Bλέπω ένα σορό παιδιά από Σαλονίκη, τα λέμε που τα λέμε εδώ , δεν πάμε και για κάνα καφεδάκι;
Lef – rapsodos – imagine – Sofia – Empnevstis :)
Printable View
Bλέπω ένα σορό παιδιά από Σαλονίκη, τα λέμε που τα λέμε εδώ , δεν πάμε και για κάνα καφεδάκι;
Lef – rapsodos – imagine – Sofia – Empnevstis :)
εγω ειμαι μεσα :)
μέσα για το επόμενο σ/κ.
Πάμε όποτε θέλετε δεν έχω πρόβλημα :) Απλά ρίξτε ιδέες και προς τα πού να πάμε
Loipon na oristikopoihsoume hmera - wra - kai magazi ?
Gia Kyriaki mesimeraki ti tha legate -- kentro ?
κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο fu στην καλαποθάκη;
Raphssodos to fu den to kserw , kai i Kalapothaki einai i paralili me tin 28-oktobriu pisw apo to Koral kai ta Koralakia eee ; Egw mesa kai i wra mia xara einai opote ama symfwnun kai oi ypoloipoi kleisame :)
οκ λοιπόν επισυνάπτω την τοποθεσία.
έντιτ:να σημειώσω πως πρόκειται για πολυασιατική κουζίνα.
Εεεε είσαι άπαικτος :)
Κοίτα τι έκανε το θηρίο έβαλε χάρτη :) Σ’ευχαριστώ βρε παιδί
οι υπόλοιποι θα είστε στις πορείες;
για περάστε...
κρίμα που δεν μπορέσω να είμαι και εγώ μαζί σας.
Θα ήταν ωραία να σας γνώριζα. Μου σταθήκατε όταν είπα να σας ανοίξω την καρδιά μου.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. Πιεστε και ένα ποτηράκι και για μας...
κυριακή μεσημέρι ψιλοδύσκολο για μένα, είναι η μέρα που κάνω χριστουγεννιάτικο shopping με τα παιδιά. Δε θέλω να τους το χαλάσω, αν και θα θελα να ρθώ..
Καλά να περάσετε!!
christmar και imagine ποια μέρα σας βολεύει;
Ante kortitsia ti tha ginei :) tha mas peite :)
Lef - Empnevstis ok ?
εχω κατεβει αθηνα εγω λογω καταληψεων .. μαλλον μη με υπολογιζετε για φετος !
Δεν μένω Θεσσαλονίκη και είμαι σε απόσταση γύρω στα 700χλμ μακριά.
Απλώς σας εύχομαι να περάσετε καλά, αν δεν έχετε βρεθεί ηδη.
Με τις ώρες ώρες που δουλεύω και με 2 παιδιά που τρέχω σαν το Βέγγο, κάνω το μεταπτυχισακό μου ούτε για να βήξω (μην πω τίποτα άλλο!!) δεν έχω χρόνο. Αλλά αν ήμουν Θεσ/νίκη θα έβρισκα χρόνο έστω και λίγο να σας δω από κοντά...
ειμουν εκτος θεσσαλονικης για αυτο δεν απαντησα.Αλλα απο οσο βλεπω ολοι κατι εχουν να κανουν λογω εορτων.Μηπως να το αφηναμε για τη νεα χρονια;
οκ το αναβάλλουμε για το νέο έτος.
E? Τι λέτε? Πάμε?
εγω ειμαι μεσα,τελειωσαν και οι γιορτες,για παρασκευη 6 του μηνος βολευει;βραδακι
Εμένα μάλλον ναι, εκτός απροόπτου (ν αρρωστήσει κανα παιδί- φτου φτου χτύπα ξύλο):P
ελα βρε,γιατι τοση απαισιοδοξια.γιατι να αρρωστησει;οποτε να διαλεξουμε ενα μερος συναντησης.κεντρο να κατεβουμε με το λεωφορειο η ποσειδωνιο που εχει και παρκινγκ;
ψηφίζω κέντρο.
(τα της αρρώστιας τα λέω γιατί τα μισά μικρά στο σχολείο είναι τάβλα ανάσκελα απο ιώσεις)
εμπνευστή, ξύπνα και τους υπόλοιπους.. πάτα μια φωνή!!!
φωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη,λοι� �ον εχω ακομα ενα που τον εχω στο εμ εσ εν τωρα.Σκεφτομαι για το journal αλλα δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα βρουμε να κατσουμε.κατα τις 9 το βραδακι.
Άντε ρε παιδιά, που θα πάμε να έρθω κι εγώ ? Χαρές που θα κάνουν μερικοί .... ;)
9 μεσα.
Μήπως να πάμε για κανα φαγάκι?
και αυτο γινεται αλλα προτεινω να μη παμε αθωνος γιατι εχει χαλια φαγητο.εχει καποια καλα φοιτιτικομαγαζα στην ιωνος δραγουμη πανω και κατω απο εγνατια,με κρασακι και ρετσινα ...
εγώ είμαι μεγαλούτσικη για φοιτήτρια χαχαχα
δεν θα σε βαλουμε να δωσεις εξετασεις,μη φοβασαι χεχε. [email protected] ειναι το εμ εσ εν μου,κανε add να βρουμε μια ακρη
οκ
ti εγινε εκεινος ο καφες??
Τον ηπιατε?
μικρη συμμετοχη ελπι,βγηκαμε ιδιωτικα και οχι σε στυλ συγκεντρωσης