Originally Posted by
giorgos panou
Πρωτα απο ολα θα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου φιλε μου! να ξεκθαρησεις το τι θελεις μεσα σου , το τι θελει καρδια σου αλλα και το τι θελεις απο αυτην. Εαν λοιπον θελεις να ζησεις κατις σοβαρο κι παντοτηνο με αυτην καντω, προσπαθησε να λυσης την παρεξηγηση, ομως!! ομως φιλε μου θα πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι σε πολυ σημαντικο σημειο ,το πως θα αντιδρασεις μπορει να εξαρτηθει απο την μετεπιτα συμπεριφορα της, θελω να πω μην την καλομαθεις και σου φερετε ετσι συνεχως, εαν δλδη απο τωρα σου βαζει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι φντασου τι σε περημενει μετα!
Ειναι λαθος σου που της παραχωρησες το σπιτι για παρτυ της, απο την στιγμη που τα εξωδα ειναι δικα σου και απο την στιγμη που αυτη ζητησε να ειστε για λιγο χορια θα επρεπε αυτη να φυγει! διοτις απλα, τωρα ξερεις τι εγινε? τσακωθηκατε! της ειπες να φυγει πανω στα νευρα σου ,αλλα στην πραξη εσυ πειρες πουλο και αυτη εμεινε! ενω θα επρεπε να γινει το αναποδο! αυτη επρεπε να φυγει για λιγο αφου αυτη το ζητησε! ξερεις φιλε μου, θα σου πω κατις, επειδη εχω την εμπειρια της συγκατηκησης στο παρελθον να ξερεις οτι οι γυναικες το βλεπουν πολυ διαφορετικα απο οτι εμεις, εσυ το βλεπεις πιο αθωα και οχι τοσο σοβαρα το θεμ του σπιτιου εννοω, απεναντιας για την γυναικα ειναι ενα απο τα κυριοτερα θεματα σε μια σχεση, το οτι καταφερε να σε βγαλει εστω κι για λιγο απο το σπιτι σου, οτι καταφερε να γινει το δικο της ενω αυτη ξεκινησε τον καβγα να ξερεις οτι αυτη το ειχε εν μερη σχεδιασμενο , θελει να δει πως θα φερεσαι σε τετοιες φασεις. , ειδε το ποσο αναγκη την εχεις! σε δοκιμαζει φιλε μου αυτο μας κανουν οι γυναικες σε τετοιες συνθηκες σχεσεων, σε τεσταρει για το μελον,