Quote:
Originally posted by gentleman
Σας ευχαριστώ όλους.
Ευτυχώς, τα περισσότερα από αυτα τα ξέρω και τα καταλαβαίνω.Δυστυχώς, είναι κάτι που τραβάει και δεν με αφήνει να φερθώ σαν γαιδούρι (μ.......).Έχτε δίκιο.Μία σχέσεη που ο ένας αγαπάει και ο άλλος εκμεταλεύεται.Δε ξέρω πραγματικά τα συναισθήματα της ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ μου(22).άλλον ούτε και αυτή.
Μία έτσι μία αλλιώς.Όταν χάνομαι έρχετε αυτή.Όταν κολλάω το παίζει.
>>Χτες της έστειλα μήνυμα (αν δεν έχει κανονλισει κάτι να βγούμε), δεν μου απάντησε καθόλου.Ούτε γραματόσημο να ήμουν με τόσο φτύσιμο.......Και σήμερα το πρωί με πήρε τηλ.Δε το σήκωσα.Και μετα από λίγο μου έστειλε μήνυμα <Δεν σε ήθελα κάτι,Απλά νόμιζα μήπως είσαι στο τει>
Πίστευα λοιπόν,ότι όταν κάνεις μία σχέση πρέπει να τα δίνεις όλα. Εξάλλου γι αυτό και κάνεισ μία σχέση.Βλέπεις από την αρχή αν τα πράγματα πάνε καλά.Αν ναι.Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο ευτυχισμένο. Για μας εδώ , ο πατέρας μου με φωνάζει από μικρό ο Ξανθόπουλος της εποχήσ μας.Έχω ρίξει τόσο κλάμα, τόση στεναχόρια που απορώ με μένα καμμιά φορά πως αντέχω αλλά και γιατί αντέχω.Λες και δεν υπάρχουν γυναίκες έξω?Καλ\'υτερες?Δεν είναι αυτο ρε παιδιά. Είναι αυτό το πράγμα που νιώθω όταν αγκαλιάζω τη μπουμπου.Κοιμάμαι δίπλα της και ξεχνάω τα πάντα.
Επίσης, έχει κάνει πολλά πράγματα που αν ήταν 2 χρόνια πίσω θα έτρωγε μία σφαλιάρα και θα της έλεγα άντε στο καλό κοπέλα μου.Αλλά εγώ εκεί.Πάνω της.
Αλήθεια σας λέω,δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μην τη σκέφτομαι, να μην κανονίζω τη ζωή μου γύρω απ αυ΄την!
Επίσης, έχω ψιλοχαθεί από τους φίους μου, γιατί βλέπω μία αντιμετώπιση από τη μεριά τους όσο αναφορά της γυναίκες.....Δεν μου αρέσει αυτο...και έχω απομακρυνθεί ιατι δεν θέλω να γίνω και εγω έτσι.....
Πάντως, σας ευχαριστώ όλους...
αστην βρε παιδι μου κι εσυ για λίγο...μην της δίνεις καμια σημασια, ακόμα και να ερθει σε σενα...το βιολί σου εσυ...μην δίνεις σημασία...θέλει όχι ψήσιμο, αλλά κάψιμο για να σταματήσει να σου κάνει καψονάκια!