Γι'αυτο μην κοροιδευετε την ψυχωση και ουτε μην υποτιματε τα ατομα με ψυχωση γιατι θα τα λουστειτε!!
Printable View
Γι'αυτο μην κοροιδευετε την ψυχωση και ουτε μην υποτιματε τα ατομα με ψυχωση γιατι θα τα λουστειτε!!
Σε κοροϊδεψαν ;
Λουλουδι καταλαβα οτι για να εισαι καλα ψυχολογικα (απο συναισθηματικης τουλαχιστον αποψεως, δε ξερω για ψευδαισθησεις, ισως και αυτο) απλως πρεπει να εχουμε ανοιχτα, καθαρα και φωτισμενα τα ματια της καρδιας και της διανοιας (μυαλου) μας.
Εχεις ακουσει που λεγανε οι αρχαιοι να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα ;
Εννοουσαν αυτα τα ματια.
Το μυαλο, η καρδια κλπ. εχουν κατι σαν οφθαλμους.
Στην Ινδια τα λενε τσακρα και πανε και κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης.
Αμα τα εχεις αυτα ανοιχτα, καθαρα και φωτισμενα (και τα τρια μαζι) τοτε δε σε πιανει κανενα κακο.
Δες το και θα το δεις...
Καλο μαους!! Απλα μας λενε τρελους εδω μεσα και βγαινουν και απο πανω!! Για την κοινωνια χεστηκα γραμμενη την εχω αλλα να μπαινω και εδω μεσα να χαλαρωσω και να λεει ο καθενας την παπαρια του!! Και αυτο δεν ειναι τιποτα!! Παλια μπαιναν κατι μισανθρωποι κομπλεξικοι που τα εβαζαν μαζι μου και δεν ειχα κανεναν να με υπερασπιστει, γι'αυτο και απηχα απο το σαιτ!! Αστα σου λεω το 90% ειναι για τα μπαζα!!
Λουλούδι.. As always I feel you.
Kαι εγω ειχα την ανάγκη να μπω στο φόρουμ για να αυτοβοηθηθώ και τελικά ... ένιωσα πως πάλι εξηγούμαι και απολογούμαι.. Ηθέλα να μοιραστω και εγω τις δικές μου προσεγγίσεις και τα ζητήματα που με απασχολούν αλλα τρόμαξα μην έρθει κανείς παπαντζο-φωστήρας να μου εξηγήσει την προπαίδεια..
Εκνευρισμός και τσατίλα !! (Τουλάχιστον έχουμε πάθος)!
Εδώ μέσα δεν νομίζω να είναι καποιος που να κοροιδευει αλλους για την ασθενειας τους.απλά μερικοι εκφερουν κάτι αποψεις που είναι πραγματι προβληματικες για να μην τις χαρακτηρισω αλλιως
Κοριτσια σας ευχαριστω για την συμπαρασταση. Που να μπαινατε παλια που ο καθε παλαβος με ελεγε χοντρο ψυχωσικολουλουδο και αλλα τετοια ωραια και κοροιδευε ολες τις γυναικες, ελεγε οτι αν τους πει καποιος θα μεινω για παντα μαζι σου τρεχουν απο πισω του. Πολλη καφριλα λεμε. Και ο whyalwaysme και η savatage και η anxiousforever τα 'χαν βαλει μαζι μου γιατι δεν ειχαν τιποτα αλλο να κανουν. Και ολο το φορουμ πολλες φορες τα εβαζε μαζι μου και αλλα φορουμς, το τι εχω περασει δεν λεγεται αλλα τα λουζονται μετα ευτυχως.
Λουλουδι ανοιξον, καθαρισον, φωτισον τα τσακρα σου - οφθαλμους σου.
Να μεριμνας ωστε να καθαριζεις για να νιωθεις ωραια.
Καθαρισε επιτελους. Μη μενεις στα ιδια και τα ιδια.
