Straight , bi , gay ? Δεν μπορώ να καταλάβω και φοβάμαι
Καλησπέρα είμαι 22 ετών και νιώθω σαν να καταλαβαίνω αργά πώς ίσως και να είμαι γκέι . Η ιστορία μου ξεκινάει όντας 5 ετών ένα παιδί ηλικιακά 5 με 6 χρόνια μεγαλύτερό με έπεισε πως αν του κάνω στοματικό θα είμαστε φίλοι και πως οι φίλοι έτσι κάνουν . Ύστερα από χρόνια αυτό έγινε 2 φορές ακόμη πάλι σε μικρή ηλικία χωρίς όμως να πω ότι μου άρεσε αλλά το έκανα σαν να έπρεπε να το κάνω . Παρέα με κοπέλες δεν έκανα σχεδόν ποτέ αν και μου άρεσε η συντροφιά τους . Γυμνάσιο λύκειο θυμάμαι να αυνανιζομαι με την σκέψη ότι κάνω στοματικό σε άντρα μπορεί και 5-6 φορές την μέρα . Δεν έδινα σημασία γτ οπότε βρισκόμουν κοντά σε κοπέλα ένιωθα αυτή την έλξη και από το μυαλό μου περνούσαν αυτόματα ιδέες του πώς θα ήταν μαζί της στο κρεβάτι . Έφτασα 18 χρονών όπου ήρθα και σε πρώτη ερωτική επαφή με κοπέλα η οποία ήταν και αποτυχημένη καθώς από την καύλα μου είχα τραβήξει 4 φορές . Δεν θα μιλήσω για τις υπόλοιπες σχέσεις μου παρά μόνο για την τωρινή . Ενώ βρισκόμαστε στο κρεβάτι και ακουμπάει ο ένας τον άλλον ανάβω και έχω πολύ καλή στύση , μόλις όμως πάω να μπω μέσα της η στύση μου κρατάει λίγο και πέφτει . Έχει περίπου ένα μήνα που οι σκέψεις που έκανα στην αρχή δεν λένε να βγουνε από το κεφάλι μου . Μελετάω την κάθε μου κίνηση και τα συνδέω όλα με την ομοφυλοφιλία . Που να πω την αλήθεια είναι μία ιδέα που η σκέψη της με κάνει και τρέμω . Χρειάζομαι βοήθεια