Αμφεβαλα... Νιώθω απιασια..
Καλήμερα σε όλους.ολοι ξέρετε το πρόβλημα μου σχετικά με την υπογονιμότητα...αυτό άρχισε κατά καιρούς να μου δημιουργει διάφορες ανασφάλειες..
Σήμερα έγινε κάτι πολύ δυσαρεστο και νιώθω πολύ απαίσια.πληγωσα τη γυναίκα μου προσβάλλοντας την..
Νιώθω πραγματικά πολύ απαίσια..να σας πω τι έγινε..
Πριν περίπου μία εβδομάδα την εστηλα στο χωριο της να δει τους γονείς της..έκατσε μία εβδομάδα και προχθές γύρισε...σήμερα το πρωί καθώς πεινάμε καφέ μου είπε ότι μπορεί δεν είναι σίγουρη αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να είναι έγκυος ....
Απτην άλλη εγώ ως άνδρας με πρόβλημα στο σπέρμα και με επιβαιωβεση γιατρό. Ότι έχω πρόβλημα στο σπέρμα..οι γιατροί δεν μου είπαν ότι είναι αδύνατον να κάνω παιδί..μου είπαν όμως ότι είναι δύσκολο με αυτό το σπέρμα να κανω παιδί..από κει και πέρα ναι μπορεί να γίνει διότι η σύλληψη είναι πιθανότητες..υπάρχουν πιθανότητες να γίνει σύλληψη αλλά είναι δύσκολο με αυτό το σπέρμα...όχι όμως αδύνατον..ελπίζω να μην σας μπερδεψα..
Γνωριζοντας τα παραπάνω λοιπόν ...δεν ξέρω γιατί και πώς αλλά εκείνη την ώρα αμφεβαλα για την γυναίκα μου..
Δεν ξέρω αλλά για πρώτη φορά στα δέκα χρόνια γάμου ζηλευψα ....αλλά επειδή έλειπε μου μπήκαν διάφορες σκέψεις... αμφεβαλα..
Η γυναίκα μου πληγώθηκε υπερβολικά πολύ άρχισε να κλαίει..πως μπορείς λέει να αμφιβάλεις για εμένα μετά από όσα περάσαμε και μετά από δέκα χρόνια γάμου..αν ήταν να ακανω με άλλον θα σε χώριζα απτην αρχή και θα έκανα παιδί με άλλον..δεν θα καθόμουν με εσένα..
Έχει δίκιο..και εγώ ένιωσα απαίσια..το λέω και το ξανά λέω αυτό..στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που πλήγωσα τη γυναίκα μου και τη προσβαλα...
Παραμειναμε για μισή ώρα ψυχροί..μετά της ζήτησα συγγνώμη...έχει δίκιο...
Της λέω έχεις δίκιο..αλλά αυτή η υπογονιμότητα μου έχει δημιουργηση διάφορες ανασφάλειες..
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση μου ..ένας υπογονιμος άνδρας 5 γιατροί μου έχουν πει ότι δύσκολα θα μπορέσω να ακανω παιδί.λειπει η γυναίκα μου στο χωριό έρχεται μετά από μια εβδομάδα και μου λέει υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος...
Από πιάνου υπογονιμου άνδρα δεν θα περνούσε έστω για ένα λεπτό αυτό το πράγμα???της λέω θέλω πραγματικά να με καταλάβεις..
Ωστόσο και πάλι της ζήτησα συγγνώμη...παραδέχτηκα ότι είναι από δική μου ανασφάλεια...για να καταλάβετε άλλες φορές παλιότερα την είχα ρωτήσει τρεις τέσσερις φορές αν πράγματι είναι ευχαριστημένη απο άποψη σεξ...(αφού ξέρω ότι είναι τη βλακείες τι κάθομαι και ρωτάω..??)
Αλλά όλα αυτά είναι απτής ανασφάλειες μου από τότε που έμαθα για την υπογονιμότητα μου...
Αλλά με βάση τη λογική δεν έχω δίκιο ρε παιδιά??
Λογικό δεν είναι να αναρωτηθώ με βάση αυτά που μου λένε οι γιατροί ότι δύσκολα μπορώ να κάνω παιδί??
Έπαιξε ρόλο το ότι έλειπε ..αν ήταν εδώ και μου το έλεγε δεν θα αμφεβαλα καθόλου...η θα αμφεβαλα κάτω υπό συνθήκες..εν τέλει.
Δεν ξέρουμε αν είναι έγκυος θα το επιβαιβαιωσουμε μάλλον αύριο...μακάρι να είναι έγκυος ...έχω εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου αλλά μου μπήκε τώρα η ιδέα..
Είναι τέλειος παράλογο που μου πέρασε αυτή η ιδέα??
Τι να πω δεν ξέρω...αρχίζω και τρελενομαι??