Θέλω την άποψη σας. Γιατί έχω μπερδευτεί πολύ και ζορίζομαι.
Λοιπόν εδω και 2 χρόνια ήξερα ένα παιδί.. Με γούσταρε πολύ.. Και τωρα συνεχώς. Μου το χε πει.. Κ. Μου χε πει από τότε σε θέλω.. Κ να έχουμε σχέση. Αλλά έλειπε γιατί δουλεύει στο ναυτικό και ταξιδεύει εκτός Ελλάδος για πολύ καιρό. Λογικό ήταν τότε από κει να μη γίνει. Κ το είχαμε πει. Βέβαια αυτά τα 2 χρόνια μιλούσαμε πάντα. Και το ενδιαφέρον του είναι μεγάλο. Αυτός λοιπόν γύρισε. Εδώ και 2 βδομάδες και αμέσως μου είπε θέλω να σε δω. Να μάστε μαζί κι αυτά. Μου άρεσε πάντα.. Και πριν έρθει μιλούσαμε κάθε μέρα και έδειχνε πολύ ενδιαφέρον. Και τώρα ακόμα. Βρισκόμαστε και είναι ωραία. Αλλά τελευταία ενώ μ λεει ότι περνάει καλά μαζί μου είναι λίγο στα χαμένα.. Πχ για λόγους εκτόνωσης και προσαρμογής δεν είναι τόσο γρήγορη η απάντηση σε μηνύματα η τηλέφωνα. Και μετά από μόνος του θα με πάρει να δει τι κάνω. Και μου είπε πως αυτό δε το κάνει επίτηδες αλλά εδώ θέλει να κάνει πολλά πράγματα που δεν έκανε εκεί Τελοσπαντων μου είπε σε θ3μ αρέσεις κ θέλω να σε βλέπω. Όμως απ την άλλη έιμσι κάπως έτσι κ αν σου δώσω άκυρο σε στενοχωδω κι. Αυτό με αγχώνει. Όχι εσύ.
Σε θέλω πολύ κ μέτα το. Δείξε γενικά πολύ.. Και κάθε φορά. Εγώ είπα ότι αν. Εγώ σε παίρνω τηλέφωνο ή στέλνω ενώ λες ναι πάντα με χαρά. Μήπως σε πιέζω η ενοχλώ κ λέει όχι πότε. Θέλω λίγο το χρόνο μ να προσαρμόστω και να πάμε χαλαρά. Εγώ είπα να μην αγχώνεσαι και να λειτουργείς όπως είσαι άνετα. Κ λέει μα ναι.. Ήδη είμαι έτσι μαζί σου αλλά στο λέω για να μιλάμε ειλικρινά.. Του λέω με θες σ αρεσω.. Θες να με δεις.. Περνάς καλά μαζί μ? Κ οταν εισαι έξω.. Κ λέει ναι σε όλα δε το συζητώ. Και θελω να σε βλέπω πολύ αλλά αυτό είμαι κάπως και δε θέλω να στο νμεταδιδω. Και λέει μου στείλε μια γνωστή μου πριν 2 μέρες φιλικά γειά τι κάνεις και ήθελα να στο πω. Και λέω έγινε κάτι.. Βγήκες έκανες κάτι ή θες όπως με μενα κ λέει όχι. Εσένα θέλω και πολύ.. Και μ το δείξε.
Με μπέρδεψε μ αυτό γτ δε λέει κάτι. Απλά λίγο περίεργα ότι είναι από μόνος του κ θέλει να το δει ηρεμα γενικά αλλά του λέω τι κάνουμε τότε κ λέει εννοείται θέλω και να σου μιλάω και να σε δω.
Ειναι η φάση που δε μιλάει πολύ στο τηλέφωνο και σε μηνύματα πάντα ενώ όταν έλειπε όλη μέρα ήθελε να είναι σε επαφή μαζί μου. Από τη μια λεει όλα αυτά και από την άλλη λέει ναι πάρε με τηλέφωνο στείλε μου
Θέλω να σε δω πολύ. Είμαι ένα μπερδεμα τώρα μέχρι να προσαρμοστω. Εγώ είπα δε θέλω να πιεζεσαι από μένα θέλω να ξέρω αν με. Θες αν περνάς καλά μαζί μου και μου είπε ναι. Όμως όταν παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντας η όλη μέρα είσαι εκτός και μετά έρχεσαι νομίζω πως ενοχλώ και νιώθω άσχημα.. Παιδιά πείτε μου τη γνώμη σας.. Είμαι μπερδεμένη.. Τον θέλω μ. Αρέσει κι αυτός επίσης αλλά δε ξέρω πως να το χειριστώ και επίσης φοβάμαι μήπως είμαι καταπάνω πολύ από την αρχη άθελά μου. Επειδή θέλω μέσα στη μέρα να ξέρω τι κάνει και να μιλαμε