Εχεις ενα κακο. Το οτι δαιμονικη ενεργεια σου πεταει καποιος εσυ την επεξεργαζεσαι και την κρατας αντι να τη διωνεις και να καθαριζεις.
Αμα τη δαιμονικη ενεργεια - κακες εμπειρες ας το πουμε ετσι την πετας και καθαριζεις και φωτιζεσαι τοτε θα εισαι μια χαρα.
Εχεις αναγκη απο καθαριοτητα στην ψυχη σου πρωτιστως και να φωτιστει.
Οχι απλως μην ασχολεισαι με τον καθενα αλλα να καθαριζεσαι και μετα.
Ολοι μαζευουνε δαιμονικη ενεργεια απο τις κακες εμπειριες και τους αλλους.
Το θεμα ειναι να την αποβαλλουμε και να καθαριζουμε και μετα να ορθοποδησουμε.
Εσυ κοιτα τον εαυτο σου. Αρκετο αγωνα εχει ο καθενας στον κοσμο αυτο.
Η σιερα εχει ως εξης ανοιξαν, καθαρισον, φωτισον, αναστηλωσε τα τσακρα - οφθαλμους σου και θα εισαι μια χαρα.
Να επαναλμβανεις καθαρισον και θα γινεται.
Ο Θεος ή ο εγκεφαλος μας εχει πολλες δυνανοτητες και καθαριζει μονο του αμα το πεις.
Αμα το ζητησεις νοερα θα γινει.
Και εγω στεναχωριεμαι πολύ λουλουδι με την γνωμή των άλλων. Αλλά όταν με γνωρίζουν και τους γνωρίζω από κοντά. Απο εδώ ότι καί να λέει ο καθενας γελαω
Υπομονη, οπως λενε.. τα 100 πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μετα κλαινμαιν :P
βρε παιδια, εγω ενω παω καλα. δουλευω, προχωραω στο μεταπτυχιακο, ασχολουμε με τα χωραφια και τα μελισσακια τα σαββατοκυριακα, παιρναω καλα κανω και τη γυμναστικη μου καθε απογευμα........ ομως καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ σκεφτομαι τη ψυχωση-σχιζοφρενεια, δεν μπωρει να βγει απο το μυαλο μου.........δεν θα γινω ποτε οπως ειμουν πριν παντα θα σκεφτομαι την ασθενεια, απο το πρωι μολις ξυπνησω μεχρι το βραδυ οταν κοιμηθω..... γιατι αυτο, ειναι τοσο μεγαλο το φορτιο της ψυχωσης, ειναι και το φορτιο του ρατσισμου - στιγματος
Το μυαλο μας φταιει παιδια..δεν λειτουργει σωστα και ειναι ολο μες στον πονο της ψυχωσης και του στιγματος..απο την αλλη ειναι λογικο..δεν ειναι και λιγο αυτο που μας ετυχε!! Φαυλος κυκλος, δεν ειμαστε καλα-->σκεφτομαστε την ασθενεια μας-->δεν ειμαστε καλα..καλημερα!!
