ναι η οχι
Printable View
ναι η οχι
αναλογα ποιος φωναζει :)
ΕΓΩ
σε ακουμε :)
σε διαβαζουμε.....
σε βλεπουμε
Πες μας τι σε βασανιζει?
υπαρχει καποιος που ειχε κρισεις πανικου,με καταθλιψη και χρειαστικε να νοσηλευτει για να παρει την φαρμακευτικη αγωγη ενδοφλεβιος ωστε να νιωσει πιο γρηγορα καλα; αυτο μου προτειναν να κανω.
Μα τι λες?Υπαρχουν και τα ζαναξ.Να σου γραψει ζαναξ και σε μιση ωρα εισαι οκ.
Εγψ εχω διαταραχη πανικου με κρισεις και συνοδο καταθλυψη αλλα με τα φαρμακα και εμ ψυχοθεραπεια περναει.Υπομονη.δεν εισε μονος.........
poso καιρο υπομονη?τι αλλο περνεις μαρια.
Για τις κρισεις πανικου δινουν αντικατα8λιπτικα.Ττετια περνω και γω και οταν δω τα σκουρα περνω και ζαναξ.Βοηθανε παρα πολυ αρκει να βρεις το καταλληλο για σενα.Παντως αν το παλευεις μονος σου καλυτερα χωρις φαρμακα.Και γω προσπαθησα μονη μ αλλα οι κρισεις μ ηταν σε οξεια φαση και παρα πολλες.
Persea,Quote:
Originally posted by perseas
υπαρχει καποιος που ειχε κρισεις πανικου,με καταθλιψη και χρειαστικε να νοσηλευτει για να παρει την φαρμακευτικη αγωγη ενδοφλεβιος ωστε να νιωσει πιο γρηγορα καλα; αυτο μου προτειναν να κανω.
αν θέλεις, πες μας περισσότερα πράγματα.
Γιατί στο πρότειναν αυτό? Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος κατά τη γνώμη σου/εμπειρία σου?
επειδη αλλαξα τα φαρμακα και αργουν να μπουν στον οργανισμο και περναω παρα πολυ δυσκολα γι\'αυτο πιστευω οτι αν τα παρω ενδοφλεβια θα δρασουν πιο γρηγορα
ζαναξ στο ξαναλεω.δεν κανουν ενεσεις για κρισεις πανικου.δεν ειναι τοσο σοβαρο κιας μας φενεται.
πωσ λεγετε αυτο που σου προτειναν?
ladose kai dorm
υπαρχει καποιος που ειχε κρισεις πανικου,με καταθλιψη και χρειαστικε να νοσηλευτει για να παρει την φαρμακευτικη αγωγη ενδοφλεβιος ωστε να νιωσει πιο γρηγορα καλα; αυτο μου προτειναν να κανω. Η καποιος που να νοσηλευτικε σε δημοσιο ψυχιατριο ειναι τα πραγματα ανθρωπινα.
persea μήπως πρέπει να επισκεφθείς κ άλλον ειδικό για μια δεύτερη γνώμη; καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι αυτό που σου πρότειναν, τότε στην περίπτωσή σου, θα κοίταζα κ αλλού. μπορεί να είναι αναγκαίο όπως θα έκριναν εκεί φαντάζομαι, αλλά ίσως να είναι κ υπερβολικό. δεν νομίζω κάποιος σαν εμας απο δω να μπορεί να σου απαντήσει κάτι τέτοιο, έστω κ σαν εμπειρία η κάθε περίπτωση διαφέρει κ μόνο ένας ειδικός θα σου δώσει την κατάλληλη απάντηση, δεδομένου του ιστορικού σου.
Περσέας,
επέτρεψε μου να αμφιβάλω πως σου πρότειναν κάτι τέτοιο.
Περισσότερο μοιάζει με δική σου επιθυμία.
Απευθύνσου σε κάποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο για να βοηθηθείς σε ότι αντιμετωπίζεις.
Καλή δύναμη!