Originally Posted by
George K
Γεια σας.Ηθελα να αναφερθώ σε κάτι που με βασανίζει πάρα πολύ τον τελευταίο μήνα και αυτό είναι η φοβία με την καρδιά μου.Ολα ξεκίνησαν όταν μια μέρα επέστρεφα με το αυτοκίνητο και ένιωσα στα ξαφνικά κάτι να ανεβαίνει στο λαιμό μου,σαν ηλεκτρισμός και ύστερα από αυτό είχα πολύ έντονη ταχυκαρδία.Πηγαινοντας σπίτι ηρέμησα και όλα καλά για 2 περίπου εβδομάδες.Επειτα ξύπνησα με ταχυπαλμίες κατά την διάρκεια της νύχτας για 2 συνεχόμενα βραδιά. Και τότε ξεκίνησα να εγ ώμο ναι υπερβολικά κυρίως λόγω του ότι έκανα το λάθος να googlarω όλα τα «συμπτώματα» μου. Και τότε κόλλησα με το έμφραγμα,από τότε κάθε μέρα πλην ορισμένων ημερών για έναν μήνα νιώθω ότι κάθε λεπτό θα είναι το τελευταίο. Αυτό το συναίσθημα συνοδεύεται από πολλή κόπωση,μούδιασμα τα και τσιμπήματα στα δυο χερια(κυρίως στο αριστερό) και ακαραίοι ηλεκτρισμοί στο στήθος. Αλλά κυρίως αυτή την στιγμή έχω έναν ασταμάτητο όχι πολύ έντονο πόνο στην δεξιά καρωτίδα και φοβάμαι μην είναι σύμπτωμα εμφράγματος,αλλά επίσης χθες κιόλας ξύπνησα κατά την διάρκεια της νύχτας με πολλούς παλμούς και μουδιασμένο όλο το αριστερό χέρι. Να σημειώσω εδώ ότι επισκέφτηκα 7 γιατρούς,έχω πολύ καλό καρδιογράφημα και υπέρηχο με αμελητέο φύσημα και γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά. Ευχαριστώ για την ανάγνωση και θα ήθελα την βοήθεια σας. Να στε καλά