Ετσι ειναι λουλουδι ολα πληρωνονται εδω,δεν μενει κανεις για παντα υγιης εγω μπορει να αρρωστησα απο ψυχωση μαγκια μου,γουστο και καπελο μου και εχω ακουσει απειρους ανθρωπους να κοροιδευεουν αμεα ατομα οπως και ψυχωτικους και να κανουν χαζι με αυτους λες και δεν ειναι ανθρωποι αλλα εφυγαν αλλοι απο ανευρυσμα αλλοι επαθαν εγκεφαλικο και εμειναν κατακοιτοι και αναπηροι να χεζονται πανω τους αλλοι επαθαν ανοια και δεν ξεραν που τους πηγαιναν τα τεσσερα και στα νιατα τους ολοι αυτοι ηταν σκληροι σε αδυναμους ανθρωπους.ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.εμενα μπορει να με κοροιδευετε τρελο και να με εχετε απομακρυνει απο τη ζωη σας αλλα μην ξεχναμε ποσες αρρωστιες και ποσες αναπηριες υπαρχουν απο σκληρυνση κατα πλακας μεχρι καρκινο και νεφροπαθεια μπορει τωρα να ειστε νεοι και υγιεις αλλα δεν σημαινει οτι θα ειστε ετσι για παντα και μην ξεχναμε οτι εδω ειμαστε προσωρινοι σημερα ζουμε αυριο δεν υπαρχουμε αλλα υπαρχει μετα θανατον ζωη λουλουδι και ολοι που φερθηκαν ρατσιστικα και υποτιμητικα σε ατομα με ψυχωσεις και αλλες ασθενειες θα καουν στην γεννεα της πυρας και αν δεν πιστευετε σε μετα θανατον ζωη θα το διαπιστωσετε οταν πεθανετε
Υστερογραφο λουλουδι μπορει να εβαλα παραθεση το κειμενο σου αλλα δε απευθυνομαι σε σενα ουτε σε αλλο μελος του φορουμ αλλα γενικα στο ατομο που θα διαβασει αυτα τα μυνηματα μιας και μενουν στο ιντερνετ και μπορει να τα διαβασει ο οποιοδηποτε και επειδη εχω βιωσει πολυ τον κοινωνικο αποκλεισμο απο δηθεν και προσωρινα υγιεις μιας και κανενας δεν προεξοφλει τη σωματικη και ψυχικη του υγεια εφ ορου ζωης Αυτα ειχα να πω
εγω ειμαι της γνωμης οτι ειναι "δαιμονικη ενεργεια" και οχι απλως "σκεψη".
ή για να πω αλλιως οι σκεψεις που κανουμε επηρεαζονται απο τις "δαιμονικες ενεργειες" που κυκλοφορουν γυρω μας.
πες το αρνητικη βιοενεργεια αμα θελεις. παντως δεν ειναι απλως μια σκεψη οπως ενα κειμενο σε υπολογιστη ειναι κατι το ζωντανο νομιζω.
εσυ κοιτα να εισαι καλα και αμα εισαι καλα σιγα σιγα ο ρατσισμος θα μετριαστει.
ετσι και αλλιως τοσοι και τοσοι εχουν ψυχικες αρρωστιες στις μερες μας. 1 στους 3 εχει ψυχικη αρρωστεια ετσι οπως μας καταντησανε επιτηδες, δηλαδη εκει μας οδηγουν με αλλα λογια.
και ειναι φαυλος κυκλος.
ο ρατσισμος και το στιγμα δημιουργουν ψυχικο πονο και ο ψυχικος πονος δημιουργει αρνητικα συναισθηματα.
πρεπει να μαθουμε να ελεγχουμε τις σκεψεις μας ή θα μας ελεγχουν αυτες.
αυτο ειναι το κλειδι.
να μαθουμε να ελεγχουμε τις σκεψεις μας και να πειθαρχησουμε τις σκεψεις μας.
αμα πειθαρχησουμε τις σκεψεις μας και εχουμε υγεις σκεψεις τοτε θα νιωθουμε πολυ καλυτερα.
εν τελει οι ψυχες μας ξερουν ηδη το σωστο δρομο απλως πρεπει να τον ξανακαλυψουν.
οπως ειπα και στους αλλους να επαναλαμβανεις κατι νοερα και αυτο μετα ο Θεος, ο εγκεφαλος το κανει αυτοματα αμα το επαναλαμβανεις πολλες φορες.
αλλα να το κανεις σαν κατι το ιερο και να δινεις σημασια σε αυτο.
και αθεος να εισαι δε παει να πει οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ενα μοναδικο πλασμα οπως και ο εγκεφαλος και το οτι μονοι μας δεν εχουμε καταφερει ουτε ενα κυτταρο να φτιαξουμε ή οτι ειμαστε σε ενα τεραστιο συμπαν.
