Προβληματισμος σχετικά με τα κιλά του συντρόφου μου
Καλημέρα σε όλους! Έγινα μέλος γιατί ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου. Είμαι 21 και εδώ και 4 μήνες είμαι σε μια σχέση με κάποιον ο οποίος είναι 20 και με τον οποίο ήμασταν φίλοι. Είναι μια καλή σχέση και περνάω όμορφα αλλά με προβληματίζει αρκετά κάτι. Ο σύντροφος μου είναι αρκετά παχύς. Αν και είναι ψηλός το πάχος είναι πολύ έντονο. Είχαμε πει να ξεκινήσουμε ταυτόχρονα διατροφή, εγώ για συντήρηση και ενθάρρυνση ώστε να χάσει τα κιλά που χρειάζεται αλλά τα παράτησε αμέσως. Η μητέρα του και κάποιοι φίλοι του του λένε ότι χρειάζεται να αδυνατίσει αλλά αυτός λέει ότι δεν μπορεί και δεν έχει κίνητρο. Αυτό το τελευταίο δε μου άρεσε όταν το άκουσα γιατί αν μη τι άλλο δε θα έπρεπε να γυμναστεί και να κάνει διατροφή ώστε να είναι ωραίος στη σχέση;; Ειναι πολύ νέος αλλά όλη μέρα τρώει και κάθεται. Έχουν μείνει 4 μήνες σχεδόν μέχρι το καλοκαίρι και θα ήθελα να τον πείσω με κάποιον τρόπο να χάσει κιλά. Δεν θα αισθάνομαι άνετα να βγαίνουμε μαζί στην παραλία έτσι. Μπορείτε να μου δώσετε καμιά ιδέα για το πώς να τον πείσω να ξεκινήσει να προσέχει την εμφάνιση του; ευχαριστώ εκ των προτέρων