αυτά δεν επιασε και ενώ μετά από αλλους 6 μηνες και πολλή συζήτηση συμφώνησε να αφήσει τον γιο τους να ανέβει Αθήνα για τις γιορτές για να τις περάσει μαζί μας, την δεύτερη μέρα πήρε τηλέφωνο και απαίτησε να κατέβουν κάτω γιατί ενοιωθε μονη και θα έπρεπε να γνωρίσει την κοπέλα που ο γιος της θα περνάει το χρόνο του αλλιως δεν θα ξανά επέτρεπε να τον πάρει. Με τα πολλά πήγα έμεινα 4 μερες μεσα σε γενικα αδιαφορο προς κρυο κλιμα. Επειτα του είπε ότι χαρηκε πολύ που ξαναφτιάχνει τη ζωή του και ξεκίνησε να παίρνει συνέχεια τηλέφωνο για άσχετους λόγους για να του πει ότι δεν νιώθει καλά ή να του πει κάτι που έγινε στο χωριό, του μιλάει πάρα πολύ γλυκά και ολο αυτο καπου αρχισε να με ενοχλει και οταν μιλησα στον συντροφο μου για αυτο μου ειπε οτι την αγαπαει και χαιρεται που εχουν μια τοσο φιλικη σχεση για καλο και του παιδιου και δεν θελει να την προσβάλλει. Πριν απο τρεις μηνες ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος. Στην αρχη χαρηκε αλλα λιγες μερες αργοτερα μου ειπε οτι οικονομικα δεν μπορει να συντηρησει δυο οικογενειες και θα ηταν καλυτερα αν το καναμε αργοτερα. Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου. Του ειπα να χωρίσουμε,
μου ζητούσε συγνώμη ότι δεν το εννοούσε ότι το ξανασκέφτηκε ότι θέλει να το κρατήσουμε και κάπου εκεί χτύπησε ένα μήνυμα από εκείνη που του έλεγε ότι κάποια στιγμή θα είναι μαζί ξανά. Όταν τον ρώτησα τι σημαινει μου είπε ότι της ζήτησε να ανέβει Αθήνα με τον γιο τους τώρα που θα ξεκινήσει το γυμνάσιο ώστε να μη χρειάζεται να μοιράζεται (είναι ναυτικός και βγαίνει περίπου 1 μηνα κάθε τρεις μήνες και πρέπει να μοιράζει την άδειά του στη μέση ) εκεινη δεχτηκε. Κλάματα τσακωμοί απεβαλα. Τωρα εκεινη του ειπε παλι ότι αν θέλει να βλέπει το παιδί θα πρέπει να πηγαίνει σπίτι της στην επαρχία άλλα χωρίς εμένα. Όταν του είπα ότι δεν είναι σωστό αυτό και θα έπρεπε να ελαττώσει και την επικοινωνία μαζί της αλλά και να μην δεχτεί αυτόν τον εκβιασμό μου είπε ότι αυτή ήταν η γυναίκα του για 16 χρόνια και δεν μπορεί να μην την έχει στη ζωή του και δέχεται κάποια πράγματα για να μην έχει εντάσεις με το γιο του. Δεν ξέρω τι να κάνω πια να τον πιστέψω;