τελος παντων παιδια... πολες φορες αισθανωμαι πως η αληθεια ειναι μπροστα μου αλλα εγω δεν μπορω αν την δω... αληθεια γτ καπνιζουμε? θελουμε να λαμβανουμε εκινη την νοϊτικη ηδονη η αλιος νευρολογικη καυλα που λαμβανουμε με τοντσιγαρο... ασχετος αν εμεις κ η ζωη μας φτασει σε σημειο να γκρεκιστει... εμεις παρολα αυτα θελουμε να εθιστουμε σε αυτην την πολυ μικρη κ ψευτικη ηδονη... μλκιες λεω εγω... αν θες πραγματικα να να λαβεις ευχαριστηση απ την ζωη προσπαθα να μπεις σε ενα δρομο προσοπικης αυτοβελτιωσης κ ψυχοπνευματικης προοδου..μ κ αν θες μεσα στην ζωη να περνας αληθηνα καλα βγες κ ζησε με παθος την ζωη σου να σεξαρες μεχρι οσο αντεχεις πιες κ φαε οτι πραγματικα γουσταρεις καν πραγματα που σε γεμιζουν κ σε μεταμορφονουν... γτ αννοτι καλυτερο εχεις στην ζωη σου ειναι ενας εθισμος... τοτς ποτε δν εχεις βιωσει στην ζωη σου κτ καλυτερο απο εναν εθισμο... γτ οι εθισμοι αυτο κανουν στην τελικη... σου περνουν μια ζοντανη ζωη κ σου δηνουν μια νεκρη ζωη... ναστε καλα παιδια... σας ευχωμαι τα καλυτερα γτ για να ειστε εδω μεσα σημενει σας αξιζουν τα καλυτερα
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο
E-Psychology.gr Mobile App