αυτα δεν αλλαζουν και αθεος αμα εισαι το συμπαν προκαλει δεος αμα ανοιξεις τα ματια σου.
γενικα η επαναληψη μιας φρασης ειναι γνωστη τεχνικη και οντως εχει επιτυχια. μπορεις να λες και μεγαλυτερες ευχες κλπ. για εμενα αυτες ειναι καλυτερες.
Mrgielleas κανε το επομενο βημα της πνευματικης σου εξελιξης και καθαρισε και μην ασχολεισαι μαζι τους.
Αμα καθαρισεις νοερα με νηστεια ή αλλιως δε θα νιωθεις το πονο που σου δημιουργησαν αλλα θα εισαι νεος.
Καθαρισε και θα εισαι μια χαρα.
Τα παλαιοτερα χρονια να δειτε τι τραβουσαν οι ανθρωποι, τωρα ειναι παιδικη χαρα..
Μαους καλημερα, συμφωνω σε ολα οσα λες!!
Ποιος σε κοροιδεύει λουλούδι; Εδώ στο φόρουμ αναφέρεσαι;
Βρίσκω ελεεινό να κοροϊδέψει κάποιος κάποιον για θέμα υγείας όποιο κι αν είναι αυτό. Βασικά δείχνει το επίπεδο αυτού που το κάνει γιατί όντως μια ασθένεια μπορεί να συμβεί στον καθένα ανα πάσα στιγμή είτε ψυχική είτε όχι.
Έχω αδερφό με αυτισμό και κάποια στιγμή σε έναν καβγά μια μου είπε "άντε μάζεψε το ανάπηρο". Πρέπει να θυμάται ακόμα την σφαλιάρα που έφαγε, ούτε που κατάλαβα πώς έφυγε το χέρι μου με ταχύτητα αστραπής και προσγειώθηκε στο μάγουλο της. Δεν είμαι υπερ της χειροδικίας αλλά είναι από τα θέματα που μπορεί να με βγάλουν εκτός εαυτού στο δευτερόλεπτο.
Ελισαβετ μου δυστυχως μονο εσυ σκεφτεσαι ετσι, το με κοροιδευουν ειναι συμβολικο, σημαινει παρα πολλα πραγματα, οπως αυτο που ειπες για τον αδερφο σου, οπως το να μη μου μιλανε, οπως το να με μειωνουν συνεχως και πολλα αλλα. Δυστυχως ακομα και εδω μεσα βιωνω το ρατσισμο, ξεκινησε ο Karma που μας ειπε τρελους μετα ο MechanismOfMadness που τον υπερασπιστηκε, αλλα ειναι τοσα πολλα τα παραδειγματα, παλια εμπαινε ενας που υποτιμουσε πολυ τις γυναικες και εμενα με ελεγε χοντρο ψυχωσικολουλουδο, οπως και πολλοι αλλοι. Ολα αυτα εχουν στιγματισει την ψυχη μου, αλλα αυτοι, εκει εξω ελευθεροι, γι'αυτο ευχομαι να τα λουστουν. Δυστυχως πουθενα δεν εισαι ασφαλης και μετα λεω οτι ολοι ειναι κακοι και με παιρνουν με τις πετρες, δεν το δεχονται οτι ειναι κακοι ενω ειναι κακιστοι, και το χειροτερο, λενε εμενα κακια. Ελεος.
Εγω δεν σασ αρεσα με κανατε μπαν καθηστε λουστειτε τα τωρα
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορειτε να μαλωσετε οποτε εγω που και να τισ φαω χεστηκα χρειαζομαι κι εξαλου εγω τα δικα μου λεω ουτε με μυνηματα σασ πριζω ουτε τιποτα απλα θελω να πω πεντε πραγματα γτ θελω